- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #1.821
hangisini almıştın peki canım :26::26:
Total Repair :26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangisini almıştın peki canım :26::26:
Öyle kuzum hakkınızda hayırlısı olsun dediğin gibi belki ilerde daha kötü de olabilirdi :26:
Oluruna bırakkkkk![]()
Ssssst kiizzzzİyidir kuzular siz nasılsınız ?
Ay iyiyim ya bi ders kaydi isi vardi gidip yapiliyormus ben bilmiyordum arkadasima yaptirdim o halledene kadar diken ustundeydim vallaha ama simdi iyiyimHahahah![]()
Acıdımı anneeem gel öpiyim![]()
Çok şükür iyiyim sen nasılsıınn![]()
hımmmm oda sıcaktan kafayı yemiştir
anladımmmteşekkür ederimm olursa mesaj atarım sizee
sen mezun olursun bende senin yerine geçerim yoklugunu aratmam okula
iyi olmaya çalışıyoruz![]()
Ssssst kiizzzz
Ay iyiyim ya bi ders kaydi isi vardi gidip yapiliyormus ben bilmiyordum arkadasima yaptirdim o halledene kadar diken ustundeydim vallaha ama simdi iyiyim
Sen seneye yerlesirsen ben 4e baslamis olurum canim
Benim okulami gelcen ki![]()
ayneenn öyleee![]()
Mevla görelim neyler neylerse güzel eylerr![]()
Aynennnn öyleeee tatlımm benimmmmm![]()
Sordum bileOf hiç sorma öksürüğü![]()
aiyyy ders deme ders deyince uykum gelir benim![]()
Total Repair :26::26::26:
Sordum bile
Ders ders deeeers ders dersss ders![]()
Sordum bile![]()
hmmm tmam kuzum bi de ben bakayımmm :26::26:
hep dua ediyordum o gidecek 12 ay çok uzun bir süre nasıl bekleyeceğim daha yepyeni bir ilişki bu sorumluluğu nasıl kaldıracağım diye.
Rabbim dualarıma karşılık verdi,evet belki ona göre küçük bir sorundu üstelik o hastayken hastanedeyken ben bitti dedim .
Ama içimden bir ses hep geri adımda atmamam gerektiğini söyledi demekki hayırlısı buymuş böyleymiş huzursuz pişman değilim sadece üzülüyorum belki onun verdiği değeri ben ona veremedim diye![]()
2 günde anca geçti
Bak bakalım![]()
Attinmi cope glissi![]()
dimamm nicommmsen napıyosun evde misin işte mi :26:
Canım karışık aslında galiba sen istemiodun bu ilişkiyi yada tam istediğin gibi olmadığı için geri adım atmak istemedin. :26::26:
Hayırlısı olsun hakkınızda sen kendini biliyosan sorun yok askere gidipde ayrıldım demek daha da zor olur illaki :26::26:
Önüne bak derim geçmişi düşünmekle elimize bir şey geçmiyor malesef![]()