- Konu Sahibi tuannatunay
-
üstüne düşmemeye çalış,biraz zamana bırak bence...
Aynen benim sanki yaşadıklarımı yaşamışsın cnm...
Bende 14 şubat 2009 nişanlanmıştım.Hatta düğün tarihimiz bile belliydi 18 ekim 2009.
Ama ne oldu oda senin anlattığın gibi soğuk davrandı,aramaz sormaz oldu,merak etmiyordu beni.
Senin gibi sorduğumda da beni bunaltıyorsun biraz rahat bırak deyip suçlu durumuna beni düşürürdü.
3 ay çektim onun kahrını dayanamadım artık karşılıklı olarak bitirdik.Ama Allaha havale ediyorum onu boşa zamanımı ve hayallerimi çaldı.Halbu ki dediğin gibi ne hayallerimiz vardır onunla..??Kendi avizemi bile ellerimle takmıştım evim dediğim yere.O benim hayallerimi yıktı Allah da onun hayallerini yıksın inşallah.3 senem gitti onun yüzünden
Neyse cnm benden sana bir tavsiye bu işi biran önce çözmeye bak...Yoksa yıpranan ve haksız yere terk edilen sen olursun ve sonra çok üzülürsün neden neden diye??
Ya kendine çeki düzen versin nişanlın ya da ağırlığını koy ve bu işi bitir..çünkü nişanlılık böyle soğuk davranmakla,tavır yapmakla geçirilmez..Şimdi cicim aylarındasınız birbirinizi görmek için can atmanız gerekirken onun yaptığına bak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?