- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #1.781
başladımm çalışmalara ama 1 senede beklemekk ohoooo çok sıkıcı geliyor insanaönümüzde kpss var neyse belki onda olur
biter mi canım yaa biri bitiyo biri başlıyo m
Bu ayın 15 i gibi düşünüyorum ama kabul edilmeme olasılığı yüksek benim sözleşmem bitmedi henüz
Hmmm :26::26: sözleşmen ne zaman bitiyo canım
İnşallah canım ama sen 2 yıllık yazsaydın ne yazacaktın bazı bölümler var ki kpssde düşük puanla falan atanıyorlar
Hayırlısı olsun ama o zaman kpss ye sarıl. . Önünde epey vakit var inan.. biraz fazla yorulursun ama sonra bi atanirsan varyaaa kebabbbb :)
Hem o zaman uni okumakta daha rahat olurrr..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Napıyosun pekiii
2 sene önce mezun oldum liseden şu anda üniversiteye girmeye çalışıyorum
hıhhhh ayarlamaaa
yok canım ygs ye hazırlanıyorum ama kpss sınavınada girecem ikisine birden çalışıyor gibi oluyorum hemen hemen aynı konular. bendee izlemedim hiç baştan izliyim bari internetten yararlı olacaksa tabi
ne yaptınn kız faceyeee
evet vazgeçtim 2 tane 4 yıllık bölümler var çocuk gelişimle bankacılık ve sigortacılık onları yazacam sadece ama büyük bir ihtimalle gelmicekseneye kaldım
naaabüüüünnnnnnnn
çalışıyorum işte zaten konular hemen hemen aynı ikisi bir arada oldu
Hmmm anladım canım sen çalış dersine 4 yıllık daha güzel şehirlere bölümlere gir canımniğde üniversitesi uygulamalı ingilizce ve çevirmenlik 2 yıllık yeni açılmış bir bölüm
gaziantep küçük bir yerde myo laborant ve veteriner sağlık 2 yıllık buda yeni açılmış
sanada merhaba esmilaa
hiç bilmiyorum desemm
Satış sonrası destek diğer tüm iadari işlerr
1 yılım var daha
Zorluk çıkarmalarından çok korkuyorum , daha önce benimle birlikte başlayan bir arkadaşın istifasını kabul etmişlerdi ama onun ayrılmasını herkes istiyordu
Benim ayrılacağım söz konusu olduğunda çalıştığım herkes ayaklanıyor
Çalışma ortamım çalıştığım insanlar herbirini ayrı ayrı çok seviyorum ama gece çalışmak beni mahvediyor
Dengem düzenim alt üst olmuş durumda
Sen ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun daha ne kadar ödemen var , ben aylardır hiç harcama yapamıyorum biran önce bitsin diye taksitlerimi 3 3 ödedim. Şükürler olsun son bir ayım kaldı sonrası selamett
günaydınnn canımmmm
Napıyosun canısıııı
Hmmm anladım canım sen çalış dersine 4 yıllık daha güzel şehirlere bölümlere gir canım
Aaa taş geldi
Alıntılamalara bakıyodum sadece canım merhaba nasılsın
off baya çokmuş canım yaa:26::26:
Ya boşver istedikleri kadar zorluk çıkartsınlar kız başına çalıştırırken gecenin bi vakti bir şey olmuyo ama bozulur tabi dengen
Bende eylül ekim gibi diyorum ağustosta bütün taksıtlerim bitiyor inşallahh
Kız açmaya çalıştım bi tuhaf oldu sayfa sonrada kapattım bende :26::26:
Hangisinin olacagi hic belli olmaz dünde soyledim ya egitim kesinlikle önemli ama dunyadaki en mühim sey değil elbet.. zaten bicok insan artık memuriyete kapağı atıp sonra üni okuyor. Cok örneği var önümde cok da rahatlar inan :)
Ben cumartesiden sonra boşa çıkıyorum dersler adina.. yapabilecegim bisey olursa senin ocin herzaman yardım ederim soru, video vs vs icin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmmm anladım canım sen çalış dersine 4 yıllık daha güzel şehirlere bölümlere gir canım
Aaa taş geldi
Alıntılamalara bakıyodum sadece canım merhaba nasılsın
İyidir kuzular siz nasılsınız ?
İyidir kuzular siz nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?