nianlm bana souk davranyor

tuannatunay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
51
0
86
37
Ankara
nişanlım son bir aydır bana karşı soguk davranıyor halbuki onunla ne hayallerimiz vardı 1 sene sonra ewlenecektik.ne benim ailemle ilgili sorunlar ne de onun okuluyla olan sorunları umrumuzdaydı tek ikimiz vardı o ve ben değil bizdik!fakat ne oldu bilmiyorum ama sevgilim çok değişti eskiden bana sıcak samımı davranan sevgisini gösteren insan son zamanlarda göstermemeye basladı.soruyorum sogukmusun diye okulunu bahane ediyor ailevi sorunlarını söyluyor.fakat onlar daha önceden de vardı ozaman sorun etmiyordu da ne değişti birden.eskisi gibi sarılmıyor.otururken hep eli elimde olurdu şimdi elimi tutmuyo gözlerime bakardı gözlerime bakmak denmez o baktıgında içim giderdi şimdi o duygulardan eser kalmadı.hisetmiyorum hissedemiyorum.benden sıkıldı mı bilmiyorum anlatıp rahatlamak istedim yorumlara açıgım

bence sende ona karsi biraz mesafeli davran, sanki okadarda canini sikmiyormus gibi davran, biraz cool ol.... Belki ozaman oda sana tekrar yaklasmaya baslar, erkekler malesef ne kadar ustune gittin mi okadar sikilirlar mesafeli olurlar...

öyle davranınca da o soruyo senn canın birşeye mi sıkkın sogudun mu benden diye.diyorum sen sıcak davranmıyorsun tek taraflı sıcaklık olmaz diye bu sefer sorunlarını belli ediyor :(ben sadece sorun yaratan kişi durumuna düşüyorum

sen sorular sordukça da senden uzaklaşabilir canım,sıkılır,bunalır sorulardan bir süre sonra.onu sıkıp boğma diye dedim zamana bırak we üstüne gitme diye...
sen normal dawran ama dediğim gibi sorularınla sıkıştırma çocuğu...

bencede sende mesafeli davran biraz
zaten gideceği varsa gider
neden zorla tutasın ki
yada konuş anla nelerin değiştiğini

ya ayrılmak gibi de bir istegi yok onu da sordum ayrılmıyorda sıcakta olmuyor.anlamadım.zamana bırakın demişsiniz çok guzel bi fikir ama ben yapı itibariyle bozuk oldugumu belli ediyorum istemeden ses tonumu ayarlasam yüzüm kendimi ele veriyor

tecrübeme dayanarak sölüyorum cnm öncelikle şunu düşünerek bir rahatla bence gençsin güzelsin en güzel yaşındasın hayatın asla birine baglı olarak geçicek diye bir şey yok seni üzeni ödüllendirme ama şunu söleybilirim iş ciddiye binince böle afallama dönemleri oluyor erkeklerde malesef bizim gibi düşünmüyorlar korkuyorlar sorumlukluk üstlenmeye bir ömür boyu bu dönemi atlatırsanız peşi eminimki gelicektir sakın üzme tatlı canını :olmaz: opuyorumnanaktan

bence de üzülme bende nişanlandım sevgiliyken çok farklıydı ilk nişanlandığımızda da çok sıcaktı ama sonra son 1 ay bi tuhaflaştı 3gün arayıp sormadığı günler oldu aradığımda soğuk konuşmalar buluşup konuştum ağladım ayrılmak istiyorsan söyle dedim neler yaptım sonra bir öğrendim ki başı dertteymiş hem de çok büyük bir dert içi sıkılıyormuş heran başıma bişey gelse de rahatlasam diye düşünüyormuş 6,cı hissi çok kuvvetlidir başıma bişey gelecek hissediyorum benden uzak dur biraz zaman ver dedi ve ogün sabahsı benim nişanlımı tutukladılar hem de gece evinde uyurken iftiraya kurban gitti 5 aydır hapiste güzelim 12 gün sonra ilk mahkemeye çıkıcak ve görüşüne gittiğimde bana sadece iyiki senden uzak durmuşum dedi bak güzelim onunda bi derdi bi sıkıntısı kafasında kurduğu mutlaka birşey vardır çok az zamana bırak ona sinirini falan belli etme üstüne gitme bir de iş ciddiye binince korku sarıyor bunları ya yapamazsam ya edemezsem ya olmazsa falan diye yani onunda kafasında kurduğu mutlaka başka sorunları vardır tek yapman gereken üstüne gitmemek onu rahatlatmak he baktın olmuyor bu adamla aynı evde ömür boyu yaşayamam diyorsan hayatını karartmanında bi anlamı yok zor olur biliyorum ama aileler duymadan ben ayrılıcam de eğer oda bunu istiyorsa ki bunu duyduğuna sevinirse ayrıl unutmy çalış he hayır olmaz bırakmam diyorsa sımsıkı sarıl nişanlına hep mutlu ol Allah yar ve yardımcınız olsun

her zaman el ele göz göze diz dize olacağınızı mı sanıyordunuz :roflol:

nişanı da yapmış elindesin artık :ecrin_bebek:

çok düşünme değişiklikler üzerine, insanlık hali, her zaman sana karşı sevgi pıtırcığı olamaz ki yerimseniben

evlilik psikolojisine girmiştir belki
bazı erkekler böyle olurlarmış :bbo:
evlilik stresi sarmıştır belki tatlım
hemen kendi kendini yemeye başlama ne oldu diee akannehir
zamana bırak sıkma üstüne gitme
varsa bişe çıkar zaten ortaya
sen rahat ol onu sıkmakii o da rahatlasınn bi sorun varsada gelir söyler zaten

Aynen benim sanki yaşadıklarımı yaşamışsın cnm :(...
Bende 14 şubat 2009 nişanlanmıştım.Hatta düğün tarihimiz bile belliydi 18 ekim 2009.
Ama ne oldu oda senin anlattığın gibi soğuk davrandı,aramaz sormaz oldu,merak etmiyordu beni.
Senin gibi sorduğumda da beni bunaltıyorsun biraz rahat bırak deyip suçlu durumuna beni düşürürdü.
3 ay çektim onun kahrını dayanamadım artık karşılıklı olarak bitirdik.Ama Allaha havale ediyorum onu boşa zamanımı ve hayallerimi çaldı.Halbu ki dediğin gibi ne hayallerimiz vardır onunla..??Kendi avizemi bile ellerimle takmıştım evim dediğim yere.O benim hayallerimi yıktı Allah da onun hayallerini yıksın inşallah.3 senem gitti onun yüzünden:(
Neyse cnm benden sana bir tavsiye bu işi biran önce çözmeye bak...Yoksa yıpranan ve haksız yere terk edilen sen olursun ve sonra çok üzülürsün neden neden diye??
Ya kendine çeki düzen versin nişanlın ya da ağırlığını koy ve bu işi bitir..çünkü nişanlılık böyle soğuk davranmakla,tavır yapmakla geçirilmez..Şimdi cicim aylarındasınız birbirinizi görmek için can atmanız gerekirken onun yaptığına bak??

bu erkekler ne istiyor anlamıyorum :gitme:

umarım böyle bi olayla karşılaşmam:a015:

Bu bazen bana da oluyor.Yani ben mı kuruntu yapıyorum dıye gecırıyorum bazen ıcımden ...Evlilik arifesnde oldugumzdan sorunlar daha da ust uste bınıyo,evet eskisi kadar da sık sık aramıyo , mesela bazen ailesiyle sorun yasıyor,işinde sorun yasıyor ve bana da bahsedıyor bunlardan tamam buraya kadar guzel ama bazen kendımı onemsenmıyormusum gıbı hıssettırıyor bu sebepler o zaman da ıcım ıcımı yıyor acaba benden soğumaya mı baslıyor,soyleyemıyor da bunları mı bahane edıyor dıye??? Galiba onu kaybetmekten o kadar cok korkuyorm ki keyıfszlıgnın nedenını bildgım halde kendıme yoruyorum,gerci bilmesemde kendıme yoruyorm,hemen tamam bıttı bu ıs dıye aklıma getırıyorum:( Nolucak bu halim boyle...Bu kuruntulardan ona bahsedersem komik bulucak ama ne yapayım elimde degil hemen moral bozuklugu yaratıyor bende:( Bu en ufak bı seyde benden sogudu psikolojisinden kurtulmak ıstıyorum :(:59:

Bence canını sıkma bu tarz şeyler herkesin başına gelen ve gelebilecek şeyler. Erkekleri anlamak gerçekten çok zor.
Sevginden ve sevgisinden eminsen sabret canım emin ol gelip geçer bu günler.

bence bu kadar sorun etme her insan zaman zaman böyle durumlara düşüyor.

çok fazla devam ederse bu durum alıp karlına

"hayırdır bi sorun mu var? biz seninle evlilik düşünüyoruz senin bu tutumunla nazıl evlenebiliriz??

varsa bi sorun söyle bilelim çözebiliyosak çözelim çözemiyosak moral bozmanın anlamı yok..."

diemende yarar var:34:

Back
X