Ngs ile tüp bebek yaptırıp, tutmayanlar.

Merhaba
Ben sbu tedavıde yaptırdım suan 7 embrıyom gitti. Öncesındedd bıkac ıslem yaptırdım . Boyle bır ıstatıstık yok belki bır fıkır edınebılırım dıye dusundum.
Buarada ngs; embrıyo tarama teknıgı. Genetık taraması yapılıp ayrıstırılıyor.
Daha sonuç çıkmadı mı sizin? Sağlıklı gelirse dönmüş tedavi mi olcak transferde

Hayırlısı hepimiz için ngs yapılınca sağlıklı gelen embriyonun tutunma ihtimali yüksek.diye okudum bir kaç yerde ama. Doktorunuz neler dedi
Evet canım öyle dıyorlar. Örnegın hıcbır sorun olmayan cıftlerde dollenme asamasında bır anomali olusabılıyor. Böylece saglıksız gebelik olusup gelişimi durabılıyor yada dusukle sonuclanabıkuyor.
Ama ngs dede tutmayan vs cok duydum

Evet canım öyle dıyorlar. Örnegın hıcbır sorun olmayan cıftlerde dollenme asamasında bır anomali olusabılıyor. Böylece saglıksız gebelik olusup gelişimi durabılıyor yada dusukle sonuclanabıkuyor.
Ama ngs dede tutmayan vs cok duydum
Allah isteyen herkese versin insallah. Çok zor bir tedavi . Siz hangi ilde ve klinikte tedavi görüyorsunuz

Bende gen artta tedavi görüyorum!transferim oldu ve negatif sonuç aldım! Dün 9. Günümde! Ngs yapılmış dondurulmuş 5. Gün transferiydi!sşzin doktorunuz kim?ne durumdasınız?
Doktorum aysun hoca .biz daha transfer asamasina gelemedik . Sizin doktorunuz kim. Tutunmama nedeni olarak ne dediler

Merhaba konusmustuk sizinle benım sonucum geldi ve 7taneden 4 saglıklı embrıyo gelmiş.. ınsallah tutunurlar
Merhaba canm..siz de genetik sorun yok bildiğim kadarıyla tek sorun dna hasar değil miydi..
Diğer 3 tanesi hangi hastalığı taşıyorlar

Bende gen artta tedavi görüyorum!transferim oldu ve negatif sonuç aldım! Dün 9. Günümde! Ngs yapılmış dondurulmuş 5. Gün transferiydi!sşzin doktorunuz kim?ne durumdasınız?
Sizin sorun neydi

Negatif olmasın i neye bağladılar ..Aysun hoca bizim doktor.tek mj transfer edildi

Merhaba canm..siz de genetik sorun yok bildiğim kadarıyla tek sorun dna hasar değil miydi..
Diğer 3 tanesi hangi hastalığı taşıyorlar
Onun bılgısını yuyuze almak istedım telde tatmın olamıyorum. Dna hasar hıc yok cok skur. 3 ay tedavı sonrası normale döndü. Sebepsız oluşu bılınmezlık her yolu denettırıyor

Onun bılgısını yuyuze almak istedım telde tatmın olamıyorum. Dna hasar hıc yok cok skur. 3 ay tedavı sonrası normale döndü. Sebepsız oluşu bılınmezlık her yolu denettırıyor
Anladım canm..bilgi verir misin..sonucunu ..hiç bir sebeb yokken neden 3 tane sağlıksız geliyor anlamiyorum..galiba bu bebek konusunu ne kadar araştırsam da anlamıyorum ..Rabbim kolaylik versin

Back
X