- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #1.181
ben bimden almıştım kahverengiyi çok severimBenden imsaktan sonra uyudum evet cevap gelmeyince tahmin ettim uyuduğunu
Bizde her marka var karışık
1 yıl kuaförde hobi olarak çalıştım
en iyi arkadasım kuafördü ve mahallemizdeydi bende ders cıkısı hep yanına giderdim
ben bimden almıştım kahverengiyi çok severim
dersi kaçırdım diye üzülüyodum iptal olmuşşş ramazanın bereketi
ver Allahım ver
ne güzellll:13:
yooooo hatırlatmadı
alın size özel sürdüm ben sürersem yüzük parmagıma sürüyorum genelde böyle sürmüyorum kapalı oldugumdan
Eki Görüntüle 1171496
haaaaa hatırladım tamam dur balkona masa ve sandalyeleri tasıyorum gelcem şimdiiAh/ir sana neyi hatırlatıyor ? Hadi zor değil bulursun
Çok güzelmiş rengi ya
haaaaa hatırladım tamam dur balkona masa ve sandalyeleri tasıyorum gelcem şimdii
evet cok sevmiştim bide bunun pudra rengini almıştım
normal parlak gloss ojeleri mat yapabilirsin kiiHatırladıysan da burada sakın yumurtlama içinde tut soracağım sonra
Bende de mat pudra var :128::128::128::128:
normal parlak gloss ojeleri mat yapabilirsin kii
normal ojeyi sür kurumadan sıcakk su buharına tut tırnaklarını 2 dakika kadar al sana parlak ojeden mat ojeO kadar ayrıntılı bilmiyorum :18: Alıyorum, sürüyorum işte amaaaaaaaaaaaan:82::82:
Hangii şarkıı
normal ojeyi sür kurumadan sıcakk su buharına tut tırnaklarını 2 dakika kadar al sana parlak ojeden mat oje
Hepsii oluurNe istersen
Tamam çok bilmiş
oyyhhhhhh ölüyorumm kızlarrrr boynumm tutulmuşş ne sağa dönebiliyordummm ne solaaaa ne biçim bir agrıdırr buu yahuuuuu
oyyhhhhhh ölüyorumm kızlarrrr boynumm tutulmuşş ne sağa dönebiliyordummm ne solaaaa ne biçim bir agrıdırr buu yahuuuuu
Geçmiş olsun canım yat dinlen :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?