Belli ki memuriyetinden vazgeçemedi bu özürler ondan. Kanmayın.Ben hasta mi oldum beynim hastalıklı mi Allah im düşünemiyorum mantığının hayır dediği bi insanı ben yeniden hala affetmek üzereyim yüreğime söz geçiremiyorum çok kararliyim şimdi ne değişiyor yalvardı diye yumuşadım sadece ona dilden söylüyorum bitti artık olmaz diye. Sanki yavaş yavaş niyetim sadece onu ders almaya sevk etmek. Neden Allah im neden atamıyorum onu kalbimden .
Memuriyetten vazgeçememe diye bi durum söz konusu değil zaten bu olaydan sonra kendi elleriyle adliyeye nöbetçi savcıya götürdü çocuklarla beni onu şikayet etmem için gittik ama ben kapısından içeri girmedim ve dedim ki şikayet etmeyeceğim bosananinca senin nacak ama ihtiyacım var o kadar salak değilim diye.O da beni çocuklarla beraber annemlerin evine bıraktı ve gitti .Belli ki memuriyetinden vazgeçemedi bu özürler ondan. Kanmayın.
Bir teyze vardı. İkinci evliliğini yapmış. İlkinden çok eziyet görmüş, ikincisi de aksine el üstünde tutmuş. Hiç unutmam şöyle demişti; " Elde (başkalarında) ne iyiler varmış meğer. Şimdi görüyorum"
Kıyıyı gözden kaybedetmeye cesaret edemeyen okyanuslara açılamazmış. Ayrıldıktan sonra hayatta herşey çok güzel olmayacak belki... Ama şimdiki hayatınız kadar kötü olmayacağı kesin. Durumun içinde olunca insan dışarıdan bakamıyor ne yazıkki.
Daha doğrusu kapılarımın önüne durdu biz indik ve o da gitti..Memuriyetten vazgeçememe diye bi durum söz konusu değil zaten bu olaydan sonra kendi elleriyle adliyeye nöbetçi savcıya götürdü çocuklarla beni onu şikayet etmem için gittik ama ben kapısından içeri girmedim ve dedim ki şikayet etmeyeceğim bosananinca senin nacak ama ihtiyacım var o kadar salak değilim diye.O da beni çocuklarla beraber annemlerin evine bıraktı ve gitti .
Bunu yüreğime bi inandırabilsem bir bilsem sevmediğini hic dusunmeden vazgececegimm.Devamli beni sevmiyorsun beni sevmiyorsun dedigim icin bam telimden vurmak istedi diye teselli ediyorum kendimi.Ona o kadar çok psikolojik olarak dır dir ediyorum ki meselelerin pesini kendi icimde tatmin olmadan bırakmıyor ve o kadar uzatıyorum ki; çocuklar olduktan sonra iyice ruh halim kötü oldu bunlardan dolayi sogumustur ancak beni seviyor diye düşünüyorum hep.Sizi üzmek istemem ama açıkça seni sevmiyorum demiş. Lütfen kendinize alışkanlıklardan dolayı kendinize eziyet ettirmeyin. Muhakkak sizi sevecek bir adam karşınıza çıkar. Ama siz bu adamda takılı kalırsanız olası güzel günlerinizi hiç göremeyeceksiniz.
Yanlış düşünüyorsunuz ne yazık ki, sevse duvarı yumruklar yine de size kıyamaz.Bunu yüreğime bi inandırabilsem bir bilsem sevmediğini hic dusunmeden vazgececegimm.Devamli beni sevmiyorsun beni sevmiyorsun dedigim icin bam telimden vurmak istedi diye teselli ediyorum kendimi.Ona o kadar çok psikolojik olarak dır dir ediyorum ki meselelerin pesini kendi icimde tatmin olmadan bırakmıyor ve o kadar uzatıyorum ki; çocuklar olduktan sonra iyice ruh halim kötü oldu bunlardan dolayi sogumustur ancak beni seviyor diye düşünüyorum hep.
Yanlış düşünüyorsunuz ne yazık ki, sevse duvarı yumruklar yine de size kıyamaz.
Azminize hayran kaldımBunu bu şekilde ben de düşünüyorum bu ysrgumi kiran tek şey; dünyanın en merhametli insanı annelerdir zira anneler bile evlatlarının canını bezginlik anında acıtip sonra oturup yavruma ben nasıl kiydim diye oturup ağlarlar. Bahsettiğim deli gibi şiddet uygulayan ruh hastası anneler değil kimse itiraf edemese de olmuyor mu çocuklarımızı itip kalktığımız yada geçmişin yerlik fırlatan anneleri..Sacma gelebilir kıyas ama mantık aynı mantık.
Çocuğum yok ama kedimi bile itip kakmadım dövmedim cezalandırmadım ben. Çocuk itip kakmak aklımın sonra dönüp kucaklamak sağlıklı bi davranış değil. Burda çocuğu disiplinize etmek için verilen cexalardan yada yaptırımlardan bahsetmiyorum, elbette çocuğun terbiyesi için bazı yaptırımlar uygulayabilir anne babalar ama bu yaptırımlar fiziksel şiddet yada çocuğun özsaygısını zedeleyen psikolojik şiddet içermemeli. Sizin Bahsettiğiniz ilişki şekli borderline kişilik bozukluğuna sahip kişilerde görülüyor. Sevdiklerini acıtıyorlar fiziksel yada psikolojik; sonra dönüp tekrar affettirip o kişi tarafından sevildiklerine emin olunca tekrar aynı şeyleri yaşatıyorlar. Acıdan besleniyorlar yani. Eşiniz sizin üzerinizde inanılmaz bi baskı kurmuş, kendinizi değersiz hissediyorsunuz ve değer görmeniz için eşinizin sevgisine ihtiyacına varmış gibi davranıyorsunuz, ona bağımlısınız. Sizde de bağımlı kişilik bozukluğu olabilir. Uzman değilim, zaten böyke iki mesajla tanı konulmaz. Eğer hayat kalitenizi artırmak istiyorsanız Lütfen bi uzmana görünün. Bakın hiç boşanın yada boşanmayın gibi bi cümle kurmuyorum. Öncelikle kendinizi anlamanız için size yardımcı olacak birine mütacat edin. Allah yardımcınız olsun.Bunu bu şekilde ben de düşünüyorum bu ysrgumi kiran tek şey; dünyanın en merhametli insanı annelerdir zira anneler bile evlatlarının canını bezginlik anında acıtip sonra oturup yavruma ben nasıl kiydim diye oturup ağlarlar. Bahsettiğim deli gibi şiddet uygulayan ruh hastası anneler değil kimse itiraf edemese de olmuyor mu çocuklarımızı itip kalktığımız yada geçmişin yerlik fırlatan anneleri..Sacma gelebilir kıyas ama mantık aynı mantık.
Kesinlikle adamı aklamak için öyle derin bi çaba içerisinde ki hayran kalmamAk mümkün değilAzminize hayran kaldım
Bunu okuduktan sonra yorum yapmama kararı aldım hayat sizin dayak yemeye devam edin o zaman hoş adam sizi zaten ne istiyor ne seviyorBu kadar şiddetten sonra seviyorum desem rezil rusva bir kadin olurum.Seviyorum demeye utanırım ancak ben bu adama takıntılıyım. Vazgecemedim yıllardır.Iyi anılar olmadi mi elbet oldu.Kokusuna bakışına gülüşüne aşık oldum 7 senedir hiç sevgim eksilmedi hergun onu izlemekten hiç bıkmadım ama sevilmedim sevilemedim sevmedi sevemedi demekki.
Çok teşekkür ederim yazdiklariniz için. Yarin uzman psikolog ile randevum var ben de nasıl bi durum söz konusu ben de çok merak ediyorum ve aldığım cevaba göre hayatıma yön vereceğim.Çocuğum yok ama kedimi bile itip kakmadım dövmedim cezalandırmadım ben. Çocuk itip kakmak aklımın sonra dönüp kucaklamak sağlıklı bi davranış değil. Burda çocuğu disiplinize etmek için verilen cexalardan yada yaptırımlardan bahsetmiyorum, elbette çocuğun terbiyesi için bazı yaptırımlar uygulayabilir anne babalar ama bu yaptırımlar fiziksel şiddet yada çocuğun özsaygısını zedeleyen psikolojik şiddet içermemeli. Sizin Bahsettiğiniz ilişki şekli borderline kişilik bozukluğuna sahip kişilerde görülüyor. Sevdiklerini acıtıyorlar fiziksel yada psikolojik; sonra dönüp tekrar affettirip o kişi tarafından sevildiklerine emin olunca tekrar aynı şeyleri yaşatıyorlar. Acıdan besleniyorlar yani. Eşiniz sizin üzerinizde inanılmaz bi baskı kurmuş, kendinizi değersiz hissediyorsunuz ve değer görmeniz için eşinizin sevgisine ihtiyacına varmış gibi davranıyorsunuz, ona bağımlısınız. Sizde de bağımlı kişilik bozukluğu olabilir. Uzman değilim, zaten böyke iki mesajla tanı konulmaz. Eğer hayat kalitenizi artırmak istiyorsanız Lütfen bi uzmana görünün. Bakın hiç boşanın yada boşanmayın gibi bi cümle kurmuyorum. Öncelikle kendinizi anlamanız için size yardımcı olacak birine mütacat edin. Allah yardımcınız olsun.
Çok haklisiniz.Kesinlikle adamı aklamak için öyle derin bi çaba içerisinde ki hayran kalmamAk mümkün değil
Sizi ne istiyor ne seviyor dediniz ya canım çok acidi başka ağızlardan bunu duymak canimibçok acıtti bildigim bir gercek ama hep bahanelerim var yuregim ne olur yanılgı olsun diye yalvarıyor.Bunu okuduktan sonra yorum yapmama kararı aldım hayat sizin dayak yemeye devam edin o zaman hoş adam sizi zaten ne istiyor ne seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?