Teşekkür ederim daha önce kayıplarım oldu testler hep kötü haber verdi onu yaptıracak psikolojik gücüm yok. Ama Pgt demek ki doğru sonuç vermiş ki bebekleriniz sağlıklı çok şükür. İnşallah benim bebeğim de sağlıklıdırMerhabalar pgt ile ikiz kızlarım var.fetal dna yaptırmadım çünkü 13 sene sonra kavuşacaktım.eğer bebeğinden bi durum varsa ve aldırıcaksan tabiki yaptır ama ben ne olursa olsun aldırmıcağım için yaptırmadım.çok şükür allahıma çok sağlıklı iki tane incim var.sizde bu aşmada bu kdar kafanıza takmayın gerekirse fetal dna testi yaptırın
İnşallah aslında 13 hafta ense kalınlığı 1.37 çıktı ama burun kemiğine baktırmak gelmedi aklıma. Doktorum da gerek yok Ngs lı diye dedi şimdi başka doktora gidiyorum o ise yaptırsaydın diyor. Yüzde yüz değil diyor.Benimde 6 tane kaybım var.3tanesi doğal yolla hamile kaldım düştü 3tane tedaviyle oldu düştü.son tüp tedavimde pgt iki emriyo hç tutmadı son iki embriyo tuttu.genetik doktorunada gittim sende eşinde ve ailelerde genetik sıkıntı yoksa genelde doğan çocuklardada olmuyo.yani nekadar size anltılırsa anlatılsın bu şüphe doğana kdar oluyo kii bendede oldu.ama inanın gayet sağlıklı bi bebeğiniz olcakk.
Teşekkür ederim, sanırım ayrıntılı ultrason sonrası anca rahatlayacağım. Bunca emek, hayal korkuyu da beraberinde getiriyor , içimi rahatlattınız sağ olun inşallah benim oğlum da sağlıklıdır. Burada onu paylaşmak da nasip olurBenim ense kalınlığı 2küsürlerde bişeydii
Her şey yolunda ama içime kuşku düşüyor onu engelleyemiyorum. Kendimi yıpratıyorumBende ngs ile hamileyim çok sukur..iki test ve ya diğerlerini yaptırmayacagim..zaten doktorum da gerek yok dedi..
İkili tarama testlere de güven olmaz
.
Zaten kismetinizde sağlıksız çocuk var ise bir şekilde gene olur .. Rabb'im hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Her şey yolunda değil mi? Benim de yolunda çok şükür ama korkuyorum yine de.Ben genetik testle transfer yaptirmistim. Fetal dna testi yaptirmadim. Prenatologa gittim ama 2 kere. Onlarda inceledi. Icinizde suphe oluyor ise bir prenatologa gorunun. Onlar daha iyi yorum yapar.
Her şey yolunda ama içime kuşku düşüyor onu engelleyemiyorum. Kendimi yıpratıyorum
Ngs zaten %100 değil dedi doktrum ..ama hiç bir şey %100 garantisi yokturHer şey yolunda ama içime kuşku düşüyor onu engelleyemiyorum. Kendimi yıpratıyorum
Cok sukur yolunda. 1 yasina girdi. Gayet saglikli ve neseli bir cocuk. Endiselenio bu guzel zamanlarinizi kotu gecirmeyin. Prenatologa mutlaka gorunun ama.Her şey yolunda değil mi? Benim de yolunda çok şükür ama korkuyorum yine de.
evet detaylı ultrasona gideceğim 10 gün sonra. Perinatologdan randevu alacağımCok sukur yolunda. 1 yasina girdi. Gayet saglikli ve neseli bir cocuk. Endiselenio bu guzel zamanlarinizi kotu gecirmeyin. Prenatologa mutlaka gorunun ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?