- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #2.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala etkisindeyim:83::83:
Rüyamda bir grup adam var. Bizde bir kaç kişiyiz. Önce yanımızda takılan çocuğun aslında önceden öldüğünü yaşamadığını öğreniyorum. Ama o hep bizle takılıyormuş. Sonra bir grup adam bizi alıyor, bir yere götürüyor ev gibi. Teker teker katliam yapıyorlar. En sona ufak bi kızla ben kalıyorum. Ama nasıl ağlıyorum. O kızı vurmadan beni vuruyorlar :18:
hayırlara gıtsın canım neyden etkilendin kı :26:
hiii :18::18::18: enemmm bende kesin ağlardım bi kez bende görmüştüm böyle kesmeli rüya allahım gece sıçramıştım yataktan zor sakinleştimm![]()
Neyden olabilir canım rüyadan işte korktum :83::83::83:
Ben rüyadan çabuk etkilenirim :26:
neyden etkilendin de bu rüyayı gördün :26:
Neyden olabilir canım rüyadan işte korktum :83::83::83:
Ben rüyadan çabuk etkilenirim :26:
Off çok kötü olmuş ama canım yaa neyse geçti allahtann :26::26::26:
Hayırdır kuzum :26::26::26::26:
canım sıkılıyorüniversite olmazsa ne yapacam diye düşünüyorum kendime bir gelecek hazırlamam lazım
bu gidişle de olmiyacak gibi zaten ne yapacam bilmiyorum
![]()
Hangi alandan tercih yapacaksın ?
tercihi öylesine yapacam yeni açılan bölümlere. bu sene yerleşemem imkansız yani bu sene gittitekrardan ders çalışmaya başladım bir sürü ders bir sürü konu var çoğunu hiç görmedim sayısal dersler mesela. onlara da çalışıyorum tek sözel desen onda da adam akıllı bölümler yok üniversiteye gözden çıkardım yani yinede çalışcam ama yokk onda bir gelecek
![]()
Bende sözeldim. İlk tercihte açıkta kaldım. Adam gibi bölüm yok. Sakın sözelden hazırlanma![]()
ilk önce öyle düşündüm sadece sözel yaparım türkçe öğretmenliği filan gelir ama yok öyle olmuyor kolay değil mutlaka sayısal olmalı![]()
Türkçe öğretmenliğini puanı da öyle düşük değil. Şimdi ki aklım olsa eşit ağırlık ya da sayısalcı olurdum ama geçti artık![]()
yok tatlım yanlış anlamam her türlü yoruma acıgım ben her zaman her konudaCanım benim günaydınnn![]()
Dün çıkmam gerekti anca geldim şimdi. Bence önyargılı olma bu kadar sen sevdiğin adamdan baştan vazgeçmişsin ama böyle olmaz ki :26:
aileleri dert edecek ne var kan davalı mısınız aski sinirili olabilirler ama bunun için sevdiğin adamı kaybedip acı çekmeye değer mi yaaa![]()
Bence konuş pişman olma ilerde keşke deme bunun için ilerlet aileleri gerekirse tanıştır ondan sonra bi düşün olucağı varsa olur zaten baktın çok kötü durum bi şekilde aralarını bulmanı tavsiye ederim :26::26:
bu da benim tavsiyem yanlış anlama sakın beni dilvinimm![]()
günaydın dün yazmışsın ama dersteydim dersten gelince iftara kadar uyudum sonra ders çalıştımgünaydınnnnnn günaydınnnnnnnnn
naberrrr milletttt![]()
aynen bende öyle yapardım da geç kaldıken büyük hataa meslek lisesine gitmek zateennn
yok tatlım yanlış anlamam her türlü yoruma acıgım ben her zaman her konuda
ben o işi dün hallettim hatta sen diyene kadar akoımda bile degildi bizim için en hayırlısı ayrı olmak tecrübeli aynı zamanda aklı başında okumuş ve coookk sevdigim bi ablamla uzun uzun konustum oda bunun dogru oldugunu söyledi çünkü aile sorunsalı cok büyük bişey yani bu bizim atlatacagımız bişey degildi bana agır gelirdi daha küçüğüz hayatımda hiç sevgilim olmadı belki o yuzden bu kadar düşündüm bilemiycem ama illa o olsun ben sırıksıklam seviyorumda diyemem o cocuk hakkında sadece cok uyuyoduk ve biraz seviyo olabilirim ama kesinlikle o olsun diycegim biri degildi
günaydın dün yazmışsın ama dersteydim dersten gelince iftara kadar uyudum sonra ders çalıştım![]()