- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #2.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçında ne hastalık varki :26:Yoo canım neden kızayım. Açıkladım sadeceOyh
Saçımda hastalık olduğu için ince eleyip sık dokumak zorundayım her şampuanı kullanamıyorum biraz da ondan :26:
Yoo canım neden kızayım. Açıkladım sadeceOyh
Saçımda hastalık olduğu için ince eleyip sık dokumak zorundayım her şampuanı kullanamıyorum biraz da ondan :26:
saçında ne hastalık varki :26:
nası birşey var hastalık belki bende çare vardırkepek mi derisel bişi mi .
aslında kimyasal az olan kullansan bence rahat edersin onları tabi marketlerde bulmak imkansız
Mathi iletime bak![]()
![]()
hunilerimiz var pazardan Allah korusun nazardan![]()
Küçüklüğümden beri var. Stres yaptığımda kafamda yaraya benzer kabuklanma oluşuyor. Ama komple değil bölüm bölüm :26: Kaşıyınca kanıyor dokunamıyorum![]()
Küçüklüğümden beri var. Stres yaptığımda kafamda yaraya benzer kabuklanma oluşuyor. Ama komple değil bölüm bölüm :26: Kaşıyınca kanıyor dokunamıyorum![]()
hassas tenlisin ya sanırım ondan zaten sarısınsın cildin hassastır..
Sana pişt yazacaktım unutmuşum:44::44::44::44::44::44::44::26:
ah canım gel bir sarılayım sana , yıllardır aynı sorundan muzdaribim.
Bir kaç kez doktora gittim , geçmedi .
Yağlı egzema teşhisini koydu bitkisel sabunlar şampuanlar kullandım nafile geçmedi.
2 yıl önce başımı kapattım dahada arttı , çok kötü kaşıntılarım deri döküntülerim var.
Çalışma hayatımı etkiliyo artık çalışırken başımı kapatamıyorum bone takıyorum , açıkken sıkıntı yokta kapatınca çok fena kaşıntı oluyo bitli gibi![]()
Şaka yapıyosunnnedennn :44::44:
Oy kuzum benimki egzema da değil adını da koyamadılar bilmiyorumDönem dönem artıyor
![]()
benimkide değil eminim , çünkü stres yaptığımda dahada artıyor.
Özellikle akşamları , birde saçlarım o kadar güzeldiki herşeyi kullana kullana dökülmeye başladı![]()
Yemin ederim aynı sorun benimde öyle stres yaptığımda artıyor ve benimde dökülüyor :
:26:
akşaları kaşıntı artıyor mu pekii![]()
Aaa, bende onu alacaktım caydım. Memnun kalırsan uzun süreli kullanımda alırım bende.Seninkide mi elektrikleniyor :26:
ahaahahah:13:
benimkide değil eminim , çünkü stres yaptığımda dahada artıyor.
Özellikle akşamları , birde saçlarım o kadar güzeldiki herşeyi kullana kullana dökülmeye başladı![]()
Yemin ederim aynı sorun benimde öyle stres yaptığımda artıyor ve benimde dökülüyor :
:26: