Neyin belirtisi olduğunu bilmiyorum hamilelik mi değil mi yardımcı olur musunuz??

melekyesil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
13
-2
1
25
Su gibi akıntım oluyor kasıklarımda ise ağrı var idrarımı yaparken yanma kaşıntı oluyor neden oluyor bilmiyorum goguslerimdeki hassasiyet psikolojik mi yoksa bilmiyorum yardımcı olur musunuz??

Su gibi akıntım oluyor kasıklarımda ise ağrı var idrarımı yaparken yanma kaşıntı oluyor neden oluyor bilmiyorum goguslerimdeki hassasiyet psikolojik mi yoksa bilmiyorum yardımcı olur musunuz??
İdrarınızı yaparken yanma kaşıntı oluyorsa enfeksiyon belirtisi olabilir doktora görünün bence enfeksiyon varsa ilerlemeden halledin

İDRAR YOLU ENFEKSİYONU OLABILIR

Direkt vajinal enfeksiyon bu kadın doğum doktoruna gidin fitil ve antibiyotik verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…