Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım pek fal bakmayı bilmem ama bazen tutturduğum oluyor.1. falın çok karışık nereye gitmek istediğini bilemez gibisin sanki,yatar gibi duran kişi ne bence biliyomusun biraz miskin biri var arkasından onu itekleyerek bişeyi zorla yaptırma çabasında olanlar var yolların var.2. flın aydınlık yada niyetin temiz dileğine odaklanmışta olabilirsin dileğin herneyse 3 vakti var(içime doğanlarla karışık anlatıyorum bak seni tanımıyorum)bi kalabalık var ama bu kalabalığa sırtını dönmüş esmer bir erkek var,ilişkin varsa kırgınlık olabilir aranızda sarıya çalan kumral bir erkekmi bu kişi?seni çok seviyor ama engelleri var aşması gereken sırt dönen erkek çok düşünceli baba gibi büyük birisi bu erkek tabağın çok temiz ferahlık var sana sonunda bir kavuşma görüyorum,uzaktan size gelenler var yada gelecek olanlar var bu kadar canım herşey gönlünce olsun fala inanma falsızda kalma