- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #2.141
iyi oldu sana
Ya demesene öyle :84::84::84::84::84::84:
Sen saç tipin nasıl tatlım ? :26:
başka yer yok demek ki
evet yaa sıcak olmaya başladı
ahahahahavar kız olmamı ama yoookkk beloya işkence olsun tek derdimiz buuu
Sen saç tipin nasıl tatlım ? :26:
Nicooo saçımı böyle yapacammmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
niye kız görmemezlikten gel
napıyım blackberrylerde ü-i-ö gibi harf yapmak ayrı bi ugrastırı bende üşeniyorum eylülümdut geldin mi :78::78::76:
ben konyadayım canımOy kıyaamam yaaa sağol dilvinim aradığın içinn
Sen nerde oturuyosun canım :26: valla ben nette buldum bi sayfa herkez aşırı derecede memnun bi tane de ben alayım dedim ve çantası müthiş haftaya yeni ürün gelecek onu bekliyorum valla
benim ortasından baslıyo ombresi ama aktı boyalar açıtıgım kadar karamel tonlarda şimdi akınca boya bende boyamıycam uzatıyorum belimdeler suan saglıklı uzasınlarNicooo saçımı böyle yapacammmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahahaha iyi yaptın :90::90:İş olsun işte canım
monitöre saklandım zaten yüz yüze gelmek istemiyorum asjhsdgk
napıyım blackberrylerde ü-i-ö gibi harf yapmak ayrı bi ugrastırı bende üşeniyorum eylülüm
geldim geldim neyseki iğneden kurtuldum deyse kendi iğnemi kendim yapcaktım bi alerji yüzünden
ben konyadayım canım
bende internetten alıyorum artık dün ayakkabı ve çanta siparişi verdim derse giderken kullanmak için kilim desenli
Güzelmiş ama yakma saçlarını dikkat et
Valla aklımı çeldin akşam alıcam bunlardan birini bakalım bende nasıl olucakkk
Kendim cesaret edemem zaten buna kuaför yolları taştan artıkkk
yumurta alerjisi yumurtalı bişeyler yiyince şişiyo her yerim kaşıntıdan yumurta yersem degerse kendimden geçiyprum bilincim kapanıyo şoka giriyorum ve yumurtayı cok severim sucuklu omlet heleahahaha iyi yaptın :90::90:
allah seni ne güldüm
ne oldu ki geçmiş olsun canım
napıyım blackberrylerde ü-i-ö gibi harf yapmak ayrı bi ugrastırı bende üşeniyorum eylülüm
geldim geldim neyseki iğneden kurtuldum deyse kendi iğnemi kendim yapcaktım bi alerji yüzünden
ben konyadayım canım
bende internetten alıyorum artık dün ayakkabı ve çanta siparişi verdim derse giderken kullanmak için kilim desenli
Zor dayanıyorum harbiden bugün çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?