- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #3.781
Silammmm kuzucukkk
hmm hassas desenee dikka et kuzum o zaman :26:
Evet canımm :) nasılsın bakalımm
İyiyim kuzucuk sen nasılsınnn
Senin yerin benim yanımAvatarımı kendim yaptım nasıl
Her daim nicommÇok güzel olmuş yine yaaa bundan önceki güzel değildi ama bu çok iyiii
Limonum gelmiş hoşgelmiş
Her daim nicommÇok güzel olmuş yine yaaa bundan önceki güzel değildi ama bu çok iyiii
Limon hoşbulmuşşş :) nasılsınn tatlım :)
İyiyim kuzucuk sen nasılsınnn
Uyudum az önce sersem gibiyimm
İyiyim canım sen nasılsın
Ne demek bundan önceki kötüydü atarım seni camdan ağzın neler söylüyor seninSağol canım
Uyudum az önce sersem gibiyimm
Ohh ne güzellbende uyucam diye hesabp ediyodum eve gidince ama ablam çağırdı akşama misafirleri varmış yardıma gel diyo
benim hayaller suya düştü ama olsun napalım
Ohh ne güzellbende uyucam diye hesabp ediyodum eve gidince ama ablam çağırdı akşama misafirleri varmış yardıma gel diyo
benim hayaller suya düştü ama olsun napalım
Olsun ya boşver uyuyunca insan sersem gibi oluyo , güzel güzel yemekler yaparsınız şimdi size gelmek lazım
Olsun ya boşver uyuyunca insan sersem gibi oluyo , güzel güzel yemekler yaparsınız şimdi size gelmek lazım
gel kuzum geell ablam fena döktürdüm diyo ki yemekleri de güzel olur yani tok olsam bile onun yemeklerini yerim yanii
gel kuzum geell ablam fena döktürdüm diyo ki yemekleri de güzel olur yani tok olsam bile onun yemeklerini yerim yanii
Oooo ne güzell sendede varmı yetenek
İyiyim bende şükür , biraz sersem gibiyim uyumayaydım iyidi
hehe ama kız vardı siyah elbiseli felan pek beğenmedim yaabu daha güzel olmuş nicommm
Oooo ne güzell sendede varmı yetenek
Olmamı yaa özenerek yaptığım için çok iyi olur sunumlarımda aynı şekilde perfect
Olsun, uyku iyidir.
Tamam bu kalsın
Aynen kuzu bu güzelll eline sağlıkk
Olsun, uyku iyidir.
Tamam bu kalsın
Bana yaramıyo öğle uykusu başım ağrıyo
Olmamı yaa özenerek yaptığım için çok iyi olur sunumlarımda aynı şekilde perfect
Aynen kuzu bu güzelll eline sağlıkk
Vayyyy :) seninki yaşadı o zaman
Benimde uyumazsam gözlerimde bir ton ağırlık varmış gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?