Herkese iy akşamlar kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum bugüne hiç güzel uyanmadım zaten kendimi uzun zamandır iyi hissetmiyorum kendimi deli gibi işe verdim tek yaptiğim şey işe gitmek gelmek o kadar virüs dönemi olmasa birşeyler yapardım yapamıyorum ha önemli olan sağlik ama sağliklimiyim onu da bilmiyorum müdürümüz test yaptırmıs yarin belli olcakmiş sonucu annesinde cikmis ve bizdede çıkarsa ne olacak bilmiyorum ailem kronik hasta.Etrafima bakiyorum herkeste bir rahatlik düğün yapanmı dersiniz söz nişanmı dersiniz şunun altini çizmek istiyorum kıskandiğim için asla demiyorum. Herkes mutlu olsun herkes kendi nasibini yaşar bu ayrı bir mevzu ,bende oturup 24 saat virüsü düşünmüyorum elbette ama insanlara bakıyorum herkes her koşulda mutluluğu buluyor kendime bakıyorum hadi olumlu düşün hmyraa diyorum güzel şeyler olsun bunlarda artık boş geliyor bana .Okadar dolmuşum ki hıçkırarak ağlamak istiyorum sadece
belki bazılariniz derki kendini değiş yani kendime bakiyorum tek yaptiğim hep iyi niyetli olmak ve herkesi kendim gibi sanmam bunuda lütfen yanliş anlamayin kendimi övüp ben mükemmelim demiyorum elbette .sevmek sevilmek istedim onuda beceremedim en son birisiyle tanıştım boşanmış birisiydi yinede bir şans verdim ön yargilı olmamak için baktım bi gün var bi gün yok bende umursamadim ara ara kendisi yazdı sormadimda hiçbirsey baktım bunun niyeti vakit geçirmek normal muhabbet oldu aramızda iki arkadaş gibi ama sık konuşmadık asla o binde bir yazar birşey sorar oda işi düşünce oda onu cevaplarım bana ne yazsa beğenirsiniz bir gün kızlar durduk yere hmyraa yazı msj attı efendim dedim ben aşk acisi çekiyorum dedi meğer karisina hala çok aşıkmiş kadin ayrilmiş belliki dertleşmek istedi epey moral verdim bende gerçekten bir arkadaş gibi dinledim moral verdim kendim için mutluluk ararken nerdeyse flört edeceğim adamin aşk acisini dinledim numarasi olsa eşinin arayip ben nerdesye bariştiracak duruma geldim trajikomik bir durum yaşadim resmen .Biriyle sevgili olacak olsam okadar iyi rol yaptilarki sevildiğimi hissettim gitti başkasiyla evlendiler benle vedalaşma gereği bile duymadan ha ben artik eskisi gibi şahıslara takilmiyorum napayım diyorum beni istemeyeni bende istemem diyorum ama sonra dusunuyorum peki ben nezaman mutlu olucam diyorum ne zaman döner bu durum hiç bilmiyorum