madem en basında kısılıklerınız uyusmamıs ve bırbırınızı degıstırmeye calısmanızı gormedınız mı?. sızce o kısının zoruyla nısan oldu dıyosunuz nısanı bozmayı bılıyosanız daha erkende dıyebılırdınız sanırım...herseyı bozmussunuz ve hala onun sevgısınden suphe edıyosunuz ne sebeple ayrılılıgı eşlestırıyosunuz..
yazık okadar emege masrafa nısanlınız borc harc ıcınde cırpınıp yapar ıken sız aceba elegule karsımı barısmak ıstıyo dıye sevgısınden supheler duyupda gelecektekı kısılerı dusunuyosunuz..karsıma nasıl bırı cıkıcak daha kotulerı cıkarmı derdındesınız..
sızın yapdıklarınız cokmu dogru sızce..ıkı gun ıcınde ayrıldınız ve buınları dusunuyosunuz sasırdım dogrusu..hayat bukadar basıtlestımı..
aynen arkadaşım bende arkadaşı aaynısı söyledim olaylar olurken sen nerdeydin o kişi senle nişanlanmadımı senden habersizmi gelişiyordu zorladı dersen alnına silahmı dayadı
nişanlan ulen benle yoksa öldürrüm ya canın ya malın der gibi hehehe
anlaşamıyordum istemiyorum derdin bukadar masrafada gerek kalmazdı gerçekten ya adamla dalga geçiyon yada adam seçiyon sen adam akıllı davran ne dediğini bilen davranışlarınlada belli eden biri ol sen hayatıyın her döneminde kesin kararsızsın baksana sevgili olmuşsun kararsız nişanlanmışsın kararsın allahtan evlenmeden uuuuu dönüşü yapmışsın evlencen insana yazık olacaktı eğri oturup doğru konuşmak gerek yavrum