• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nicomedia & Dilvin'in Kahve Molası

Ne bilimmm whts görmüşsündür belki :) düzelir düzelirrr merak etme :) eniştemiz okuyor mu nereli? azıcık tanıt yahuu :)

orda sadece resmini gördüm canım. enişten tam çaprazımda oturuyor canım nereli olduğunu tahmin etmek zor değil :27: hem okuyor hem çalışıyor. bilgisayar programcısı.

:9::9::9::9: açım nicom ya:56::56::56: bu sene zorladı beni oruç:56:

Benide zorladı :ssz::ssz:

Gözümdee yemeklerrr :111::111:

Hadiya bende iş yerinde klimadan üşüyüp ısıtıcıyı yakmış insanım inanırımm :52::52:

Lily seni ve oğlunu görmeseydim yemin ederim anne olduğuna inanmazdım çok çıtırsın :53:

Hangi mesajına canım. Suan yatıyorum heran uyuyabilirim :beer:

Sana birşey dicem ama kızma demiştim :ssz:

Benide zorladı :ssz::ssz:

Lily seni ve oğlunu görmeseydim yemin ederim anne olduğuna inanmazdım çok çıtırsın :53:

Sana birşey dicem ama kızma demiştim :ssz:

Ahaha ciddimi, geçen benim oğlanı iş yerine getirdim,
Görenler yok artıkkk olamazz ya diyilerrr :52::52:
Bugün yeni resim çekindim paylaşayım mı laa :52::52:

Ahaha ciddimi, geçen benim oğlanı iş yerine getirdim,
Görenler yok artıkkk olamazz ya diyilerrr :52::52:
Bugün yeni resim çekindim paylaşayım mı laa :52::52:

Koy da şuraya KK çıtır anne görsün. Valla inanmazdım hala inanasım gelmiyor. Sen nasıl annesin ya :27::27: Çok çıtırsın :23:

Git ara bul getiiiiiiir saçlarını yol getiir ooy:27:

Asıl sen nerdesiiiiiiiiiiin:6:

Canım sevdiğim bırakmayacağım eşyalarım var tabiki ıvırlarım zıvırlarım vs:16::16::16::16::16::16:

:) anladım canımm benim :) ıvır zıvırlar bitmez kii :)

orda sadece resmini gördüm canım. enişten tam çaprazımda oturuyor canım nereli olduğunu tahmin etmek zor değil :27: hem okuyor hem çalışıyor. bilgisayar programcısı.

Rize'li yada Trabzon'lu sanırımm :D ooo çalışkan enişte :D ama hayat temposu sinir sahibi etmiş :S

Back
X