Hayır daha vaktim olmadı 2 ay havalardandır belki dedim bu ayda böyle olunca burda sizlere sormak istedimDoktora gittin mi?
Hayır daha vaktim olmadı 2 ay havalardandır belki dedim bu ayda böyle olunca burda sizlere sormak istedim
Burada bir bilen çıkar diye derdimizi anlatıyoruz seviyenizi Koruyun lütfen bende doktora gitmeyi biliyorum ama malum haftasonuAa sizin doktorunuz gelmiş.. Ara ara gelir her insana böyle. Bir görünün en iyisi.
Tabikide gideceğim yani 3 aydır böyle dediğim gibi havalar çok geçiş yaşadı hep ona vurdum 2 aydır bu ayda böyle az olunca doktora gitmekten baska care kalmadı ne testler yapılıyor acaba biliyor musunuz yani size tanıyı nasıl koydularben polikistik over olduğum için bu şekilde adet görmeyi garipsemiyorum bile artık. Senin ilk defa oluyorsa mutlaka doktora git canım.
Tabikide gideceğim yani 3 aydır böyle dediğim gibi havalar çok geçiş yaşadı hep ona vurdum 2 aydır bu ayda böyle az olunca doktora gitmekten baska care kalmadı ne testler yapılıyor acaba biliyor musunuz yani size tanıyı nasıl koydular
3 ay böyle olması üstüne görme olarak değerlendirilebiliyor mu ama ben test yaptım 2 tane negatif çıktı en iyisi doktor kafam çok karıştıÖnce ultrasonla baktılar sonra adetİn üçüncü günü bazı hormonlara baktılar kandan. Hamilelik ihtimalin var mı bilmiyorum da üstüne görme dedikleri şey de anlattığın gibi oluyormuş.
3 ay böyle olması üstüne görme olarak değerlendirilebiliyor mu ama ben test yaptım 2 tane negatif çıktı en iyisi doktor kafam çok karıştısizede çok geçmiş olsun çokça teşekkür ederim
Burada bir bilen çıkar diye derdimizi anlatıyoruz seviyenizi Koruyun lütfen bende doktora gitmeyi biliyorum ama malum haftasonu
Teşekkür ederimAma her hastalığın semtomları kişiden kişiye göre farklılık gösterir keşke bunu da bilseniz
Seviyemi koruduğumu düşünüyorum, geçmiş olsun keşke buradan tedavinizede yardımcı olabilsem ama maalesef, umarım bir şeyiniz yoktur. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?