- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #5.861
Evet ya bende öyleyim valla pek giresim gelmiyor hala bi kaç hatası var zaten şablon başlı başına bi hataben forumun bu haline alışamadım ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya bende öyleyim valla pek giresim gelmiyor hala bi kaç hatası var zaten şablon başlı başına bi hataben forumun bu haline alışamadım ya![]()
evet eksik çok düzeltilse güzel olabilir , düne kadar imzam herşey görünüyordu bugün birden kayboldu . sinir oldumEvet ya bende öyleyim valla pek giresim gelmiyor hala bi kaç hatası var zaten şablon başlı başına bi hata![]()
evet eksik çok düzeltilse güzel olabilir , düne kadar imzam herşey görünüyordu bugün birden kayboldu . sinir oldum![]()
Günaydınnn
Hhahaha hadi çekelim dicem ama ifadelerin ahı gitmiş vahı kalmışş![]()
evet eksik çok düzeltilse güzel olabilir , düne kadar imzam herşey görünüyordu bugün birden kayboldu . sinir oldum![]()
nicoooooMathildaaaaa![]()
Senin vibere bakmak gibi bir huyun yok mu !nicooooo![]()
Nico bu bizim mathi dimi karıştırmıyorumÖzledim ya seni görüşemedik.![]()
Nico bu bizim mathi dimi karıştırmıyorum![]()
tatildeydim şekerimm yeni geldimmÖzledim ya seni görüşemedik.![]()
o neydi gııııızzzzzSenin vibere bakmak gibi bir huyun yok mu !
Evet var , sen bilmeye bilirsin ama benim mathi 1 mathi 2 mathi 3 diye saya saya biteremediğim tanıdıklarım var tamam mıAhahaEvet canım. Bizim mathi sadece bu topiği gelir. Başk matgi var mı bilmiyorum zaten
![]()
Kızım sen bana dün, yoldayım diye viber üzerinden mesaj atmıştın ya..o neydi gııııızzzzz![]()
telefon yanımda değil o yüzden tağam mıııKızım sen bana dün, yoldayım diye viber üzerinden mesaj atmıştın ya..
Sana mesaj atıyorum niye okumuyorsun , mesajlar geliyor. Çevrim içisinde !
Bende senin bende olan seksi gecelikle resimlerini sana yollamıştım biri görmez herhalde..telefon yanımda değil o yüzden tağam mııı![]()
evde unutmuşummm![]()
hahahah şakacı seniiiiBende senin bende olan seksi gecelikle resimlerini sana yollamıştım biri görmez herhalde..![]()
tatildeydim şekerimm yeni geldimm![]()
Evet var , sen bilmeye bilirsin ama benim mathi 1 mathi 2 mathi 3 diye saya saya biteremediğim tanıdıklarım var tamam mı![]()
Neyse ben uyumaya devam edeyim , başım çatlıyor ağrıdan..hahahah şakacı seniiii![]()
b*k gibi desem ayıp olur muuuOoo nasıl geçti tatilin
Ötede bayıl ya![]()