- 25 Aralık 2013
- 5.575
- 4.702
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #5.621
Yokk kızz ben anasının kızıyım anam bı kere bıle aglamamıs ne dugunde nede kınasında vıdeosuda var ızleyıp dururum yok yanı oynuyo kahkalar havada ucusuyo yanııı anama cekmısım ben o konuda aglayamam212 mıydı neydı askerı bı fılmdı duygusal
Nıhayet Dılvın ızmır yollarında
Allahım cıktıgım bu tatılden bronzlasarak donmeyı nasıp eyle evıme amınnn
Beyaz tenlıyım hıc mı rengım kırılmaz 42 derece yok cıt yokk
Senın sevdıcek gelcek demıııı kavustunuz mu yoksa
görüşmüssünüzdür şimdiye heraldeAhaha Allah seniiiağlarsın görürsün hayırlı bayramlar sanaaa bnm yerimede yan bende beyaz tenliyim ve direk kizaririm bronzluk hayal yane hem 122di askeri filmin adi geldi geldi kuzu da daha gorusemedik
$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!
görüşmüssünüzdür şimdiye heralde
yani aynen bende de o var kıpkırmızı oluyorum sıcaktan sonra yine kendi rengime dönüyorum yine halaadaa kendi rengimdeyim belki birazda olsa rengim kırılır diyeee umuyorum birazdan cıkıcam dısarı
nasılsın güzelimmmm
whatsapp bizi kıskanıyo bak diyim sana
😁😁😁😁 Hahahah 😁😁😁😁 kopuyoruz mu bu gece 😂😂😂
huhuuuuuu bizimm topikk sessiz kaldııı yineee
aynen bal prensesimBizi herkes kıskanıyor
ben bugün geldim evime şükürler olsun ya o neydi öyle 14 saatlik yolculukkBayram bitti kızlar niye kimse yok
rengim kırıldı 1 haftadaEvet canimm gorustuk gorustuk cok sukur
10gun fiks girip guneslenirsen rengin kirilir kesin 😃 eee nereye tatile gitmistiniz canm
$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!
aynen bal prensesim
ben bugün geldim evime şükürler olsun ya o neydi öyle 14 saatlik yolculukk
rengim kırıldı 1 haftada
manisa canım bide anne tarafı full orda
izmirde deniz var izmir 28 derece ve esiyo manisada izmirden gelen nem yogunlugu var ve 45 derece 1 saniye kuru kalamıyosun anında ter giysilerinle tüm vucud oluyosun adeta
zaten bu yaz türkiyenin en sıcak şehri manisa merkezdi bizde merkeze gitmiştik
hoşbuldum bal prensesimHoşgeldin canım
girmiyorum sürekli eve geldim ama işlerle haşır neşirim 1 hafta işe güce bakmadım evraklar raporlar birikmiş yeni bittiAboooama iyi tatil etmişsin ohh mis valla seni göremiyom whatsappda falan canım?
girmiyorum sürekli eve geldim ama işlerle haşır neşirim 1 hafta işe güce bakmadım evraklar raporlar birikmiş yeni bitti
inşallah akşam bakarım bugün birikenleri bitiriyimde aralıksıztatilin bir kötü yanıda işlerin birikmesi işte canım( az arada uğrada whtspp şenlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?