- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi istanbulsultani
hııı sana tabı canımmm![]()
yoksa beni aldatıyor musun nalan

aynen öyle canımmm =)
götür beni gittigin yere kkuzumm![]()
![]()
peki janımm gesioruzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hııı sana tabı canımmm![]()
aynen öyle canımmm =)
götür beni gittigin yere kkuzumm![]()
![]()
Telefondan girmek berbat bişey! Bu arada dilvin akşama resim koyacakmis. Topige söyle dedi. Merak edenlere duyurulur.
nayır nolaaamazzzzyoksa beni aldatıyor musun nalan
peki janımm gesioruzz![]()
hiiiiç o da olmasa kım getırecek bunalrıAllah senden razı olsun be Sebastiannn![]()
tamam da sebastien neden ?![]()
nayır nolaaamazzzz
hiiiiç o da olmasa kım getırecek bunalrı
bilmiyorum ki![]()
evettt bende uygulamayı pek beğenmiyorummm![]()
Eklesin bana da hber verinn kaçırmayayım dilviniii![]()
tamam da sebastien neden ?![]()
Ahhh ahhh o kadar çok istiyorum ki şu an anlatamam serin sularda yüzmekkkkk![]()
Alanyaya gitmeyi çok istiyorum zaten nasipse uğrarım yanına da![]()
işte bilmeden paylaşamam ben brii bana açıklasın acil kim bu adam nerden türedi turabi gibi bişi mi![]()
işte bilmeden paylaşamam ben brii bana açıklasın acil kim bu adam nerden türedi turabi gibi bişi mi![]()
alıntı yaptım senin içinnn
bu Sebastian olayı aslında bir yazarın hayali karakterinden geliyor. Yazar'ın Sebastian ile şizofrenik konuşurken birilerine ironi yani gönderme yaptığı düşünülüyor. Bizim türk erkekleri ve türk kızlarıda aşk acısı....![]()
alıntı yaptım senin içinnn
bu Sebastian olayı aslında bir yazarın hayali karakterinden geliyor. Yazar'ın Sebastian ile şizofrenik konuşurken birilerine ironi yani gönderme yaptığı düşünülüyor. Bizim türk erkekleri ve türk kızlarıda aşk acısı....![]()
ayyy allah korusunnn mümkünse turabi türemesinnn![]()
nayır nolaaamazzzz
itiraf aldattın beni necmi ile![]()
nayır nolaaamazzzz
hiiiiç o da olmasa kım getırecek bunalrı
bilmiyorum ki![]()
kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum sizi inşalllah akşam girebilirsem görüşürüz giremezsem artıkın pazartesi![]()
![]()
Nefret ettim. Abim gelse de akşama modemi halletse![]()