- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Sen de umursama aklın varsa umursama O beni umursamazken ben çok umursadım paramparça etti gitti benisonuca vardıramadık.umursamayıp yazmıyor .ona göre böyle konuşmalar çok gereksiz kafası ağrıyormuş
hayır davranışlarına baktığımızda aileci olan bu.ben annenin yaptığı yemem deyişine kızıdğımda anneci oluyorum.anneciyim lan bundan sonra ölümüneBenimki de ailesiyle arası açıktı zaten Öyle olmasını da istemem ama bi keresinde özel bi yere gideceğinde alacağı gömleği bana gösterip sordu bu mu bu mu diye Sonra üzerinde bi baktım diğeri Ben öbürünü beğenmiştim oiçine sinmedi heralde dedim Ablama da sordum da o bunu beğendi dedi Ben de kavga çıkardım Ne büyüttün ablamı istmeiyor musun diyor Ablayı istememek değil ki ona soracaksan bana sorma dedim Sonradan aileci oldu böyle Sanırım belirtiler hep aynı bu odun sürüsünde
Seni gerçekten sevdiğinden emin misin? Ne zamandır berabersiniz?sanırım haklısın sonra bişey dediğimde benim tepkimi ölçüyor .baktı uzuyo konu sırf başından def etmek için seni seviyorum uzatmayalım diyor.ben konuyu bilerek uzatıp huzursuzluk çıkarıyormuşum gibi
eskiden o kadar umursardım ki ağlardım oturup şimdi müzik dinliyorum ne yaptığını anlamaya çalışıyorum :)Sen de umursama aklın varsa umursama O beni umursamazken ben çok umursadım paramparça etti gitti beni
Seni çağıran yok zaten diyeydin. Hödük.
6 yıldır uzun süreli ilişki baydı sanırım bunu.zatn uyuycam dedi uyuma az konuşalım dedim gün içinde tek konuşmamız 15 dk naber nasılsın falan.bayıyn beni dedi gülerek.kızdım.şaka yapıym ,hala beni anlamıyosun, ya idrak edemiyosun tam olrak ne dediğmi hiç bi zaman,falan hönkürdü resmen.Seni gerçekten sevdiğinden emin misin? Ne zamandır berabersiniz?
Canım dogru düşünüyorsun hic boyle saçmalıklara gelme, olgun insan boyle davranmaz. Şimdiden boyle ise birde düşünsene is ciddiye binince daha neler neler der eve de gelmez sana mi soracağım der der de der yaniböyle saçma sapan sözlerine dayanamıyorum artık zaten.sadece yengesinin ablasının yaptığı yemkleri yermiş beyefendi.b.k yesin.
böyle düşünen insan zaten b.k yesin.yemek falan haketmez buDaha çok b.k ye minvalinde bir cevap verirdim sanırsam.
yeminle kız ben de öyle düşündüm benim bildiğim terimler bunlar sen de mi bdv okuyon diye sorasım geldi :)))Bdv'yi mi okuyor acaba triplere mi girdi ne demek anneci olmak ya
Anneni savunmakla anneci mi oluyormuşsun ne kadar da saçma.
Neyin özgüvenini yaşıyorsa, gitsin yengesinin yemeğini yesin haspa
Aslanım benimDaha çok b.k ye minvalinde bir cevap verirdim sanırsam.
yeminle kız ben de öyle düşündüm benim bildiğim terimler bunlar sen de mi bdv okuyon diye sorasım geldi :)))
Ben olsam kurban ol annemin yemegine derdimbir de üstüne sordum sebep ne hani hijyenik açıdan mı güvenmiyosun insanlara diye.cevap yok aşkım öyle işte falan filan.adam gibi açıklama istedim yapmadı
evet.çok kızdım çok .o kadar anlayış gösteriyorum ki.işte sabah 8 akşam 9 çoğu zaman.yat uyu dinlen derim her zaman 10 dk konşup.Az ve öz konuş bende buna takıldım.
sanki size çok ve boş konuşuyorsun der gibi
artık sıkıldım canım cidden şu an o kadar kızgınım ki senin cümlene cevabım içimden- çünkü mal anlamaz- demek oldu.Ayrıca 6 yıllık ilişkide az konuşalım falan nedir bence yemek konusundan daha önemli sorunlar var gibi.
Hani sıktın bunalttın baydın gibi kelimeler kullanıp az konuşuyor niye yıldan yıla azalıyor mu konuşma ne alaka ki yani. Bence detaylı düşünmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?