Nianlm bana vurdu!

Ben mi yanlis anliyorum uykusuzluktan yoksa yorum yazan arkadaslar 2016guncellemesini okumamislarmi, yoksa ben olmayan seyleri okuyor olabilir miyim, eger oyleyse sorun yok, ama 2016guncellemesi gercekse cogu arkadas sizin hala nisanli oldugunu saniyor. Evlenmis, 2evlanidiz olmus... Ben bi sigara icip gelmek istiyorum. Bi daha okucam . kafam karisti sanirim :/

Evet duzeldi simdi alicilarim . ilk yorumlari gormusum, bende diyorum millet neden nisanli falan diyo. Valla gece gece şuurumu kaybediyordum. Canim yillarim gitti demissin son kelimene, kitabin sonu benim icin. Yorum yapilabilecek birsey degil, en azindam benim icin, ama 2tane evladin var, onlarin sana cok ihtiyaci olacak, yillarini ger kazanabilirsin onlara sevgini vererek. Gun gelecek ayni sevgiyi goreceksin. İnan kafam corba gibi, sacmaliyor olabilirim kusuruma bakma olurmu...

cok çok teşekkür ederim yorumunuz için ..Çok başka bi gözle baktınız konuma,sanırım yasanmislikla alakalı .Mutlu günleriniz olsun sizinde..

Yok est.saçmalamıyorsunuz elbette .2 evlat kaybedilen yillarimin tesellisi..Onlar iyi ki var elbette ..

Düğünüme 1 ay kala biraz benzer şeyler biraz daha ağır hatta üzerine ailesi de eklenmiş halini yaşadım. Çok zor durumda ayrılmaya karar verdim. Çok canım yandı. Öldüm. Nefes alamadım. Çok zordu her şey. 3ay geçti üzerinden hala tam olarak atlatmış değilim. Sorunlara rağmen evlenip düzelmeyenleri görünce hem içim acıyor hem de bunları yaşamadığım için şükrediyorum. Yine de Rabbim düğününe az kala sorunlar yaşamayı, ayrılmak zorunda kalmayı kimseye yaşatmasın.
Allah sizin de yardımcınız olsun size söyleyeceğim asıl bundan sonra o pırlanta iki evladınız için daha güçlü durun. Onların mutluluğu sizin mutluluğunuz aynı zaman da sizin mutluluğunuz onların mutluluğudur. Onlar da tıpkı sizin hissettiğiniz gibi sizinle mutlu olup sizinle yaşama tutunuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…