neyin peşinde bu çocuk

artık sıkıldım canım cidden şu an o kadar kızgınım ki senin cümlene cevabım içimden- çünkü mal anlamaz- demek oldu.

Bence biraz konuşmayın, tabi bu sizin ilişkiniz kendin karar verirsin ama madem günde yarım saat konuşuyorsunuz pek eksiklik duymazsın. 6 yılın rahatlığı var üstünde. Şu erkeklere bazen çok gıcık oluyorum bu rahatlıklarına

Klasik kaynana istememe...tepkisi yemegine degil annene..hem o az ve oz konus ne demek ya insan sevdigi kisiyle istedigi kdr icten geldigi gibi konusuruz..senin bununla isin var benden soylemesi

Klasik kaynana istememe...tepkisi yemegine degil annene..hem o az ve oz konus ne demek ya insan sevdigi kisiyle istedigi kdr icten geldigi gibi konusuruz..senin bununla isin var benden soylemesi
belki cidden çok konuşuyorum diye dikkat de ediyordum kafası çekmez belki iş çıkışı diye.ama hala anlamıyo öküz

Daha simdiden az konus bilmemnne diosa ilerde evlilikle sonuclansa bu iliski hic konustrmaz seni..hem yengesiyle ne hakla kiyasliyor herkes farkli en sinir oldugum seyler ezdirme kendini birak arama o arasin aramazsada kendi bilir fazla kaldirma totosunu suan oyle davraniyor cunku

bana bi açıkla yanlş mı anlıyorum dedim sonra konuşalım dedi

Cvp vermeye bile tenezzulu yok..herkesn isi gucu var daha sevgilisiniz siz en heyecanli zamanlarda bile boylese ilerde sen dusun artik..ne kdr deger veriyorsa o kdr deger ver sende aramazsa arama az ara dediyse hic arama sanki zorla...yemek meselesindede dedgm gibi annen yapio die git yengrnde ye omur boyu ozmn de sinirlerimi bozuo boyle tipler

sana weya bşka brne bşy dmek istemdm ben orda. Sadce sanada olmaz mı hani ybncı yerde yemek yiyemessn. Senn elndn yerim sadce manasna getrdm ben orda. diyor ama bildiğin annemin yemek konusundan sonra aşkım ben herkesin yemeğini yiyemiyorum ya.dedi.şuursuz sinirimi bozdu benim

Her şakanın altında bir ciddiyet vardır... Bence bu ilişki pek iyiye gitmiyor. Belki de ayrılmak daha iyi olur...

Seni ailenden uzaklastirip kendisine mi cekmeye calisiyor anlamadimki ama kurdugu cumle cok densizce..

hatırladığım kadarıyla babanız görücü usulüne karşı çıkodu dimi babannenizmiydi yoksa hatırlayamamışım sanırım susim en iisi
şaka şaka ya acaba ailenize tepkili olabilirmi kendi çapında mesajmı vermeye çalışıo yengesi çok güzel yemek yaparmış annemde ölüodu benim yemeğimi yesin die :S

Yok sen yanlış anlamıyosun adam sağlam ağaçtanmış. Sana yapmadı zaten benim annecim deseydin.

Aaaaaa tozutmuş benim eşimde heryerde yemek yemez takıntılıdır ama az öz konuş ne demek gülüm sen yol yakınken ya bi ayar ver boyun eyme yata tak sepeti koluna herkez kendi yoluna

Takılmıştır canım sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…