• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neymis efendim cok pis kokuyormus

benim babamda böyleydi.ah neler ederdi bende inadına sıkardım

sonra bi gün başkasının parfümünden tiksinince anladım onu

yaşlanıınca anladım yani :ssz: (tabi bunu kendisine söylemedim)

adam belki hastadir,alerjik astimi falan vardir neden bu kadar kiziyosun ki canim babamda kizardi varsin o kizsin baskasi kizana kadar:26:

Benim babam yok. Babam yaşasaydı da bana parfüm kullanma deseydi keşke. Ömrüm boyunca elimi bile sürmez asla kullanmazdım. Bazı değerler yanınızdayken hissedilmez ama kaybedince anlarsınız. Ben anneme gözüm gibi bakarım. Annem istemiyor diye pek çok şeyden taviz verdim ya da ona tamam dedim, onu kırmadım, onun olmadığı yerde o alışkanlıkları sürdürdüm.

İnsan anne babasına bu tip basit konular yüzünden diklenmemeli.

Alttan alırsın tamam dersin. Onların olmadığı yerde devam edersin ama maksat onların gönlü olsun.

Büyüklerimizin kıymetini bilmek için illa bizim de ana baba olmamız lazım sanırım.

canım benim babamda böyledir hatta makinadan çıkmış mis gibi deterjan yumuşatıcı kokan çamaşırlara leş gibi kokuyo der
evi güzel kokulu ürünlerle silsen of poff nefes alamıyorum çok pis kokuyo diye gezer ortalarda hele oda parfümü sıkmaya gör boğuluyorum der
üstelik parfüm kokularımıza tahammül edemezdi evde 3 kadın az fırça yemezdik babamdan
güler geçerdik bildiğimizi okurduk aslında bi rahatsızlığı olduğundan falan değil sırf orjinalliğinden! yapardı bunu:27:
seninde baban başka bişeye bozulup parfüme mana bulmuş hepsi bu
kişiselleştirme bence o senin baban
he de geç kırma kalbini.

aynen babaaam..:52:

oda spreyi sıktırmaz,:31: yeni yıkanmış yumuşatıcı kokan tüllere püffff kokuyor der:31:, o yokken yıkar takarız..
evi havalandırır...:31:
kışın evin içinde çamaşır kurutmaya yumuşatıcı kokuyor diye kızar..:31:o yüzden annem yumuşatıcı kullanamıyor:50:

bazı insanlar bazı kokulara hassastır..

aynen babaaam..:52:

oda spreyi sıktırmaz,:31: yeni yıkanmış yumuşatıcı kokan tüllere püffff kokuyor der:31:, o yokken yıkar takarız..
evi havalandırır...:31:
kışın evin içinde çamaşır kurutmaya yumuşatıcı kokuyor diye kızar..:31:o yüzden annem yumuşatıcı kullanamıyor:50:

bazı insanlar bazı kokulara hassastır..

kardeşim bacım sen misin yoksa:1:
ben bi benim babam cins sanardım yıllarca
insan güzel kokan bişeyin kötü koktuğunu nasıl idda eder diye
demek epey varmış.
şampuan bile kullanmaz kokuyo diye enteresn adam
arap sabunuyla yıkancam diye tutturmuştu bi ara da zor ikna ettik
zararlı olur diye
şimdi beyaz sabun kullanıyo allahtan:1:

ndn arkadaşa bu kadar yüklenilmiş anlayamadım doğrusu. canı sıkılmış bu duruma ve bizlerle paylaşmak istemiş. sana katılıyorum arkadaşım. bir insana parfümümünün kötü kokkutğunun söyleenmesi babası dahi olsa hiç hoş değil bunu daha güzel bir dille söyleyebilirdi babası... kim olsa kırılırdı baban eve vardığınızda senin üzgün olduğunu farkedince düzelecektir ve gönlünü alacaktır ;)

Sana katılıyorum kıza öyle bir yüklenmisler ki..
Burda ne konular var, tek basit konu bu mu kaldı yani??
KK sanki hergün cok büyük dertler okuyormus gibi?? Herkesin derdi kendine büyüktür, canı sıkılmıs kız konu acmıs..
O parfümü bende sevmiyorumdan tutun, agırlıgına kadar konusulmus..
Herkes her kokudan hoslanmayabilir 3 kisi, 5 kisi sevmiyor diye o' da mı kullanmasın yani zevkler ve renkler tartısılmaz benim kuzen de burberry kullanıyor, ben cok agır buluyorum hic sevmem ama o begeniyor hep o kokuyu kullanıyor, ben sevmiyorum diye bırakıcak degil yani..

Güzelim, baban memleketin' den ayrıldıgı icin üzülmüs sanırım, sinirinide senden cıkarmıs basit sebeplerle, takma kafana olur böyle seyler.. :34:

Son düzenleme:
Canim bizde birgün yolda arabayla giderken babam esime : öffff ne kadar cok sIkmissin oglum parfümünü" demisti ve üstüne birde camlari acmisti boguldum diyerekten.
Esim cok bozulmustu,ama babam gercekten hakliydi cok fazla sIkmisti.
Ben senin parfümü biliyorum canim, bende´de dior hypnotic var mesela. Cok begeniyorum ama sadece kisin kullaniyorum, yazin imkani yok kullanilmaz yani ve 1 defa sIkmak yetiyor canim,
heleki dior´un kokularini. Ilk aldigimda 2-3 defa sIkmistim bende ve otobüste okula giderken kendi parfüm kokumun yogunlugundan midem bulanmisti :1:

Parfum gercekten rahatsiz edebilir, o ayri da... Bana esas konu parfum degilmis gibi geldi.
Kusura bakma da, kocaman kiz olmussun, 2 yasinda bebeler gibi surekli "hadi gidelim, hadi gidelim" diye mizmizlanirsan 1 hafta boyunca, herhalde adamin tepesi atmistir. Bir de asik o sehre diyorsun. Adama agiz tadiyla yasatmamissin ki tatil. Biraz saygi gosterip, sevmesen bile susup sabredebilseydin, simdi boyle bir durumda kalmazdin bence. Kendimi babanin yerine koyup dusununce, baban simdi gozunun ustunde kasin var diye bile soylenebilir yani, adamin tepesini attirmissin belli.

o kadar basit bir konu uzamış ki çok şaşırdım.. Dua edin trip yapacağınız kızacağınız bir babanız var..

benim babam da aynı giderken şarkılar türküler gelirken de çocuk gibi surat asılır herşeye kızar özlüyorlar köylerini memleketlerini gençlikleri çocuklukları orda geçmiş çok görmemek lazım bende sabredemezdim babam öyle yaptıkça tartışırdım bile ama şimdi uzaktan bakınca biraz da hak vermek sabretmek gerekiyormuş sanırım :2:

Back
X