- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Sizin ngs yapıldı mi?merhaba ngs ile tup bebek yaptıran arkadaslar;
Sorun neydı ve neden tutmadı? Fikir olması acısından paylasırsanız sevınırım
MerhabaSizin ngs yapıldı mi?
Daha sonuç çıkmadı mı sizin? Sağlıklı gelirse dönmüş tedavi mi olcak transferdeMerhaba
Ben sbu tedavıde yaptırdım suan 7 embrıyom gitti. Öncesındedd bıkac ıslem yaptırdım . Boyle bır ıstatıstık yok belki bır fıkır edınebılırım dıye dusundum.
Buarada ngs; embrıyo tarama teknıgı. Genetık taraması yapılıp ayrıstırılıyor.
Doğal olarak evet.Daha sonuç çıkmadı mı sizin? Sağlıklı gelirse dönmüş tedavi mi olcak transferde
Hayırlısı hepimiz için ngs yapılınca sağlıklı gelen embriyonun tutunma ihtimali yüksek.diye okudum bir kaç yerde ama. Doktorunuz neler dediDoğal olarak evet.
Evet canım öyle dıyorlar. Örnegın hıcbır sorun olmayan cıftlerde dollenme asamasında bır anomali olusabılıyor. Böylece saglıksız gebelik olusup gelişimi durabılıyor yada dusukle sonuclanabıkuyor.Hayırlısı hepimiz için ngs yapılınca sağlıklı gelen embriyonun tutunma ihtimali yüksek.diye okudum bir kaç yerde ama. Doktorunuz neler dedi
Allah isteyen herkese versin insallah. Çok zor bir tedavi . Siz hangi ilde ve klinikte tedavi görüyorsunuzEvet canım öyle dıyorlar. Örnegın hıcbır sorun olmayan cıftlerde dollenme asamasında bır anomali olusabılıyor. Böylece saglıksız gebelik olusup gelişimi durabılıyor yada dusukle sonuclanabıkuyor.
Ama ngs dede tutmayan vs cok duydum
İstanbul/ atasehır memorial.Allah isteyen herkese versin insallah. Çok zor bir tedavi . Siz hangi ilde ve klinikte tedavi görüyorsunuz
Ben de ankara gen artta tedavi görüyorum.İstanbul/ atasehır memorial.
Siz ne durumdasınız
Bende gen artta tedavi görüyorum!transferim oldu ve negatif sonuç aldım! Dün 9. Günümde! Ngs yapılmış dondurulmuş 5. Gün transferiydi!sşzin doktorunuz kim?ne durumdasınız?Ben de ankara gen artta tedavi görüyorum.
Sizde sorun neydı yas kactı ??Bende gen artta tedavi görüyorum!transferim oldu ve negatif sonuç aldım! Dün 9. Günümde! Ngs yapılmış dondurulmuş 5. Gün transferiydi!sşzin doktorunuz kim?ne durumdasınız?
Doktorum aysun hoca .biz daha transfer asamasina gelemedik . Sizin doktorunuz kim. Tutunmama nedeni olarak ne dedilerBende gen artta tedavi görüyorum!transferim oldu ve negatif sonuç aldım! Dün 9. Günümde! Ngs yapılmış dondurulmuş 5. Gün transferiydi!sşzin doktorunuz kim?ne durumdasınız?
Merhaba konusmustuk sizinle benım sonucum geldi ve 7taneden 4 saglıklı embrıyo gelmiş.. ınsallah tutunurlarBen de ankara gen artta tedavi görüyorum.
Merhaba canm..siz de genetik sorun yok bildiğim kadarıyla tek sorun dna hasar değil miydi..Merhaba konusmustuk sizinle benım sonucum geldi ve 7taneden 4 saglıklı embrıyo gelmiş.. ınsallah tutunurlar
Merbaha canm..aşamaları yazar misin..bn aysun hoca dan çok memnun kaldım ..ama negatif sayısı oldukça yüksek bnde dahili m bunların arasında.Doktorum aysun hoca .biz daha transfer asamasina gelemedik . Sizin doktorunuz kim. Tutunmama nedeni olarak ne dediler
Sizin sorun neydiBende gen artta tedavi görüyorum!transferim oldu ve negatif sonuç aldım! Dün 9. Günümde! Ngs yapılmış dondurulmuş 5. Gün transferiydi!sşzin doktorunuz kim?ne durumdasınız?
Onun bılgısını yuyuze almak istedım telde tatmın olamıyorum. Dna hasar hıc yok cok skur. 3 ay tedavı sonrası normale döndü. Sebepsız oluşu bılınmezlık her yolu denettırıyorMerhaba canm..siz de genetik sorun yok bildiğim kadarıyla tek sorun dna hasar değil miydi..
Diğer 3 tanesi hangi hastalığı taşıyorlar
Anladım canm..bilgi verir misin..sonucunu ..hiç bir sebeb yokken neden 3 tane sağlıksız geliyor anlamiyorum..galiba bu bebek konusunu ne kadar araştırsam da anlamıyorum ..Rabbim kolaylik versinOnun bılgısını yuyuze almak istedım telde tatmın olamıyorum. Dna hasar hıc yok cok skur. 3 ay tedavı sonrası normale döndü. Sebepsız oluşu bılınmezlık her yolu denettırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?