- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi istanbulsultani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedin İsmail ...![]()
Yaa nası unuturum onu ilk baş ismail gelir insanın aklına sonra irem![]()
Valla çok güzel bende oldum olası saçlarımın hep kıvır kıvır bonus tarzı olmasını isterdim..
Uzatabildiğim kadar uzatırdım , o kadar doğal ve hareketli oluyor kı o kıvırcık saçlar..
Bir kız arkadaşımın saçı bildiğin kıvır kıvır, o da bakımı zor oluyor diye düz saç istiyor, bende tam tersi..![]()
İki adı var zaten ismail irem diyeerkek olcak sanmışlar ama kız çıkmış ondan
![]()
Sağol canımm![]()
Aslında zor değil ben yıkıyorum kendiliğinden kuruyor geziyorum öyle :26:
Kız kardeşlerimin biri tam kıvırcık bizde o da çok seviyor kıvırcık saçııı
Seninde maşallahın var cidden çok güzelsin allah kıymetini bilen birini çıkartsın karşınaaa![]()
Evet İlhan İrem'i de kız olacak sanmışlar erkek olmuş ondan ilhan koymuşlar başına devamını bozmamışlar![]()
Senin saçlarında müthiş. Kremle şekillendirici falan kullanıyor musun ? Kullanmıyorsan kullan derim , saçına da hiç düzleştirme .. yıranmasın..
Sağol canım sana da maşallah hayatımda biri var bak tickerda yazıyor 4 sene .. Matias diye (=
Amin hepimizin vermesin![]()
Sağol canımm![]()
hiç kullanmıyorum desem ağırlaştırıyor saçlarımı çok yıprattı kremler zaten zeytinyağı ile maske yapıyorum genelde :26:
enemm farketmemişim vallaMaşallah canım Maşallahhh bizimde 4 dolucak inşallahh :26::26:
![]()
Ben bazen laf arasında bedduaları karıştırıyorum bir keresinde gülerken benimkine Allah iyiliği versin diyeceğime Allah iyiliği vermesin senin diyip kahkaha atmıştım.
Oda sen ne diyorsun dercesine suratıma bakıyordu![]()
Öf bazen bende öyle salak oluyorum ki bi köşeye geçip utanmak istiyorum![]()
Öf bazen bende öyle salak oluyorum ki bi köşeye geçip utanmak istiyorum![]()
işlemmm tamamdırrr![]()
Ben de öyleyim , bazen banada geliyorlar ne dediğimi bilmiyorumgel birlikte çekilelim köşeyeeeeeeeeeee
![]()
Sadece uçlarına uygularsan ne zararı olabilir ki canım ?
Size de maşallah =)
sohbetiiii kaçırdımmmm uleennnnnnn
nee kaynatıyonuzz kızzlaarrrr![]()