- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
artık sıkıldım canım cidden şu an o kadar kızgınım ki senin cümlene cevabım içimden- çünkü mal anlamaz- demek oldu.
belki cidden çok konuşuyorum diye dikkat de ediyordum kafası çekmez belki iş çıkışı diye.ama hala anlamıyo öküzKlasik kaynana istememe...tepkisi yemegine degil annene..hem o az ve oz konus ne demek ya insan sevdigi kisiyle istedigi kdr icten geldigi gibi konusuruz..senin bununla isin var benden soylemesi
bana bi açıkla yanlş mı anlıyorum dedim sonra konuşalım dediDaha simdiden az konus bilmemnne diosa ilerde evlilikle sonuclansa bu iliski hic konustrmaz seni..hem yengesiyle ne hakla kiyasliyor herkes farkli en sinir oldugum seyler ezdirme kendini birak arama o arasin aramazsada kendi bilir fazla kaldirma totosunu suan oyle davraniyor cunku
Olur da acıkırsan kapının önüne bi kap bırakırız hep de.
Her şakanın altında bir ciddiyet vardır... Bence bu ilişki pek iyiye gitmiyor.6 yıldır uzun süreli ilişki baydı sanırım bunu.zatn uyuycam dedi uyuma az konuşalım dedim gün içinde tek konuşmamız 15 dk naber nasılsın falan.bayıyn beni dedi gülerek.kızdım.şaka yapıym ,hala beni anlamıyosun, ya idrak edemiyosun tam olrak ne dediğmi hiç bi zaman,falan hönkürdü resmen.
bugün erkek arkadaşım ne yemek yaptn diye sordu.annem yaptı dedim.ben yemem onu dedi.lafın gelişi normalde gelip yiyeceği yok.neden dedim.ben heryerde yemek yiyemem öyle dedi.heryermiyiz biz dedim ilerde evlenirsek annen olucak senn de dedim .yengen de yiyorsun da dedim.aa yengem çok güzel yemek yapar diyor bana.ben şimdiye kadar böyle bi huyunu duymamıştım .heryerde yemek yerdi yurtta kaldı çok okuldayken.ilk başta da bana az ve öz konuş dedi.günde en fazla yarım saat konuşuruz.iyice sapıttı.yemek meselesini ben mi yanlış anlıyorum
Aaaaaa tozutmuş benim eşimde heryerde yemek yemez takıntılıdır ama az öz konuş ne demek gülüm sen yol yakınken ya bi ayar ver boyun eyme yata tak sepeti koluna herkez kendi yolunabugün erkek arkadaşım ne yemek yaptn diye sordu.annem yaptı dedim.ben yemem onu dedi.lafın gelişi normalde gelip yiyeceği yok.neden dedim.ben heryerde yemek yiyemem öyle dedi.heryermiyiz biz dedim ilerde evlenirsek annen olucak senn de dedim .yengen de yiyorsun da dedim.aa yengem çok güzel yemek yapar diyor bana.ben şimdiye kadar böyle bi huyunu duymamıştım .heryerde yemek yerdi yurtta kaldı çok okuldayken.ilk başta da bana az ve öz konuş dedi.günde en fazla yarım saat konuşuruz.iyice sapıttı.yemek meselesini ben mi yanlış anlıyorum
Takılmıştır canım sana :)bugün erkek arkadaşım ne yemek yaptn diye sordu.annem yaptı dedim.ben yemem onu dedi.lafın gelişi normalde gelip yiyeceği yok.neden dedim.ben heryerde yemek yiyemem öyle dedi.heryermiyiz biz dedim ilerde evlenirsek annen olucak senn de dedim .yengen de yiyorsun da dedim.aa yengem çok güzel yemek yapar diyor bana.ben şimdiye kadar böyle bi huyunu duymamıştım .heryerde yemek yerdi yurtta kaldı çok okuldayken.ilk başta da bana az ve öz konuş dedi.günde en fazla yarım saat konuşuruz.iyice sapıttı.yemek meselesini ben mi yanlış anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?