Nianlnzn Facebookunda byle bir yaz var ise,

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
"Seni,bensiz düşünmeye dayanamıyorum" Arkadaşlar nişanlınızın facebookunda böyle bir yazı yazdığını görürseniz ne düşünürsünüz ??

Son düzenleme:
nasıl yani :uhm:nişanlınızmı yazmış başkası nişanlınız içinmi yazmış-tatlicadiarzu-;
bence ani sinirlere kapılmayın önce bi durumu araştırın
netleştirdikten sonra ne yapacağınıza karar verin.

Bana benim için yazdığını söyledi sordugumda ama ben bi anlam veremedim seni bensiz diyor sonuçta ben onsuz değilimki bilemiyorum şuanda bir kurt içimi kemiriyor inanılmaz şekilde ne yapacağımı bilemiyorum

yok zaten öyle hemen kötü bir tepki vermedim akşam konuşacağım ve netleştireceğim

Bana benim için yazdığını söyledi sordugumda ama ben bi anlam veremedim seni bensiz diyor sonuçta ben onsuz değilimki bilemiyorum şuanda bir kurt içimi kemiriyor inanılmaz şekilde ne yapacağımı bilemiyorum

Hımmm...Daha önceden de yazar mıydı böyle şeyler? Eğer ilkkez karşılaşıyorsan düşündürücü aslında ama yinede böyle telaşlanmaayasakkelime

bilemiyorum arkadaşlar nedense bi şüphe var içimde sordugumda sana yazdım başka kim var dedi ama bilmiyorum ben tatmin olamadım nedense korkuya kapıldım ve bir yandanda o yazıyı benim göreceğimi bile bile niye başkasına yazsın diyede düşünüyorum

"Seni,bensiz düşünmeye dayanamıyorum" Arkadaşlar nişanlınızın facebookunda böyle bir yazı yazdığını görürseniz ne düşünürsünüz ??

Hemen kötü düşünme yahu
seni bensiz düşünemiyorum ve buna dayanamıyorum
seni o kadar çok seviyorum ki
ayrı kalsak buna dayanamam anlamında olamaz mı

bence senin için yazmıştır,seni kaybetme korkusu vardır belki ben öyle algıladım

Hımmm...Daha önceden de yazar mıydı böyle şeyler? Eğer ilkkez karşılaşıyorsan düşündürücü aslında ama yinede böyle telaşlanmaayasakkelime

pek duygularını sürekli belli eden bir insan değil o yüzden şüphelendim ya zaten normalde öyle şeyler yazmaz yani ilk çıktıgımız zamanlar söylerdi ama 7 senedir beraberiz eskisi kadar öyle şeyler söylemez bana yani bilmiyorum görünce şok oldum ve bu ne dedim bana sana yazdım aşkım başka kime yazıcam dedi

bilemiyorum arkadaşlar yaa hani ben ne anladım biliyomusunuz sanki başka bir sevdiği var ve bi tarafta ben varım iki arada kalmışta öyle bir laf yazmış umarım sizin dediğiniz gibidir.

bence senin için yazılmış olması normal neden şüpheleniyorsun ki :uhm:
eğer aranızda güven sorunu varsa ilişkinizi gözden geçirin lütfen
çünkü evlendikten sonra akılda kalan soru işaretleri yer bitirir sizi

arkadaşlar benim nişanlım öyle çok duygusal bir tip değildir genelde içinde yaşar pek alışık değilim ondan böyle şeyler duymaya o yüzden şaşırdım hem bunu bana yazsa o zaman benim sayfamda paylaşabilirdi yapamazmıydı dersiniz ??

diyelimki başkası var..
nişanlınız salak mı bunu sizin göreceğiniz yere yazsın..

endişelenmeyin boş yere
minareyi çalan,kılıfını hazırlar.. başka türlü bir iş olsa bunu sizin gözünüze sokmaz,saman altından su yürütürdü..

kendi adıma ben yanlış anlamadım..

içim içimi yiyor benim yaa ne biliyim sürekli olan bişey olsa normal karşılıycam ama çok kafama takıldı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…