- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi istanbulsultani
Sırf bu adamın cenderme karikatürlerine komik resimlerine bakıp güldüğümüz için benimki askerliğini jandarma olarak yapıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf bu adamın cenderme karikatürlerine komik resimlerine bakıp güldüğümüz için benimki askerliğini jandarma olarak yapıyor
Sende tanıtır mısın kendini canım ad, yaş, memleket, iş, okul ?
Dışarıda yapılan etsiz çiğ köftelerin fazla koruyucu içerdiği için zararlııı
'"Potasyum sorbat, sodyum benzoat gibi maddeler yüksek oranda katılıyor. Bu maddeler ürünün ömrünü 1 aya kadar uzatıyor. Vatandaşa kansere davetiye çıkarıyor''
bende açım şuan canım dürüm-pide-pizza istiyor
![]()
tabiki canımmm
ama sizd tanıtın kendinizi ben hiçbirinizi tanımıyom tanışmak istiyom herkeşlerle=)
kübra 26 yaşındayım bekarım 2 yıldır konuşttugum bi sevdicegim var aslen trabzonluyum ama istanbulda yaşıyorum çalışıyorum 7 yıldır muhasebe işim canımmm =)
ooooooo hemen atlıyorummm daha ne isteyeyimmyerikk hepsinii ohh misss
canım acayip çekti yanlızzzz
sağol canım benimmm![]()
oruçda napcz acaba ya![]()
öylemiiiii :26::26: tadı da güzeldi ama
neyse artıkk evde kendimiz yaparız sagoll esmilaüzüldümm şuann
![]()
ooooooo hemen atlıyorummm daha ne isteyeyimmyerikk hepsinii ohh misss
canım acayip çekti yanlızzzz
sağol canım benimmm![]()
oruçda napcz acaba ya![]()
Hahahaha yemin ederim keyiflendim
![]()
Sırf bu adamın cenderme karikatürlerine komik resimlerine bakıp güldüğümüz için benimki askerliğini jandarma olarak yapıyor![]()
Çok açım
![]()
Bendeeeeeeeee![]()
Bu aralar kendimi durdurmaıyorum resmen ramazan gelse de en azından yemesem diyorumm![]()
hayırlı olsunn kızlarr![]()
bugn rezil oldumm
![]()
Hayırlı olsun kızlar![]()
Neden =)
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrreheeeeee bizimm kızzçelerrr topikk açmışşş uğramadan olur muuuu
hayırlı olsunn yeni topikkk kuzucuklarrr
kutlıyalım bunuu![]()
şu kiloları vererim pizza ısmarlayacağım kendimeeBenimde pizza![]()
öyle canım bide günler çok uzadı hesapladım 17 saat boyunca aç susuz kalacağızkuzum rabbim oruç tutanların sabrını gücünü kuvvetin veriyor zaten de ben tutamıyorum çok aç kaldıgım zaman bayılıyroum ondan =)
ahahhahahaha
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr
damlam neden rezil oldun anlat bakıyım
dışarıda ki zararlıymışş esmilaa öylee didiiiii
o yüzden urfadan özel ekipp tutacammm damlacımmm
bendee yaaa sıkılmıştımmm
iyi kii varr bu kk
benimde sonum öyle olacakk artıkk sevdiceğim her aradığında aklıma gelirr güler gülerr dururumm delii gibii![]()
bende 20ye gireceğim. Üniversite 2ye geçtim. İzmitteyim.Sevdiceğim var ama bekarım
![]()
belli dolup tasmıs masallahhhhhKolay gelsin canım döktür bakalım yemekleri
Merak etme emanete gözüm gibi bakarım
Bende öptüm![]()
şu kiloları vererim pizza ısmarlayacağım kendimee
öyle canım bide günler çok uzadı hesapladım 17 saat boyunca aç susuz kalacağız![]()
ahahhahahaha
çok iyiymişşşşş