E odunla evlenirsen ne bekliyorsun ki içinizde kalması sizin suçunuz maalesef
Valla ablacım ben evleneyim de düğün falan ayrıntı olmasa da eyvallaen azından bu zamanda evlenmeyi başarmışsınız bırakın düğün eksik kalsın
Boşver arkadaş nolacak evlenıp kafa uyuşmuyorsa cok zor oluyorValla ablacım ben evleneyim de düğün falan ayrıntı olmasa da eyvallaen azından bu zamanda evlenmeyi başarmışsınız bırakın düğün eksik kalsın
Çok dogru . Harika çift dedıgım bir suru insan evlılgınde bırsuru sorun gördüm inanmıyorum oyle evlılıklere . Vardır Mutlu olan ama kesınlıkle idare eden taraflar sayesınde olur o mutluluklar asla Bır kadını Prenses gibi hıssestırmez bir Ada'm aslaKendinide eşinide ilişkinizide kimseyle kıyaslama. Belki o prensesler gibi hissettiğini düşündüğün kadın aldatılıyor yada eşini sevmiyor yada bin türlü başka sorunları var. Başkaları hep daha mutlu daha iyi görünür ama içlerini bilemezsinki. Eşin çok duygusal va olmayabilir ama sana değer verdiğini gösteren başka şeyler yok mu? Sana kötü davranan birine karşı seni savunur mu? Hasta olduğunda sana iyi davranır mı? Seninle sevinip seninle üzülür mü? Ev işlerinde yardım eder mi? Bir şey seçerken senin tercihlerine önem verir mi? Bazen sadece sen mutlu ol diye bir şeyden vaZgeçer mi? Gözlerine baktığında sevgisini hisseder misin? Hepsi olmak zorunda değil bir kısmı bile varsa bırak evlilik yıldönümünde amaçsız bir ayıcık alıp bir dal çiçek getirmeyiversin. Başka seni onunla evlendiğin için şanslı hissettiren şeyler varsa kimseyle kıyaslama eşini.
Tam dayaklıksın heh!!!Valla ablacım ben evleneyim de düğün falan ayrıntı olmasa da eyvallaen azından bu zamanda evlenmeyi başarmışsınız bırakın düğün eksik kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?