Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim babamda böyledir hatta makinadan çıkmış mis gibi deterjan yumuşatıcı kokan çamaşırlara leş gibi kokuyo der
evi güzel kokulu ürünlerle silsen of poff nefes alamıyorum çok pis kokuyo diye gezer ortalarda hele oda parfümü sıkmaya gör boğuluyorum der
üstelik parfüm kokularımıza tahammül edemezdi evde 3 kadın az fırça yemezdik babamdan
güler geçerdik bildiğimizi okurduk aslında bi rahatsızlığı olduğundan falan değil sırf orjinalliğinden! yapardı bunu
seninde baban başka bişeye bozulup parfüme mana bulmuş hepsi bu
kişiselleştirme bence o senin baban
he de geç kırma kalbini.
aynen babaaam..
oda spreyi sıktırmaz,yeni yıkanmış yumuşatıcı kokan tüllere püffff kokuyor der
, o yokken yıkar takarız..
evi havalandırır...
kışın evin içinde çamaşır kurutmaya yumuşatıcı kokuyor diye kızar..o yüzden annem yumuşatıcı kullanamıyor
bazı insanlar bazı kokulara hassastır..
ndn arkadaşa bu kadar yüklenilmiş anlayamadım doğrusu. canı sıkılmış bu duruma ve bizlerle paylaşmak istemiş. sana katılıyorum arkadaşım. bir insana parfümümünün kötü kokkutğunun söyleenmesi babası dahi olsa hiç hoş değil bunu daha güzel bir dille söyleyebilirdi babası... kim olsa kırılırdı baban eve vardığınızda senin üzgün olduğunu farkedince düzelecektir ve gönlünü alacaktır![]()