Nianlmla bitmeyen sorunlarmz

onu en iyi sen tanıyosun canım..askerden önce de aynıydı zaten diyosun..
bir insan nasılsa hep öyledir..değişmez..değiştiremezsin..
en doğru kararı verirsin umarım en kısa zamanda..

benim erkek arkadasımda askerde 5 ay oldu bizde ayrı sehirlerdeyiz :) ve askerdeyken gercektende daha duygusal oluyorlar daha kıskanc daha takıntılılar askerdeyken ayrılma derim en azından izine falan cıkıcakmı yakınlarda hiç yanına geldiginde konusmayı dene istersen

Askerdeyken ayrılma, sabret geldiğinde tahammül edemiyorsan bitirirsin. 5 yılın hatrına askerde yüzüstü bırakmaman gerekir.

Aynıı biz bende 17 yaşından beri erkek arkadaşımla beraberim aynı şehirlerdeyiz hatta aynı sınıfta..Oda çok kıskançtır hatta herşeyi kıskanırdı.Bende ayrılmaya kalktım ne sözler verdi,ne yeminler etti tabi ben gene ben kabul ettim neyseki şimdi daha olgun davranıyor..
Yani değişiyor diyebilirim kıyafetlerime karışmaz mesela..
Canım küfür etmesi gerçekten çok saygısızca ama durumu o noktaya getirmeyecektiniz küfür de ne demek insan sevdiğine kötü bir söz söyleyebilir mi? Nasıl bir sevgiden bahsediyoruz anlamadım doğrusu:oklava:..
En iyi kararı sen verekeceksin biz ayrıl yada ayrılma desekte bir işe yaramaz :1hug:

dun aksam uzerı nısanlım carsı ıznındeyken aradı
butun gunun moral bozukluguyla soguk konusuncada nıye boyle konusuyon carsı ıznımı zehır ettın
gıbı laflar ettı
bende madem carsılarınıda zehır eden benım zaten senın ıstedıklerınıde yapamıyom mutluda edemıyorum
bu ılıskının bıtmesı ıkımız ıcınde en ıyısı olucak ozaman dıye kendımı suclayarak ayrılmak ıstedıgımı soyledım kı ustume gelıp tartısma cıkaramasın
ama sustu sustu senı gebertırım dedı bana ınanamadım soka gırdım aglamaya basladım
annemler duydu bu seferde babam abım hepsıne anlatmak zorunda kaldım
annem telefnu aldı ben konusayım bı ver dedı alo deyınce nısanlım kapattı telı
babamda ızne gelene kadar konusmayın ızne gelıncede neyapmak ıstıyosan onu yaparsın dedı
ama bu cocuk ıyı degıl once tedavı olması gerekıyor dedı
kayınvalıdemler felan aradı bende onlara aynı sekılde soyledım bı sure gorusmek ıstemıyorum
tedavı olsun kendıne gelsın dedım onlarda haklısın kızım ama hep senı sevdıgınden yapıyor dedı
ama boyle sevgı olmazmafoldumben

durumlar baya karısmıs canım ya:teselli: bi insanın değişeceğini düşünmek en büyük hata aslında istisnalar var tabiki ama bana hiç denk gelmedi.Bencede görüşmemeniz en doğru karar belki kaybediceğini anlarsa biraz kendini toplayabilir..Umarım herşey düzelir bitanem..

durumlar baya karısmıs canım ya:teselli: bi insanın değişeceğini düşünmek en büyük hata aslında istisnalar var tabiki ama bana hiç denk gelmedi.Bencede görüşmemeniz en doğru karar belki kaybediceğini anlarsa biraz kendini toplayabilir..Umarım herşey düzelir bitanem..

ınsallah canım ama duzelmesı herseyı unutturmıyacagı ıcın hangısı hayırlısıysa o olsun
aksam ben oyle konustuktan sonra mesaj atmıs bundan sonra hıc bıseyıne karısmıcam yemın ederım hersey ıstedıgın gıbı olucak cok ozur dılerım demıs
ama bundan oncede kac kere yemın edıp duzelcegını soylemıstı
oyuzden soyledıklerının tek kelımesıne ınanmadım:kızgın:

durumlar bayağı karışmış ama bir taraftanda iyi olmuş.
kendi aileside en önemliside senin ailen artık biliyor.
bundan hareketlerine çok daha dikkat etmesi gerekecek.
boşver cnm inan böylesi daha iyi olmuş

valla ben askeri felan takmam, bir insan, bu erkek dahi olsa, bir bayana ne küfür edebilir nede dayak (tmm dayak olmamis lafin gelisi dedim simdi) bir küfür duydugum an biter bende, gercekten seven insanin agzindan cikmaz.
kac ayi kaldi ki, mecbur degilsin beklemeye ve kendini daha cok yipratmaya

valla ben askeri felan takmam, bir insan, bu erkek dahi olsa, bir bayana ne küfür edebilir nede dayak (tmm dayak olmamis lafin gelisi dedim simdi) bir küfür duydugum an biter bende, gercekten seven insanin agzindan cikmaz.
kac ayi kaldi ki, mecbur degilsin beklemeye ve kendini daha cok yipratmaya

10 ay var daha gelmesıne
bundan sonra tek korkum kendıne zarar vermesı:delphin:

Back
X