Nianlnzn Facebookunda byle bir yaz var ise,

ya senin tahmin ettiğin gibi olsa herhalde senin göreceğini bile bile o cümleyi oraya yazacak kadar alık değildir değil mi nişanlın

bir yerde okumuş hoşuna gitmiş yazmak istemiş olabilir ne var bunda bacım

Katılıyorummmmvereliniortak

içim içimi yiyor benim yaa ne biliyim sürekli olan bişey olsa normal karşılıycam ama çok kafama takıldı benim

arkadaşları var kız da var erkek de hepsi karışık ama bilmiyorum

Bence sizin nişanlım dediğiniz insana güveniniz yok yada paronayaksınız Haksızmıyım??

arkadaşları var kız da var erkek de hepsi karışık ama bilmiyorum

böyle şüpheler duyabildiğiniz,açıkça konuşamadığınız, ne düşündüğünden ne hissettiğinden bi haber olduğunuz adamla neden nişanlısınız?:hulya:

Belki de o söz hoşuna gitti yazdı. sonuç da bizlerde hoşumuza giden sözleri facebook da paylaşıyoruz.

peki sevdem nişanlın slow yada ayrılık şarkıları dinlerkende böyle düşüncelere kapılırmısın??

giden mesajlarda yazıyorsa birisini seviyor onu unutamamış
hakkımda bölümünde yazıyorsa birisine ithaf edyor.
eklediği videonun açıklamasında yazıyorsa videola alakalı bir durum?
sorun olan bu yazı nerde yazıyor?ona göre cevabımı vericem

Ohooooo ben neler yazıyorum facebooka..hihoyyyt
Kimbilir okuyanlar ne diyorlar ardımdan acaba?
Yapmayın bence..
Adamın söz hoşuna gitmiştir,yazmıştır ne var ki bunda..:ecrin_bebek:

canım bencede şüphelen ama kötüsünü düşünme çaktırmadan takip et derim ben zaten biz burda ne söylesek yarım olur bunu senden başkası daha iyi anlayamaz değil mi....

"Seni,bensiz düşünmeye dayanamıyorum" Arkadaşlar nişanlınızın facebookunda böyle bir yazı yazdığını görürseniz ne düşünürsünüz ??

Bana yazdığını düşünür çok mutlu olurdum :dance:
Aklıma hiç öyle bişey gelmezdi... :asigim:
Bence senin nişanlına hiç güvenin yok...Hatalarımı oldu sana karşı fisfisfis

"Seni,bensiz düşünmeye dayanamıyorum" Arkadaşlar nişanlınızın facebookunda böyle bir yazı yazdığını görürseniz ne düşünürsünüz ??

fena halde aşık diye düşünürdüm bana..
ne var bunda anlamadım..
ne kadar kuruntulusunuz..
eltiniz için yazdıklarınızdan sonra buda bana kuruntu gibi geliyo..
değişik bi insansınız..
nişanlınızın işi çook zor bence..

herşey olabilirrrkötükedihüso

başkasına misilleme için yazmıştır belki

facebook u zararlı buluyorum:lepi:

sevdem özlemiştik kız, görümcenler uslular sanırsam
şimdi nişanlın gündem maddesi
bişey yoktur canım, ilişkisi olan adam böyle afişe eder mi kendini :))

aynen...:lepi:

gerçektende bir sürü sorun ettiğiniz şey var hayatta.herşeye tersten bakıyorsunuz..
negatifsiniz..
bence bir psikolojik yardım alın siz,ciddiyim..

Allah bilir eltin de çikolata isterken aslında sana senin nişanlının eski sevgilisinin esmer olduğunu söylemeye çalışmıştır diye bir komplo teorisi de benden sana.
Olumsuz bakan olumsuz görür,bence bakışını değiştir hayata ya da bırak hayat bildiği gibi aksın

7 yıldır berabersiniz neden evlenmediniz? eski romantik günleri özlüyor olabilir. ya da seni rahatsız etmek istiyor bi şekilde.

eğer sana yazmış olsaydı sana yazdığını anlar ve şüphe duymazdın.

evet bence de nişanlınız kesin birine aşık.. arada kaldı... bi yanda o yasak aşkı bi yanda siz... ne içinden çıkılmaz bir durum değil mi ? hatta tuttu face e sırf siz görün de bişeyleri anlayın diye o yazıyı yazdı.. aradan çekilmeniz için size dolaylı yollardan mesaj gönderiyor işte... tövbe tövbee.....

"seni bensiz düşünemiorum nolur geri dön" falan yazmamışki şüphe duyuosunuz...

ne varki bundaa bende yazarım böle şeyler nişanlımda yazar... hiçte kafama takılmaz... hatta geçenlerde canı sıkkındı baya " tasadüfen doğdum mecburen yaşıorum" yazmış facebooka.. bende "ama iiki doğdun bitanem ben senin için doğmuşum senin için yaşıorum" yazdım birazda olsa mutlu etmek için...

bence sizin güven sorununuz var.. biraz daha sakin olun, böle davranmanız 7 yıllık bi ilişkide çok yıpratıcı olur.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…