- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
Sağol canım benimmmAynen diğer topikte öyle samimi herkez çok şükürrr burda da böyle oluruz yineeee
![]()
Kaynaşalım canım topikler bunun için var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benimmmAynen diğer topikte öyle samimi herkez çok şükürrr burda da böyle oluruz yineeee
![]()
Avatarcıbaşı nico hizmetinizde tam yerindesiniz![]()
hahah yerim yaaa![]()
Çok kararsızım ama ben baktım o kadar şey doğru düzgün beğenemedim sonunda da pes ettim :26:
Yaptın olduAy çok gülesim geliyor bakınca
![]()
adres ver gelemmm bu arada nirde hangi şehirde oturuyordunnivit kaçkere babam falan aldıda ben almadım şu aralar çok istiyorum merak ettim tadını ya
![]()
ahahahahhahahahahah![]()
Süpersiniz valla yaa bende güzel bi avatar bulsam iyi olucak sıkıldım bundan![]()
dürümmü söylesem acaba kendime![]()
Kaynaşalım canım topikler bunun için var![]()
sen istediğini bulursan düzenleme ya da foruma uygun yapma işi bende canım yeter ki beğen![]()
Tamam canım bakıyorum hemen o zamnnnn![]()
Kaynaşalım canım topikler bunun için var![]()
benimde gülesimm geliyorrr baktıkçaa arkadan da fonn müziği verecenn mahmut abiyee aiitttt
koopp koopppppp sonraaaa
mersinde oturuyorummm canımcımmm sen mersin otobüsüne atlaa bana bir çağrı at indiğinde gelirimm ben seni almaya
davullu zurnalı karşılama yaparımmm
bu sırada çiğ köfte filan yuğrulurrr otogardaaa ahahahahahahadaha ne istiyon gooşşşşşş geelll
sende yap mahmut amcayıı nasıl olsa grubuzz bizz belli olsun yanii halaycıı oldugumuzzz ahahah![]()
aynen öyle kaynaşalımmm tabiki de =)
ooooooo hemen atlıyorummm daha ne isteyeyimmbenimde gülesimm geliyorrr baktıkçaa arkadan da fonn müziği verecenn mahmut abiyee aiitttt
koopp koopppppp sonraaaa
mersinde oturuyorummm canımcımmm sen mersin otobüsüne atlaa bana bir çağrı at indiğinde gelirimm ben seni almaya
davullu zurnalı karşılama yaparımmm
bu sırada çiğ köfte filan yuğrulurrr otogardaaa ahahahahahahadaha ne istiyon gooşşşşşş geelll
sende yap mahmut amcayıı nasıl olsa grubuzz bizz belli olsun yanii halaycıı oldugumuzzz ahahah![]()
sağol canım benimmmgellll ben ısmarlarım sana canım =) dürümün lafımı olur =) bugün öglende dışardaydım =)
niiddeeeeennnnnnnnnn![]()
Kız ben durmam baktıkça gülesim gelir sana cevap yazarken bile aklımdan çıkmıyor adamdaki güç beni bitirdi halay aşkıyla dolup taştım resmen![]()
![]()