- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
selam arkadaşlar,
bugün kızımın anaokulu kaydı için okula gittim.kızım ve 10 aylık oğlumla.müdür muavinin odası 3 katta ve okulda asansör yok.oğlumla kızımı aşagıda anasınıflarının oraya bıraktım mecburen bebek arabası var diye.görevli bayan da vardı ama küçükler tabi aklım kaldı aşağıda neyse.
odada baktım önümde iki kişi var.bir de işlem var devam eden.bekleyenlerden bir bayan tek başına ,birininde 2 yaşlarında cocuğu var.dedim ki rica edersem açıklarsam aşağıda bebek çocuk bekler diye herhalde sıralarını verirler.
işlem bitti,çocuklu kadın atıldı bende utana sıkıla durumu izah ettim.
kadın ne yapsa beğenirsiniz. hayır dedi çocuğunu gösterdi
yani o da bekleyemezmiş.ama çocuk gayet neşeliydi bi sıkıntısı yoktu.
şok oldum yaa.
ben dedim sizden rica ettim,çingene gibi paldır küldür dalmadım dedim.
hiç arkasını bile dönmedi.işini bitirdi.çıkarken de nezaket anlayış ölmüş Allah rahmet eylesin dedim.hiiiç umursamadı.
sırası gelen kadın buyrun diye sırasını verdi Allah razı olsun.:13:
nerede o yardımlaşmalar,anlayışlar,hoşgörüler?nasıl bir dünya olmuş böyle.
bir de kapalı yani.sen bu kapanmayı Allahın hoşnutluğunu rızasını kazanmak için yapmıyor musun?yüreğinin merhameti nerede?
ben de kapalıyım bu arada.ve hayatta en korktuğum şeylerdendir tanımadığım insanları üzmek kırmak.
haa bebişe noldu derseniz okulu inletip durdu sinir naralarıyla.müdür muavini çabuk oldu da hemen indim aşağı.
işte böyle..sinirlendim sıkıldım....sıkıldığımla da kaldım

sizler böyle durumlarla karşılaşınca nasıl tepkiler verirsiniz,ne yaparsınız?
not:çingene benzetmesini lütfen yanlış anlamayın.öyle bir tabir varya çıktı ağzımdan.hepimiz kardeşiz
bugün kızımın anaokulu kaydı için okula gittim.kızım ve 10 aylık oğlumla.müdür muavinin odası 3 katta ve okulda asansör yok.oğlumla kızımı aşagıda anasınıflarının oraya bıraktım mecburen bebek arabası var diye.görevli bayan da vardı ama küçükler tabi aklım kaldı aşağıda neyse.
odada baktım önümde iki kişi var.bir de işlem var devam eden.bekleyenlerden bir bayan tek başına ,birininde 2 yaşlarında cocuğu var.dedim ki rica edersem açıklarsam aşağıda bebek çocuk bekler diye herhalde sıralarını verirler.
işlem bitti,çocuklu kadın atıldı bende utana sıkıla durumu izah ettim.

şok oldum yaa.
ben dedim sizden rica ettim,çingene gibi paldır küldür dalmadım dedim.

sırası gelen kadın buyrun diye sırasını verdi Allah razı olsun.:13:
nerede o yardımlaşmalar,anlayışlar,hoşgörüler?nasıl bir dünya olmuş böyle.
bir de kapalı yani.sen bu kapanmayı Allahın hoşnutluğunu rızasını kazanmak için yapmıyor musun?yüreğinin merhameti nerede?
ben de kapalıyım bu arada.ve hayatta en korktuğum şeylerdendir tanımadığım insanları üzmek kırmak.
haa bebişe noldu derseniz okulu inletip durdu sinir naralarıyla.müdür muavini çabuk oldu da hemen indim aşağı.
işte böyle..sinirlendim sıkıldım....sıkıldığımla da kaldım

sizler böyle durumlarla karşılaşınca nasıl tepkiler verirsiniz,ne yaparsınız?

not:çingene benzetmesini lütfen yanlış anlamayın.öyle bir tabir varya çıktı ağzımdan.hepimiz kardeşiz