• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nianlm bana vurdu!

madem en basında kısılıklerınız uyusmamıs ve bırbırınızı degıstırmeye calısmanızı gormedınız mı?. sızce o kısının zoruyla nısan oldu dıyosunuz nısanı bozmayı bılıyosanız daha erkende dıyebılırdınız sanırım...herseyı bozmussunuz ve hala onun sevgısınden suphe edıyosunuz ne sebeple ayrılılıgı eşlestırıyosunuz..
yazık okadar emege masrafa nısanlınız borc harc ıcınde cırpınıp yapar ıken sız aceba elegule karsımı barısmak ıstıyo dıye sevgısınden supheler duyupda gelecektekı kısılerı dusunuyosunuz..karsıma nasıl bırı cıkıcak daha kotulerı cıkarmı derdındesınız..
sızın yapdıklarınız cokmu dogru sızce..ıkı gun ıcınde ayrıldınız ve buınları dusunuyosunuz sasırdım dogrusu..hayat bukadar basıtlestımı..

aynen arkadaşım bende arkadaşı aaynısı söyledim olaylar olurken sen nerdeydin o kişi senle nişanlanmadımı senden habersizmi gelişiyordu zorladı dersen alnına silahmı dayadı

nişanlan ulen benle yoksa öldürrüm ya canın ya malın der gibi hehehe

anlaşamıyordum istemiyorum derdin bukadar masrafada gerek kalmazdı gerçekten ya adamla dalga geçiyon yada adam seçiyon sen adam akıllı davran ne dediğini bilen davranışlarınlada belli eden biri ol sen hayatıyın her döneminde kesin kararsızsın baksana sevgili olmuşsun kararsız nişanlanmışsın kararsın allahtan evlenmeden uuuuu dönüşü yapmışsın evlencen insana yazık olacaktı eğri oturup doğru konuşmak gerek yavrum

ufff hayır yaaa..aslında karakter olarak tek gecerim benim ondan özel beklentilerm ve olmaynlar hariiç ama su gercegi göz ardı edemem aramızda sorunlar yokken süppperken sadece tek bir yumruk yediğim için ayrılmadıkk..dürüstce bunu kendime de itiraf ediyorum sanrım..yani su var şiddet olmasaydı belki diğerleri zamanla o bana ben ona benzeye benzeye gidebilirdi cok sıkıntı değildi bu ama son olay şiddete eğimli oldugunu farketmem..aslında bu yönde bi kaç bişey olmustu ama bana değildi mesala bi kere bi adamla dövüşmeye kalkmıstı bi kaç kere trafikte kızdı köpürdü küfretti ama anlasmtk küfür etmemk içn kendini zorlycaktı sonra iki defa da minibüscyle takısmıstı off bunlar vardı ama ben bana göresini görmedgm için o kadar uyanmamstm ..hersey hallolabilr ama şiddet nasıl olcakkk olmazdı dimiii ya olmazdı...

ya saçmalama her erkek trafikte küfür eder sinirlenir o sana yansıtmadıktan sonra nekadar saçma konuşmuşsun bu şiddetli olduğundan değil karşıdaki adam araba sürerken gerizekalı gerizekalı davrınsa anında ani fren yaparsa ben bile kızarım açıkçası erkeklerinde kızma yöntemi bu babamla trafiğe çıkarız akşama kadar sövmediği kişi kalmaz sanki arabayı tek kendisi iyi kullanıyor yani sana göstermedikten sonra ya yanımda bana laf attığı için sevgilimi görmedi karşıdan geliyordu adamın arkası dönüktü duydu karşımda azını burnun kırdı nedenmi yapıyon diycem hakedene helal olsun iyi etti eline sağılık bile derim vallaha aşkım benin m sevsün trafikte bana göstermedikten sonra ne yapıyor karşıdaki arabadaki adama sinirlenip sanamı yapıştırıyor bence abartmışsın anacım

sen kararsızsın bence evlenemeden döndüğün iyi olmuş olan adama olcaktı sen onu çözdüm demişsin ama aslında o seni çözmüş diyodur şimdi ya evlensek neler olacaktı hakkımda hayırlısı oldu diyordur hehehe adam sonradan kafasına vurmak zorunda kalmamış

ya arkadaşlar sizleri anlamak ne kadar güç oluyo bazen kafamçokkarıştı
kız buraya gelip bunları yaşadım napıcağımı bilmiyorum dedğinde %80 (bende dahil ) kararlarını gözden geçirmelisin bu adam şimdi yumruk attıysa evlendikten sonra neler yapar ,ayrıl ,kurtul benzeri laflar ettik ..
şimdi kız gelmiş bitirdim diyor bu seferde vay sen naptın , neden yaptın ,ha bide adam haklı filan diyorsunuz bunlar nasıl laflar ya :olmaz:
bunları diyenler merak ediyorum siz hiç birinden şiddet gördünüzmü özellikle eş ,sevgili olarak ..
bir kadın için en aşağılayıcı durumdur bu sebebi ne olursa olsun ,ve sebebide olamaz :kızgın:
arkadaşım sen kendince doğru olanı yapmışsındır ,kafanı karıştırma
anladığım kadarıyla zaten bişiler kopmuşken sizin ilişkinizde buda taşma noktası olmuş :teselli:
herşeyde ve her şerde bir hayır vardır a.s.

bütün yorumları okuyamadım ayrıldınız mı?

ne yazık ki evet mi yoksa şükürler olsun evet mi desem bilmiyorum amaa sadece evet demek yeterli sanrım...ha bir de boşluktayım ve ne hissetiğimi hissedemiyorum..

hiç boşlukta olma ve hiç üzülme bence ecem çünkü inan bana HAKKIN DAHAYIRLISI OLDU..

ne yazık ki evet mi yoksa şükürler olsun evet mi desem bilmiyorum amaa sadece evet demek yeterli sanrım...ha bir de boşluktayım ve ne hissetiğimi hissedemiyorum..

boşlukta olma sebebin hayatından birisinin çıkması olabilir
ki bu bişeyler payaştığın onun ötesinde nişanlınsa boşlukta olman normal
ama bencede hakkında hayırlısı olmuş şiddetin hiçbir sebebi olamaz
konuşmak dururken
umarım o boşluk kısa sürede geçer sende hayatına onsuz devam edersin:1hug:

bence fazlasıyla hakketmişin çünkü o da bir insan ve sabrını çok zorlamışın.üzülme sen teşvik etmişin onu buna.kendini bence yargıla.

Valla insanlar birşeyi hakettiği zaman vurmak normal sayılabiliyorsa
Onlarda hakedince bizde onlara vuralım ne güzel geçinip gideriz
Bu mudur yani? (kimse kimseye vuramaz ne demek bu yaa)
Ne güzel bir çözüm yolu tebrik ederim sizivereliniortak
...hakedince vereceksin odunuuu (misali)yasakkelime

Son düzenleme:
kız buraya gelip bunları yaşadım napıcağımı bilmiyorum dedğinde %80 (bende dahil ) kararlarını gözden geçirmelisin bu adam şimdi yumruk attıysa evlendikten sonra neler yapar ,ayrıl ,kurtul benzeri laflar ettik ..
şimdi kız gelmiş bitirdim diyor bu seferde vay sen naptın , neden yaptın ,ha bide adam haklı filan diyorsunuz bunlar nasıl laflar ya :olmaz:
bunları diyenler merak ediyorum siz hiç birinden şiddet gördünüzmü özellikle eş ,sevgili olarak ..
bir kadın için en aşağılayıcı durumdur bu sebebi ne olursa olsun ,ve sebebide olamaz :kızgın:
anladığım kadarıyla zaten bişiler kopmuşken sizin ilişkinizde buda taşma noktası olmuş :teselli:

Katılıyorum özellikle haketmişsin gibi laflara
Tipik türk kadını ''Kocam döverde severde''kafamçokkarıştı

Valla insanlar birşeyi hakettiği zaman vurmak normal sayılabiliyorsa
Onlarda hakedince bizde onlara vuralım ne güzel geçinip gideriz
Bu mudur yani? (kimse kimseye vuramaz ne demek bu yaa)
hakedince vereceksin odunuuu (misali)yasakkelime

vereliniortaksana katılıyorum nil'cim.. hele hele birde hemcinsimizin HAKETMİŞSSİN kelimesini duydum yaa artık herşeyi duyarım diyorum ve gerçekten üzülüyorum bu talihsiz açıklamaya..

vereliniortaksana katılıyorum nil'cim.. hele hele birde hemcinsimizin HAKETMıŞSSıN kelimesini duydum yaa artık herşeyi duyarım diyorum ve gerçekten üzülüyorum bu talihsiz açıklamaya..

Evet canım Böyle lafları işittim ya çok üzüldüm gerçekten
Biz konu açan arkadaşa hatasızsın demiyoruz ama senin
davranışın nişanlının yaptığının yanında deve de kulak gibi kalıyor

Çok üzerine gitmişsin,haketmişsinde ne demek??
Bende çok sinirli bir insanım çok sinirlenince çekip giderim mesela
Ne yani eğer hatalıysam bende mi haketmiş oluyorum :kızgın:

Allah böyle düşünen bütün bayanlara akıl fikir versin:Saruboceq:

Son düzenleme:
işte bu aldatılmak kadar beter bi durum:S
sana birşey söyleyim mi, ben bu konuyu çok araştırdım. Bir erkek ya fiziksel şiddet uygular, ya da uygulamaz. Orada belli ki sana çok kızgınmış ve kendisini kaybetmiş. Ve siz evleniyorsunuz, ve daha birçok sıkıntı yaşayacaksınız hayat uzun bir yol, yine kavgalar yaşanacak ve o yine çok kızacak...
ve o yine kendini kaybedecek :S üstelik şimdiki gibi tazecik duygularınız da olmayacak sizi birbirinizi kırmaktan bir nebze olsun uzak tutan.

bu konu çok ciddi bir konu, henüz çok geç değil. belli ki nişanlının senin canını fiziksel olarak yakma kapasitesi var. Yapabildi yani bunu. Hiç kıvırmasın herkesin eli kolu aklı var, herkes kızar bağırır çağırır kapıyı çarpar ama vuramaz öyle.. Özürle olacak iş değil bu, bir kişilik problemi.. Tekrar söylüyorum iyi düşün.. Bu durumun bundan sonraki hayatında tekrarlanma olasılığı gerçekten çok yüksek..
Geçmiş olsun.

Yazıların hepsini okudum. Şiddet savunucusu olmasamda hemen hemen herkesin göz ardı ettiği birşeyi paylaşmak ve hatırlatmak istiyorum.

yüz yıllar boyunca erkek egemen bir toplumda sadece son 5-10 yıldır kadın-erkek eşit diye bir söylem çıkınca, bir kaç yasa yapılınca siz sandınızmı ki kadın erkek eşit oldu? Yüz yıllardır süre gelen zihniyet değiştimi sanıyorsunuz? ya da değişeceğine inanıyormusunuz? Tabi kide olmadı, ancak bazı kadınlar öyle olduğunu zannedip ona göre davranır ardından bazı yerlerde ağızlarının payını alırlar. Benim eşim/sevgilim asla yapmaz demeyin, herkes yapar yapmamışsa bilinki damarına basmamışsınızdır. Her insanın bir tahamül noktası var, yani yumruğu bırakın millet katliam yapıyor gözü dönünce. Ondan insanı çileden çıkartıcı hareketlerden kaçınıp, ömür törpüsü olmayalım. Anlamsız sorunlar çıkarıp karşımızdakinin ruhunu boğmayalım.

Yazıların hepsini okudum. Şiddet savunucusu olmasamda hemen hemen herkesin göz ardı ettiği birşeyi paylaşmak ve hatırlatmak istiyorum.

yüz yıllar boyunca erkek egemen bir toplumda sadece son 5-10 yıldır kadın-erkek eşit diye bir söylem çıkınca, bir kaç yasa yapılınca siz sandınızmı ki kadın erkek eşit oldu? Yüz yıllardır süre gelen zihniyet değiştimi sanıyorsunuz? ya da değişeceğine inanıyormusunuz? Tabi kide olmadı, ancak bazı kadınlar öyle olduğunu zannedip ona göre davranır ardından bazı yerlerde ağızlarının payını alırlar. Benim eşim/sevgilim asla yapmaz demeyin, herkes yapar yapmamışsa bilinki damarına basmamışsınızdır. Her insanın bir tahamül noktası var, yani yumruğu bırakın millet katliam yapıyor gözü dönünce. Ondan insanı çileden çıkartıcı hareketlerden kaçınıp, ömür törpüsü olmayalım. Anlamsız sorunlar çıkarıp karşımızdakinin ruhunu boğmayalım.

işte bu tebrik ederim arkadaşım ya kendimce düşünüyorum beni biri sinirlendirsin sevgilimde olsa olur olmaz bişi yapıyorum ya cimcik ya ısırıyorum yada dekme atıyorum eğer karşımdaki farklı biri olsa canına okuycamda benide anlatmaya çalıştığım bu yani erkek tokat attı haklı demiyoruz biz burda biz bunu savunmuyoruz anam bukadar damarına basmasaydın diyoruz damarına basınca olacaklardan korkman gerek sen sinirlenince ne yapıyosun çekip gidebilirsin ama bazıları öyle değildir hem bu arada ben mazoşist değilim arkadaşlar insanların bir sınırı vardır onu bende geçersem tekme tokat girsin azımı burnumu kırsın demiyorum ama uyarsın bak canım bak sevdiğim beni sinirlendiriyorsun sınırlarımı zorluyosun desin anlaşılır yok bence bu arkadaşın erkek arkadaşının yaptığı yalnış ama arkadaşta sütten çıkmış akkaşık değil sevdiği insanı neye sinirleneceğini nekadar sınırı olduğunu bilmiyor zorladıkça zorluyor anam sen daha sevdiğin adamı tanımıyon ben sana ne diyebilirimki herkes hemcisleri kızı eziyor hemcinsleri kıza iyi olmuş sen yaptın gördün cezanı diyor aaaaaaaaaaaa hemcisleri kızın kötülüğünü istiyor aaaaaaaaaaa neymişiz biz nasıl konularını ne güzel saptırıyorsunuz ben inanmıyorumki hemcinslerinin haketmişsin lafının altında gerçekten iyi olmuş vurmuş gibi söylediklerini damarına basarsan git eşşeğe çöpü dürt bir dürtersin bişi demez iki dürtersin bişi demez üçüncüye tekmeyi anlının ortasına yersin hehehe negüzel örnek oldu la he buarada iyi etmişsin ayrılmakla yok yani geleceği belli olmayan ilişkileri sevmem zaten en baştan anlaşıp anlaşamadığınızı bilmiyorsunuz her şeyi son ana bırakırsanız böyle olur ev tutlur eşya alınır o yapılır bu yapılır kız ben yapamıyorum anlaşamıyorduk zaten ayrı dünyaların insanıyız ben o kıza neyaparım sen benle dalgamı geçiyon lan bu zamana kadar sen kimle çıktın tokat olayına gelincede o senin bileceğin iş ben onun orasına karışmam ilk yazdığımda hatırlıyorsa seviyorsan adamını tanıyorsan birdaha yapmayacağına eminsen ayrılma dedim ama demekki sen böyle düşünmüyorsun onada saygı duyorum çüsssssssssss öptüm hemcinslerimi

bende bir hemcinsiniz olarak sizi saygıyla anıyorum bu arada arkadaşım hakkından hayırlısını dile bence demekki evlenseydiniz daha kötü şeyler dayağı kastetmiyorum daha farklı şeyler sizi bekliyo olabilirdi ikiniz içinde en iyisi bu olmuştur karşınıza çıkacak insanlar inşallah doğru kiişiler olurda uuuuuuuu dönüşü yapmassınız sağlıcakla kalın byby

cnm sana canı gonulden katılıyorum
bastan sona okudum tum sayfaları
sımdı hayretler ıcındeyım
tmm ecem nısanlısını kıskırtmıs
ama adam ıtmemıs hafıfce sıkmamıs
yumruk ya yumruk varmı otesı!!
evlenınce degısır safsataları hıkaye!!
kadın daha egımlı olur olgunlasır tmm
ama erkek aynı tas aynı hamam!!
buugn yumruk atan evlenınce anlık bı streste...
ecem cok ama cok gecmıs olsun onu yapılan masrafı dusunme
gercekten bıtırdıysen sunger cek gecmıse
bak zor olcak zaman zaman kotu olucaksın
ama unutma merfumu olmasa ıdı hayat cekılmezdı
bundan sonra guzel seyler yasa ıns..
ufak bı dıpnot sende azıcık olgunlas
ne ıstedıgını ıyı tart biç ...

yillardir süre gelen yavas yavas degisiyor canima.s
degiseceginede inaniyorum yeterki siddet gören kadinlar bunlara dur desinyasakkelime
:1shok: agzinin payini alirlar da ne demek vengance ?akannehir
ne yani zaten bu adamlar degismez deyip oturup dayakmi yesinler:umursamaz:

sen dayagi hak etmissin diyen arkadaslarada akannehir demekki siz hic siddet görmemissinizki bunu diyebiliyorsunuz

hani diyoruz ya aldatmayi bikere af ederseniz ilerisi icin davetiye cikarirsiniz diye , sidetde aynisi bikere eli alisan elini indirmez artik:mymeka:

konu sahibi arkadasim ayrilmakla en dogru karari vermissin, ilerisini de simdi düsünme acaba nasil biri cikar karsima filan diye, sonraki iliskindede evlenmek icin acele etme iyice tani vereliniortak

o nisanlinda o yumrugu agir ödedi iste , birak düsünme borca girdi filan , alinan esyalari satar öder borcunu , buda ona ders olur da bidaha nisanlanirsa bunlari yapmazbenneyaptımki

Back
X