• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nicole Kidman

• Konu Sahibi Konu Sahibi Surre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşlılık evt tabiki ama o bi yana yüzüne yaptırdığı müdahaleler,botoxlar yüzünden o masum ve güzel ifadesini kaybettiğini düşünüyorum ben

Hahaha gülüyorum bu yoruma :) Botox ,dolgu erir gider .
Kadın halen güzellllllllll ,hem de çokkkkkkk .Bebek gibi kadın .
Normalde sarışınları pek beğenmem, ama bu kadının soğuk farklı bir duruşu var :nazar: Hastasıyım.

Bakın son filmin fragmanı .Yıllara meydan okuyor :nazar: feci güzel.

[video=youtube;pWFuQlLqqZk]http://www.youtube.com/watch?v=pWFuQlLqqZk[/video]

genc yaslı farketmıyor bı turlu sevemedım begenmedım bu kadını aslında sarısın begenırım ben ama bu kadın da bı sey var guzel gelmıyor bana

Soğuk bir duruşu var:40: ondan olabilir belkide :)

nicole orjinal sarışın değil kızıl.

nicole-kidman-09.jpg

canm ya bnde soguk bı tıpım ve ole kadınları begenırım ...bılmıorm bısey var ama ne:9:
Ben de öyleyim canım :) belki ondan yakın hissedip seviyorum :) ay bilmiyorum ben de .
nicole orjinal sarışın değil kızıl.

Ne farkeder ki canım .Çok iyi taşıyor bu rengi.İnsanın şarışın olası geliyor valla .:52:

Ben de öyleyim canım :) belki ondan yakın hissedip seviyorum :) ay bilmiyorum ben de .

Ne farkeder ki canım .Çok iyi taşıyor bu rengi.İnsanın şarışın olası geliyor valla .:52:

hayır canım yakışıyor ben normalde koyu renk saçı daha çok severim :31:ona yakışıyor sarı ama sarışın bir kadın değil anlamında söyledim.

hayır canım yakışıyor ben normalde koyu renk saçı daha çok severim :31:ona yakışıyor sarı ama sarışın bir kadın değil anlamında söyledim.

Anladım tatlım .

Koyu renkler pek gitmiyor bu kadına dimi :26:

red-AP-nicole-kidman.JPG

yok bu kadının rengi sarı canım çok iyi taşıyor ben onu orjinaldede sarışın sanıyodum önceden ama kızıl olduğunu öğrenince şaşırmıştım.

Back
X