neyin peşinde bu çocuk

hayır davranışlarına baktığımızda aileci olan bu.ben annenin yaptığı yemem deyişine kızıdğımda anneci oluyorum.anneciyim lan bundan sonra ölümüne

Seni gerçekten sevdiğinden emin misin? Ne zamandır berabersiniz?

Seni gerçekten sevdiğinden emin misin? Ne zamandır berabersiniz?
6 yıldır uzun süreli ilişki baydı sanırım bunu.zatn uyuycam dedi uyuma az konuşalım dedim gün içinde tek konuşmamız 15 dk naber nasılsın falan.bayıyn beni dedi gülerek.kızdım.şaka yapıym ,hala beni anlamıyosun, ya idrak edemiyosun tam olrak ne dediğmi hiç bi zaman,falan hönkürdü resmen.

böyle saçma sapan sözlerine dayanamıyorum artık zaten.sadece yengesinin ablasının yaptığı yemkleri yermiş beyefendi.b.k yesin.
Canım dogru düşünüyorsun hic boyle saçmalıklara gelme, olgun insan boyle davranmaz. Şimdiden boyle ise birde düşünsene is ciddiye binince daha neler neler der eve de gelmez sana mi soracağım der der de der yani

Bdv'yi mi okuyor acaba triplere mi girdi ne demek anneci olmak ya
Anneni savunmakla anneci mi oluyormuşsun ne kadar da saçma.
Neyin özgüvenini yaşıyorsa, gitsin yengesinin yemeğini yesin haspa

Annemin yemeği için yemem ben onu diyen adama ben açık açık b.k ye derdim. Neyin peşinde olduğunuda tırnağımın ucuna takmazdım açıkcası bu ne terbiyesizlik.

Bdv'yi mi okuyor acaba triplere mi girdi ne demek anneci olmak ya
Anneni savunmakla anneci mi oluyormuşsun ne kadar da saçma.
Neyin özgüvenini yaşıyorsa, gitsin yengesinin yemeğini yesin haspa
yeminle kız ben de öyle düşündüm benim bildiğim terimler bunlar sen de mi bdv okuyon diye sorasım geldi :)))

bir de üstüne sordum sebep ne hani hijyenik açıdan mı güvenmiyosun insanlara diye.cevap yok aşkım öyle işte falan filan.adam gibi açıklama istedim yapmadı

Annem yengenden daha güzel yemek yapıyor bende anneme çekmişim derim.
Sende bu yemekleri yiyemeyeceksin de bitti
Ki bunu küçük tas ayrana 3 yemek yemeği tuz döken ben diyorum.

yeminle kız ben de öyle düşündüm benim bildiğim terimler bunlar sen de mi bdv okuyon diye sorasım geldi :)))

Ayrıca 6 yıllık ilişkide az konuşalım falan nedir bence yemek konusundan daha önemli sorunlar var gibi.
Hani sıktın bunalttın baydın gibi kelimeler kullanıp az konuşuyor niye yıldan yıla azalıyor mu konuşma ne alaka ki yani. Bence detaylı düşünmelisiniz.

artık sıkıldım canım cidden şu an o kadar kızgınım ki senin cümlene cevabım içimden- çünkü mal anlamaz- demek oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…