- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #3.161
Zevk meselesi canım. İş güçle alakası yokHoşuma gidiyor insanlara yardımcı olmak memnun değilseler kapattırırım olur biter
Niko neneyi hareketli yapma imkanı varmı,sevabına yapsan bee.
nico benim kafadan bende yorulsamda hoşuma giden seyleri yaparım
Zevk meselesi canım. İş güçle alakası yokHoşuma gidiyor insanlara yardımcı olmak memnun değilseler kapattırırım olur biter
Tarzına bayıldım canım
iyiymmİyiyim canım sen nasılsın
ben bilirim avatar işine kim bakıyor bibi ?Kulitta da bana devretti artık tüm yük bende :18:
Hanım abla böyle gif şeklinde olmayan resimleri hareketli yapmak mümkün olmuyor pek video gibi olanlar daha kolay. Tek resim olanlara sadece efekt verebiliyoruz. Ama denerim
Niko neneyi hareketli yapma imkanı varmı,sevabına yapsan bee.
O mana da demedim ben kkya girince bile saatlerce çıkamıyorum başka bişeyle uğraşamazdım
çok asiyim ama su an işteyim gayet de tarzsızım nico . açken ben ben değilim
iyiymmnevr nyok oruç nasıl gidiyor
Hanım abla böyle gif şeklinde olmayan resimleri hareketli yapmak mümkün olmuyor pek video gibi olanlar daha kolay. Tek resim olanlara sadece efekt verebiliyoruz. Ama denerim
Bende öyle canım ama memnuniyet yoksa kapattırırız herkes baksın kendi avatarına yani
Hahaha bunun hareketlisinide düşünemiyorum hanımkkda taşlarlar seni
Bana göndermemi yapıyosun yoksam
iyimm sınav sonuçlarım açıklandı en fazla 30 kredi alınıyor ben 27 kredi almışımmHoşuma giden şeyleri yapmakta üşenmem bibicim.Hatta KK'ya girince ilk işim avatar topiğime bakmak oluyor
Bende çok acıktım yaa :18:
Acıktım baya canım bildiğin gibi sende ne var ne yok ?
Yoo sen benin topiğime uğramıyorsun bile neden gönderme yapayımMilletr bu durumdan memnun değilse demek istedim
iyimm sınav sonuçlarım açıklandı en fazla 30 kredi alınıyor ben 27 kredi almışımm
Nebileyim şaşırdımbi uğrim topiğine bari döfmeden beni
Oluyorsa kendini kasma sakın olacak diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?