Nick Uzerinden Uye Secmece :)

ilk baş bileydım surrender koyar mıydım hiç. avondan sonradan haberım oldu. yoksa parfumunu falan bılmem etmem.
çok begendıgım bi çellistin bestesının adı surrender

[ TE=_NurteN_, post: 43904068, member: 306709"]En sık avatar degistiren uye: _HaRika_ :))[/QUOTE]

-Piraye - En iştahlısı - Yemek onun işi, boğazına hakim olmakta zorluk çeker, kilo aldım diye isyan eder, ama gerçekte çıtı pıtı bir şeydir, özetle taş gibi hatundur .. Kilo aldım diye boşa triplere giriyor

@-Mahperi- En seçici - Seçicilikte en çok zorlanan üyelerimizden , gün içersinde 2-3 avatar değiştirmesiyle tanınır

Feraceli - En fanatik . Onda ki bu Fahriye aşkı kimse de yok , Fahriye Fan Club diyorum başka da bir şey demiyorum

FalanFilan2025 - En oyun sever - Kayıkla gezmeyi çok seven üyelerimizden, şuan kayıkla tur atıyorum demeleriyle meşhurdur .
Hayaller kayık ve sandal şehri Venedik
gerçekler oynadığı köy oyununda ki deredir

Surrender En dövme sever ''ağzını yalarım'' karikatürü , dövme ve alkol canı çekmesiyle aklımda şu aralar

Dionee En soklama isteyen üye , resimlerine efekt verir misin diyeceği yerde'' soklasana beni soklasana beni'' diye ısrarcı tavırları olan üye en son böyle kaldı aklımda canım kankam benim

braindamage Çok rüya gören üye , aslında çok biraz abartılı oldu , iş hayatına atıldığı günden bu yana geceleri yatmakta sabahlarıda kalkmakta zorlanan üye gördüğü rüyalarla kafayı bozmuş, bazen düşünüyorum acaba rüyalar mı seni yönetiyor yoksa sen mi rüyaları yönetiyorsun karar veremedim

Saksi_Degilim_Ben ve mismo sizi ayırmak istemedim çünkü siz tam bir ekşın konu sever üyesiniz Bdv de tüm konulardan haberdar, her konuda bir yorumu bulunan, konu kapatmayayım diye kural dışı konular varken beni özelde oyalayan , dikkatimi başka yerlere çekmeye çalışan, çok komik , en komik üyelersiniz ..
mismo puding yemeyi seven üye

HALLEYS Tatlım ya , en duygusalı bence, içinde kötülüğe dair hiç bir şey yok , saf bi o kadar da tertemiz. Genelde aynı yemekleri yapar yeriz , kardeşim benim

tatlibikiz 20 'lik dişlerimizin tek kurtarıcısı , dişle ilgili saglık problemleri yaşadığımızda bize klinikten canlı yayın yapan, çözüm yolları tavsiyesinde bulunan bayan

Kakao ve Ben ve Vuslat , adımın yazdığı ilk pastayı yapan kadın, ellerine sağlık diyorum kakom''marga nice yıllara'' vuslatım seninde ellerine sağlık canım benim

E-brulim , en azimlisi , kilo verme konusunda desteklerinden ötürü teşekkür ediyorummm

Devamı gelecek..

ay ben seni yirim nasıl da tanımlamış beni :) çıtı pıtı kısmına katılmamakla beraber teşekkür ediyorum

Herkesi ne güzel tanımlamışsın margamya

Huy Meselesi kız ben seni yerim ya. Sen beni nasıl güzel tanımışsın, nasıl da beni olduğu gibi anlatmışsın. Tabii kendimi övmüş gibi oldum şimdi ama sen gerçekten çok çok güzel bir insan, güzel bir kardeşsin. Kalbin, özün, sözün bir işte bu yüzden seni gerçekten çok çok seviyorum canım kardeşim benim. Hele seninle aynı anda aynı yemekleri yapıp yemek bana bambaşka zevk veriyor kardeşim benim. Ayrıca çokta güzelsin benim canım margammmm, herşeyinle kalbinle sözünle yüzünle duruşunla konuşmanla herşeyinle çok çok güzelsin

@-Mahperi- o benim minik fıstığım. Evet çok kararsız ama ben onun bu kararsızlığını da çok seviyorum. Zeytin hazırlamakta bir numara. Hatta o hazırlarken benim canım çekiyor ben onu çok seviyorum o benim güzel düşünceli canım kardeşim

E-brulim ben onun herşeyine hayranım. Her zaman umutlu oluşu bana bile güç kuvvet veriyor. Benim gamzeli, güzel gönüllü, güzeller güzeli canım kardeşim. Ben onu gerçekten çok çok seviyorum. Samimi oluşu ayrıca beni ona çeken sebeplerden biri

@Sedef-armina epeydir buralarda yok ama benim kalbim onunla. O benim can kardeşim canım kardeşim. Gönlü sözü konuşması güzel kardeşim benim. Ve benim tatlı yeğenimin güzel annesi. Ben onu çok çok seviyorum. Samimi, tavrı net ve aynı zamanda çok sulu göz kardeşim benim

Saksi_Degilim_Ben ben onu daha yeni tanıdım sayılır ama çok tatlı, çok samimi ve bu samimiyetini tatlılığını çok seviyorum ben. Onunla konuşurken mutlu oluyorum. Hep gelsin benim duvara bişeyler yazsın hiç bıkmam yani o kadar da sevdim ben bu kızı

Can bu cannn

Ahaha margacanım puding dedin beni bitirdin

Sen ne tatlı bir şeysin öyle Yerim seni, zayıflayınca daha da bir çıtır oldun maşallah, tam yemelik :))) seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…