- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #3.001
niye kızzz hayırdır ne olduuhoşbulduk canım napıyosun ay ayaklaırm çok ağrıyo
senin mi benim mi güzelimNassıııı uykum varr nasssııııı
senin mi benim mi güzelim
sen niye uykusuzsun bakemm
gezdim işteniye yüürüdün oruc oruc
Günaydınnnnnnnnnnn haftanın ilkk günüü çabuk geçer umarımm sıkıcıı geçmezzz inşallahhh o yüzden enerjikk başlıyım dedimmmm
[video=youtube;66wbNlDUWrc]https://www.youtube.com/watch?v=66wbNlDUWrc[/video]:13::13::13::13::13::13:
bende artık sıkıntıdan sivilce cıkıyo vucudun dengesi allak bullak olduSahura kadar oturdum dün gece halam bizdeydi,
şimcikte sersem gibiyim
bende artık sıkıntıdan sivilce cıkıyo vucudun dengesi allak bullak oldu
iyi yapmışsıngezdim işte
kaç gündür aksiliğin daniskasını yaşıyorum manisaya izmire gidicem bi kaç hafta sonra ve hala izin alamadım derslerim için rapor yazdırmam gerek müdüremiz şam şeytanııNeye sıkıntın var be
iyi yapmışsınbende bugün manisaya gitmeden şal ve gözlük bakıcam gel gezelim
kaç gündür aksiliğin daniskasını yaşıyorum manisaya izmire gidicem bi kaç hafta sonra ve hala izin alamadım derslerim için rapor yazdırmam gerek müdüremiz şam şeytanıı
deyse asistanlık notum düşerrrr
ögretmenin gözdesiyim diye gecen gün ana holdingden müdür geldi denetleme için bişey sordu müdüre kem küm etti bende açıklama yaptım yandan fısır fısır konusuyo bana bakarak çok bilmiş dediğini duydumAlla alla neden kıllık yapıyo kii
ister inan ister inanma senden önce gelmişti aklıma bi türlü yapamıştım bilgisayara gelince unutuyodum
ögretmenin gözdesiyim diye gecen gün ana holdingden müdür geldi denetleme için bişey sordu müdüre kem küm etti bende açıklama yaptım yandan fısır fısır konusuyo bana bakarak çok bilmiş dediğini duydum
şirret karı
çalışıyo musun sen
tatile mi gidiyosunögretmenin gözdesiyim diye gecen gün ana holdingden müdür geldi denetleme için bişey sordu müdüre kem küm etti bende açıklama yaptım yandan fısır fısır konusuyo bana bakarak çok bilmiş dediğini duydum
şirret karı
çalışıyo musun sen
Canımsın benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?