Nianlm bana vurdu!

Belli ki memuriyetinden vazgeçemedi bu özürler ondan. Kanmayın.
Bir teyze vardı. İkinci evliliğini yapmış. İlkinden çok eziyet görmüş, ikincisi de aksine el üstünde tutmuş. Hiç unutmam şöyle demişti; " Elde (başkalarında) ne iyiler varmış meğer. Şimdi görüyorum"

Kıyıyı gözden kaybedetmeye cesaret edemeyen okyanuslara açılamazmış. Ayrıldıktan sonra hayatta herşey çok güzel olmayacak belki... Ama şimdiki hayatınız kadar kötü olmayacağı kesin. Durumun içinde olunca insan dışarıdan bakamıyor ne yazıkki.

Memuriyetten vazgeçememe diye bi durum söz konusu değil zaten bu olaydan sonra kendi elleriyle adliyeye nöbetçi savcıya götürdü çocuklarla beni onu şikayet etmem için gittik ama ben kapısından içeri girmedim ve dedim ki şikayet etmeyeceğim bosananinca senin nacak ama ihtiyacım var o kadar salak değilim diye.O da beni çocuklarla beraber annemlerin evine bıraktı ve gitti .

Daha doğrusu kapılarımın önüne durdu biz indik ve o da gitti..

Bugün 6.gun.Annenlerdeyim halen.Onunla epey mesajlarayım hala beni eleştiriyor .Beni elin verileriyle kıyaslayıp duruyorsun başka biri emin ol bu durum da hastanelik ederi ve cümleler.Ben kuru kuru boşanacağım diyorum ben de onu eleştiren şeyler yazıyorum belli ki içimde hiç birşey bitmiyor biten insan ona cevap vermez hala derdim ona ders vermek..Bugun bi tane 24 li gül göndermiş öylesine gönderdiği öyle belli ki salak benin böyle şeylere kanacagini bildiği için...

Oysa attığı mesajlarda ben beni çok seven birinden ziyade çocuklarını kaybetmek istemeyen bi adan görüyorum. Beni de iyi kötü seviyor neden çünkü hiç bi erkek kolay kolay düzenini bozmak istemez .Mesajinda bana ben su saatten sonra kimsenin ağız kokusunu çekemem başka birinin isteklerine cevap veremem ben senden ayrılmak istemiyorum diyor ben bu mesajdan sanki alışkanlık seziyorum bir de sanki maddiyat bilmiyorum çok sevmemis beni.Cok acıtıyor bu hissiyat beni.

Sizi üzmek istemem ama açıkça seni sevmiyorum demiş. Lütfen kendinize alışkanlıklardan dolayı kendinize eziyet ettirmeyin. Muhakkak sizi sevecek bir adam karşınıza çıkar. Ama siz bu adamda takılı kalırsanız olası güzel günlerinizi hiç göremeyeceksiniz.

Bunu yüreğime bi inandırabilsem bir bilsem sevmediğini hic dusunmeden vazgececegimm.Devamli beni sevmiyorsun beni sevmiyorsun dedigim icin bam telimden vurmak istedi diye teselli ediyorum kendimi.Ona o kadar çok psikolojik olarak dır dir ediyorum ki meselelerin pesini kendi icimde tatmin olmadan bırakmıyor ve o kadar uzatıyorum ki; çocuklar olduktan sonra iyice ruh halim kötü oldu bunlardan dolayi sogumustur ancak beni seviyor diye düşünüyorum hep.

çocuklardan bahsederken mesajda oğlum kurban olurum ben ona vs cümleler söylüyor bana ise hiç güzel şeyler yazmıyor Yazdıkları;" Devamlı huzursuzluk olsa da ben mutluydum yuvamızda..".."Vallahi de billahi de tallahi de seviyorum çok seni".."Seni seviyorum ".Burnum da tutuyorsunuz "..Sadece böyle mesajlar. Yani ben hep kotu mesajlar attığım için mi böyle bilmiyorum ama oldum bittim vs yani hiç ask sevgi mesajları yok hatta üstüne hala beni eleştirilere devam etti bu kac gun boyunca.

Bu adamın bu kadar vazgeçilmez neyi var? Çocuklarınızın babası olmasını bir kenara bırakalım. Yeni bir hayata başlama korkunuz olabilir mi? Bu duygu gerçekten aşk mı? Bence kendinize yeterince güvenmiyorsunuz. Eşinizde galiba bunun farkında ve bu nedenle çok rahat davranıyor.

Hala kendinizi suçluyorsunuz, size şiddet uyguluyor sistematik olarak ve siz hala ben dırdır ettim ben kaşındım benim yüzümden oldu modundasınız.
Lütfen size yalvarıyorum, öncelikle psikolojik destek alın. Devam edip etmeme konusunda sonra karar verirsiniz. Bu adam size kendinizi değersiz ve güvensiz hissettirmiş ve siz de şiödi buna inanıyorsunuz.
Ayrıca ben eşinizi sevdiğinize inanmıyorum, sizinki saplantı olmuş artık. Lütfen bi uzmana görünün, hiç değilse çocuklarınız için.

Yanlış düşünüyorsunuz ne yazık ki, sevse duvarı yumruklar yine de size kıyamaz.

Yanlış düşünüyorsunuz ne yazık ki, sevse duvarı yumruklar yine de size kıyamaz.

Bunu bu şekilde ben de düşünüyorum bu ysrgumi kiran tek şey; dünyanın en merhametli insanı annelerdir zira anneler bile evlatlarının canını bezginlik anında acıtip sonra oturup yavruma ben nasıl kiydim diye oturup ağlarlar. Bahsettiğim deli gibi şiddet uygulayan ruh hastası anneler değil kimse itiraf edemese de olmuyor mu çocuklarımızı itip kalktığımız yada geçmişin yerlik fırlatan anneleri..Sacma gelebilir kıyas ama mantık aynı mantık.

Azminize hayran kaldım

Çocuğum yok ama kedimi bile itip kakmadım dövmedim cezalandırmadım ben. Çocuk itip kakmak aklımın sonra dönüp kucaklamak sağlıklı bi davranış değil. Burda çocuğu disiplinize etmek için verilen cexalardan yada yaptırımlardan bahsetmiyorum, elbette çocuğun terbiyesi için bazı yaptırımlar uygulayabilir anne babalar ama bu yaptırımlar fiziksel şiddet yada çocuğun özsaygısını zedeleyen psikolojik şiddet içermemeli. Sizin Bahsettiğiniz ilişki şekli borderline kişilik bozukluğuna sahip kişilerde görülüyor. Sevdiklerini acıtıyorlar fiziksel yada psikolojik; sonra dönüp tekrar affettirip o kişi tarafından sevildiklerine emin olunca tekrar aynı şeyleri yaşatıyorlar. Acıdan besleniyorlar yani. Eşiniz sizin üzerinizde inanılmaz bi baskı kurmuş, kendinizi değersiz hissediyorsunuz ve değer görmeniz için eşinizin sevgisine ihtiyacına varmış gibi davranıyorsunuz, ona bağımlısınız. Sizde de bağımlı kişilik bozukluğu olabilir. Uzman değilim, zaten böyke iki mesajla tanı konulmaz. Eğer hayat kalitenizi artırmak istiyorsanız Lütfen bi uzmana görünün. Bakın hiç boşanın yada boşanmayın gibi bi cümle kurmuyorum. Öncelikle kendinizi anlamanız için size yardımcı olacak birine mütacat edin. Allah yardımcınız olsun.

Biz burda kızlarımıza yazıyoruz yapmayin etmeyin affetmeyin ama dinlemiyorlar sizde bu kötü tecrübeyi yaşamışsınız ne yazık ki

Bunu okuduktan sonra yorum yapmama kararı aldım hayat sizin dayak yemeye devam edin o zaman hoş adam sizi zaten ne istiyor ne seviyor

Çok teşekkür ederim yazdiklariniz için. Yarin uzman psikolog ile randevum var ben de nasıl bi durum söz konusu ben de çok merak ediyorum ve aldığım cevaba göre hayatıma yön vereceğim.

Bunu okuduktan sonra yorum yapmama kararı aldım hayat sizin dayak yemeye devam edin o zaman hoş adam sizi zaten ne istiyor ne seviyor
Sizi ne istiyor ne seviyor dediniz ya canım çok acidi başka ağızlardan bunu duymak canimibçok acıtti bildigim bir gercek ama hep bahanelerim var yuregim ne olur yanılgı olsun diye yalvarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…