• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neymis efendim cok pis kokuyormus

neden leonelanın yorumlarına yorum yapmak yasak onu anlyamadım ?? .. ayrıcaa hıc kımse hıc bıyerı sevmek zorunda deıl.. keske sole deseydımde deyıp neden susacakmısım varmı ole bı dunya :)... kendımızı savunmıcaksak napcaz baska?? bn aksaraya oz bısey deıl bu dıe bas bas bagrırken neden gormuyosunuz onu cevrem olmadıgı ıcın katlanılması zor bı hale gelebılıyomudur acaba bunuda bı dsunmek lazım.. kalıplasmıs kalıplasmamış.. benı ılgılendırmıyo.. ölmemde kurbanda olmam.. kımsede ol kurban ol geber demesın.

burda sana bısey denmedı kı leonayı uyarma amaclı yapılmıs bır yorum kendı topıgını takıp etsen bıraz..

neden leonelanın yorumlarına yorum yapmak yasak onu anlyamadım ?? .. ayrıcaa hıc kımse hıc bıyerı sevmek zorunda deıl.. keske sole deseydımde deyıp neden susacakmısım varmı ole bı dunya :)... kendımızı savunmıcaksak napcaz baska?? bn aksaraya oz bısey deıl bu dıe bas bas bagrırken neden gormuyosunuz onu cevrem olmadıgı ıcın katlanılması zor bı hale gelebılıyomudur acaba bunuda bı dsunmek lazım.. kalıplasmıs kalıplasmamış.. benı ılgılendırmıyo.. ölmemde kurbanda olmam.. kımsede ol kurban ol geber demesın.

Öyle, ağanın p.kunun üstüne p.k olmaz . :9: Benim yorumlarıma yorum yapmak yasak canım. Torpilliyim ben.
Şaka bir yana, alıntı ile yorum yapmak aslında yasak. Hakarette varsa işin içinde ceza alınıyor.

Son düzenleme:
Öyle, ağanın p.kunun üstüne p.k olmaz . :9: Benim yorumlarıma yorum yapmak yasak canım. Torpilliyim ben.
Şaka bir yana, alıntı ile yorum yapmak aslında yasak. Hakarette varsa işin içinde ceza alınıyor.

leonela,vallahi hasta yatıyorum çok güldürdün beni :))Allah da seni güldürsün:)))

öncelikle konu sahibi her yorumda sevmek zorunda değilim diye ısrarla vurgulamış mesele zaten illa sevmelisin değil kendi memleketinde yaşamıyorsanda çevren yoksada kişi toprağını özünü kültürünün geldiği yeri bu şekilde aşalayıcı tabirlerle anlatmamalıdır :19: valla güzelim istersen Paris'in en elit semtinde otur Aksaray'lımısın değil misin ? sev sevme ama orası senin memleketin şu lafı çıkarma aklından 'NEREDE OLURSAN OL ÖZÜNÜ UNUTMA...'

Son düzenleme:
19 yaşında bir genç kız,aiesiyle birlikte bir yere gitmekten hoşlanmaz.
Ben de evde kalmak isterdim,yalnız bırakmak istemezlerdi.
İstemeye istemeye giderdim,gittiğim her neresiyse memnun olmazdım:)

Hele bu devirde,evini (tabii pc yi) arkadaşlarını,çevresini,gezmeyi bırakıp memlekete,mecburi akraba ziyaretlerine vs gitmek...O yaştayken feci geliyordur tahminimce.
Arabada canı sıkılmış,konu açmış,ne var bunda ?

Bazı arkadaşların dediği gibi,fazla sıkıntı yapmışsın,baban sinirini dönüşte çıkarmış.
Belki dönüyorum diye fazla sevindin,süslendin,babanın gözüne battı.
Bilemem belki oradayken parfüm sürmedin,dönüşte sıktın,baban rahatsız oldu kimbilir...

Son düzenleme:
Zorluyorum ? :) İlginç. Silahım da yok ama.
Neyse, ben de İZMİRLİ VE İZMİR AŞIĞI biriyim.
Eğer olur da bir gün herhangi bir yeri küçümser gibi yazar , sırf orada arkadaşlarım yok diye babama surat yaparsam, lütfen bana kalkıp... "KURBAN OL" de .
Kimse hiçbir yeri sevmek zorunda değil, ben de sevecek demiyorum.
Kaldı ki, kalkıp onun "kurban ol" lafına sinirlenen kişi çok mu normal bir yorum yapmış sizce ?
Benim çıkıştığım nokta bu.

Eger olur da birgun herhangi bir yeri kucumser gibi yazarsaniz ve sirf orda arkadaslariniz yok diye babaniza surat yaparsaniz size kalkip "kurban ol" derim. Ancak bu dedikleriniz bu konuda da soz konusu degil ki.. Bir yeri "sevmemek" ile "kucumsemek" arasinda daglar kadar fark vardir. Ayrica bir insana "hadi gidelim" demek icin ille de surat sarkitmak gerekmez, ben konu sahibinin suratinin koku tartismasindan sonra asildigini okudum, Aksaray'da kalirken degil. Yakistirma mi yaptiniz?
Ayrica bu sebepsiz saldiri bana yapilsa idi hic samimiyetimin olmadigi biri tararfindan, ben de pek yumusak olmazdim cevap verirken, herkesin tepkisi ayni olamaz, biz farkli kisileriz, herkesin seviyeli olmasi daha seviyeli ortam yaratir sorunlarimzi paylasirken.

Son düzenleme:
bu mu yaaniii...
kızan baban olsun canım benim..
sonra ,o kızsada yanımızda olsa diye aramakta var..:31:

boşver canım belli ki baban köyü sevmediğim için sinirlenmiş çatacak yer aramış parfümünde bahane olmuş
benim kocam da böyle olduğu için seni çok iyi anlıyorum ama her baba kız arasında olabilir böyle şeyler takma kafana:34:
babalar kızlarını sever kızsalarda üzselerde severler:31:

Eger olur da birgun herhangi bir yeri kucumser gibi yazarsaniz ve sirf orda arkadaslariniz yok diye babaniza surat yaparsaniz size kalkip "kurban ol" derim. Ancak bu dedikleriniz bu konuda da soz konusu degil ki.. Bir yeri "sevmemek" ile "kucumsemek" arasinda daglar kadar fark vardir. Ayrica bir insana "hadi gidelim" demek icin ille de surat sarkitmak gerekmez, ben konu sahibinin suratinin koku tartismasindan sonra asildigini okudum, Aksaray'da kalirken degil. Yakistirma mi yaptiniz?
Ayrica bu sebepsiz saldiri bana yapilsa idi hic samimiyetimin olmadigi biri tararfindan, ben de pek yumusak olmazdim cevap verirken, herkesin tepkisi ayni olamaz, biz farkli kisileriz, herkesin seviyeli olmasi daha seviyeli ortam yaratir sorunlarimzi paylasirken.

Siz, en iyisi benim söylediklerimi bir kez daha okuyun. Tüm yorumlarımı.
Çünkü burada yazdığınız her şeyi daha önce cevaplayıp izah ettim.
Olayı çok tuhaf bir boyuta getirdiniz. O yüzden konuşmayalım daha fazla.

Son düzenleme:
canım benim babamda böyledir hatta makinadan çıkmış mis gibi deterjan yumuşatıcı kokan çamaşırlara leş gibi kokuyo der
evi güzel kokulu ürünlerle silsen of poff nefes alamıyorum çok pis kokuyo diye gezer ortalarda hele oda parfümü sıkmaya gör boğuluyorum der
üstelik parfüm kokularımıza tahammül edemezdi evde 3 kadın az fırça yemezdik babamdan
güler geçerdik bildiğimizi okurduk aslında bi rahatsızlığı olduğundan falan değil sırf orjinalliğinden! yapardı bunu:27:
seninde baban başka bişeye bozulup parfüme mana bulmuş hepsi bu
kişiselleştirme bence o senin baban
he de geç kırma kalbini.

babama gerek yok parfum kokusunu ben kendim sevmem,
sevdigim kokular cok nadirdir
hele arabada otobuste isterse en guzel parfum olsun migdemi bulandirir:25::25:

güzelim böyle şeyler yüzünden babana küsme,darılma.
benim babam 23 yaşındaki kızkardeşime bu yaz parfüm yüzünden neler söylemedi ki:
''yok efendim parfümü çok ağırmış,böyle ağır kokuları vücudu kötü kokan kadınlar kendi kokularını kamufle etmek için kullanırmış!!!,bir genç kız hafif kokular kullanmalıymış,yoksa mide bulandırıcı oluyormuş vs...''
adam kendince haklı.ne yapsın belki cidden çok rahatsız oluyor.anlayışlı olmak lazım.

canm benim senin canın sıkılmış tabii kendince haklısın ama o kadar küçük bir mesele ki bu :) inan bana ben her sabah işe giderken annemle parfüm konusu açılır :))) beğenmiyor parfümümü ve her gün bi ton şey söylüyor.. gidiyor bana parfüm alıyor başka başka ama ben tartışmıyorum annemle.. niye mi?
birincisi zevkler farklıdır bu annem bile olsa ya da babam...
ikincisi anne baba kadar kıymetli bir şey var mı yaa.. bu kadar basit tartışmalar her ailede olan ve büyütülmemesi gereken şeyler.. belki de kapanmıştır bile bu konu babanla...
ayrıca sen söylemişsin baban zaten sinirliymiş o anda.. sen kendinden pay biçsene bi.. mesela canın sıkkın.. biri sana canım dese sen onu canın çıksın diye anlarsın.. ve illa çatacak birilerini ararsın.. pek iyi bir yöntem olmasa da deşarj olma yöntemidir bu..

takma böyle şeyleri kafana.. Allah'ım başka dert vermesin ;)

Back
X