Merhaba sonuçlarınız geldi mi acaba, ne durumdasınızMerhaba, geçen hafta Çarşamba günü ilk tüp bebek denememde yumurta toplama işlemim yapıldı. Yarın 5.güne kaç tane embriyom kalmış öğreneceğim inşallah. Daha önce 4 düşüğüm olduğu için doktorum ngs yaptırmamı istedi. Yaşım 39. Embriyoları ngs ye gönderenler, gönderdiğiniz kaç embriyodan kaçı sağlıklı geldi? Ya da örneğin 6 embriyonuz var 3 ünü ngs ye gönderip sonuç olumsuz olursa dondurulmadan önce biyopsi alınıp dondurulan diğerlerini ngs ye gönderen oldu mu? Biraz kafam karıştı işin açıkçası maliyeti de yüksek bu işlemin. Bu süreçten geçenler yorum yazabilirse çok memnun olurum
3hafta içinde geliyor sonuç Dr kim acaba ngs ne için istendi?Merhaba, Bahçeci’de tedavideyim ben de. Embriyolarım ngs incelemesinde şu an. Ortalama ne kadar sürede sonuçlanıyor acaba? 5-6 hafta dendi ama çok uzun gibi geldi bana.
Teşekkürler.Ebru Öztürk doktorum. Translokasyon sebebiyle.3hafta içinde geliyor sonuç Dr kim acaba ngs ne için istendi?
Bizim karyotiplerde bir sorun çıkmadı ama geçen ay 5bb embriyo transferi oldum düşük oldu birtanede ngs gönderdik sağlıksız gelmişti her embriyo kendine özgü dedikleri için gonderememistik size Dr ne dedi sağlıklı olan embriyo devam eder diye soyledimiTeşekkürler.Ebru Öztürk doktorum. Translokasyon sebebiyle.
Benim eşimde dengeli translokasyon var. İlk tedavimde ngsden gelen 5aa embriyo ile yapılan transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şu anda 7 embriyo gönderdik, tüp bebek öncesi doğal yoldan 3 düşük gebeliğim oldu.Bizim karyotiplerde bir sorun çıkmadı ama geçen ay 5bb embriyo transferi oldum düşük oldu birtanede ngs gönderdik sağlıksız gelmişti her embriyo kendine özgü dedikleri için gonderememistik size Dr ne dedi sağlıklı olan embriyo devam eder diye soyledimi
Ngs sağlıklı gelen embriyonunda garantisi yok yani kafam çok karışık diğer embriyolarimi göndersem mi bilmiyorum maddi açıdan çok zorluyor garantiside olmayınca karar veremedik bu dengrli translakasyon kanda karyotip analizindemi cikti? 325 Euro demi yine aynı ngs fiyat şuan ki embriyolarimiz kalitesi nasıl acabaBenim eşimde dengeli translokasyon var. İlk tedavimde ngsden gelen 5aa embriyo ile yapılan transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şu anda 7 embriyo gönderdik, tüp bebek öncesi doğal yoldan 3 düşük gebeliğim oldu.
Evet kanda karyotip analizinde çıktı. 325 euro maalesef. İlk kez bu kadar fazla embriyom oluştuğu için(3. tedavim, diğer ikisinde 2şer tane oluşabilmişti) bir kısmını göndermeyi göze alamadık ve şartlarımızı çok çok zorlayarak hepsini gönderdik. 3 tane 5bb, 4 tane de 5cb var.Ngs sağlıklı gelen embriyonunda garantisi yok yani kafam çok karışık diğer embriyolarimi göndersem mi bilmiyorum maddi açıdan çok zorluyor garantiside olmayınca karar veremedik bu dengrli translakasyon kanda karyotip analizindemi cikti? 325 Euro demi yine aynı ngs fiyat şuan ki embriyolarimiz kalitesi nasıl acaba
İstanbul'da yasasaydik bende hepsini gonderirdim ama şehir dışından geldiğimiz için çok daha maliyetli oldu en iyisini yapmışsın sagliksizsa hiç transfer işine girismezsin maşallah 7embriyo çok güzel bu son tedavin olsun inşallah kalitelerde guzel önceki tedavilerdemi bahcecide olmuştu arada varız fark var embriyo oluşumundaEvet kanda karyotip analizinde çıktı. 325 euro maalesef. İlk kez bu kadar fazla embriyom oluştuğu için(3. tedavim, diğer ikisinde 2şer tane oluşabilmişti) bir kısmını göndermeyi göze alamadık ve şartlarımızı çok çok zorlayarak hepsini gönderdik. 3 tane 5bb, 4 tane de 5cb var.
Teşekkür ederim, umarım son olur. Daha öncekiler memorial ataşehirdeydi. Neden bu kez farklı oldu hiç bilemiyorum, iğneler ve dozları da benzerdi aslında, şans belki de.İstanbul'da yasasaydik bende hepsini gonderirdim ama şehir dışından geldiğimiz için çok daha maliyetli oldu en iyisini yapmışsın sagliksizsa hiç transfer işine girismezsin maşallah 7embriyo çok güzel bu son tedavin olsun inşallah kalitelerde guzel önceki tedavilerdemi bahcecide olmuştu arada varız fark var embriyo oluşumunda
Her ay yumurta sayısı değişkenlik hosterirmis bildiğim kadarıyla belki yumurtanız bunda çok toplandı hayırlısı olsun hakkınızdaTeşekkür ederim, umarım son olur. Daha öncekiler memorial ataşehirdeydi. Neden bu kez farklı oldu hiç bilemiyorum, iğneler ve dozları da benzerdi aslında, şans belki de.
İlkinde 11 toplandı 5. Güne 2 kaldı.( 1 sağlıklı kimyasal)İkincide 22 toplandı 5.güne 2 kaldı.(ikisi de sağlıksız) Üçüncü de anlattığım gibi. Ben artık bir mantık da yürütemiyorum açıkçası. Bekleyip dua etmekten başka yapacak bir şey de yok gibi. Hepimizin hakkımızda hayırlısı.Her ay yumurta sayısı değişkenlik hosterirmis bildiğim kadarıyla belki yumurtanız bunda çok toplandı hayırlısı olsun hakkınızda
Gerçekten zamanı gelmediğinde hiç kimse birşey yapamıyor ne bizler ne doktorlar bizler elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz gerisi takdir ilahi rabbim daha fazla aratmasın yumurta sayıların gayet iyi toplu gönderince bi indirim falan oluyormu hiç zannetmem ama yinede sorayimİlkinde 11 toplandı 5. Güne 2 kaldı.( 1 sağlıklı kimyasal)İkincide 22 toplandı 5.güne 2 kaldı.(ikisi de sağlıksız) Üçüncü de anlattığım gibi. Ben artık bir mantık da yürütemiyorum açıkçası. Bekleyip dua etmekten başka yapacak bir şey de yok gibi. Hepimizin hakkımızda hayırlısı.
Olmuyor maalesef.Gerçekten zamanı gelmediğinde hiç kimse birşey yapamıyor ne bizler ne doktorlar bizler elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz gerisi takdir ilahi rabbim daha fazla aratmasın yumurta sayıların gayet iyi toplu gönderince bi indirim falan oluyormu hiç zannetmem ama yinede sorayim
Anladım teşekkürler.Olmuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?