- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #6.421
memnun oldummm
bende Bursadan ve 21 yaşındayımm
benim avatara bak ya donmuş kalmışş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun oldummm
bende Bursadan ve 21 yaşındayımm
benim avatara bak ya donmuş kalmışş
![]()
Hareketliydi ya ondan artık yürüyemiyor![]()
bende memnun oldum cnm
![]()
acaba hareketli yapacaklarmıkiii
![]()
burda herkes birbirini tanıyo mu yeni gelenler tanıtıyo mu kendini bende tanıtıyım mı gerek var mı
Teşekkürler canımmmBilsem . O düzelene kadar istersen bunu kullan. Şimdi sana ayarladım
Hareketsiz
![]()
burda herkes birbirini tanıyo mu yeni gelenler tanıtıyo mu kendini bende tanıtıyım mı gerek var mı
ayy ne çok sordum : D
Teşekkürler canımmm![]()
Önceden tanışanlar var ama seni tanıdıklarını sanmıyorum![]()
Selaamm
16 yaşında
Sivasta
Tatil bitiyo diye üzülen , klasik bi öğrenci işte
memnun oldum ajdsbhd şımardım![]()
of ya keşke c.tesi olsa aynen bugün benim de yoğun günümbugün cumartesi olsa keşke ya bide yoğun ve nedense bugün bana sıkıcı geliyor![]()
neyse ben didiyom aplaea hadi görüşürüzz mucuk mucuk
![]()
Selam millet kızlar sizinde topiginiz hayırlı olsun nice dostluklara daim olsun gercekten bu kk insanın stresini sinirini herseyini alıyo site için ugrasan herkeze tesekkürler ellerine sağlık
tamam nico deyim o zamanO nasıl bir yazım tarzı yahuAbla yok canım kendimi yaşlı hissediyorum
Görüşürüz
![]()
Önceden tanışanlar var ama seni tanıdıklarını sanmıyorum
Rica ederim![]()
önümde yığınla iş varof ya keşke c.tesi olsa aynen bugün benim de yoğun günüm![]()
tamam nico deyim o zamangörüşürüzz
![]()
Merhaba bende antalyadayim hangi doktora gidiyorsun ben doktir dojtor geziyorum ? Bildigin tavsiye edebilecwgin bir doktor var mitabi cnm 24 yasındayım antalyadabes :)
Tamam canım görüşürüzSözel olunca takıyorum yazım tarzına
Türkçemizi kullanalım
![]()