- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 88
- 26
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #6.581
Malatya sonra Sivasın bi ilçesi gürünNeresi neresi anlamadim canm:))
Bizde seni uzledik :))))

napıyosunuzz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malatya sonra Sivasın bi ilçesi gürünNeresi neresi anlamadim canm:))
Bizde seni uzledik :))))
Malatya sonra Sivasın bi ilçesi gürün
napıyım yaa yoruldum yeni çarşıdan geldim işte okul açılıyo malum ayakkabı üst falan aldım baya yorulmuşum oturunca farkettimminik napıyorsun![]()
napıyım yaa yoruldum yeni çarşıdan geldim işte okul açılıyo malum ayakkabı üst falan aldım baya yorulmuşum oturunca farkettimsen napıyosun nasılsın
Bende burada takılmaca işte canım kafa dağıtıyorum biraz dünden beri moralim düştü malum![]()
Ya inşallah bişi çıkmaz canım benim yaa
Menemen nasıl yapılıyo biliyo musun tarife bakmak yerine sana yazıyorum![]()
yağ sıvı yağ mı koycaz ? tuz atılıyo mu hiç bi de salça var mıBiber, domates, soğan minik minik doğra, kavur biraz üstüne yumurta![]()
yağ sıvı yağ mı koycaz ? tuz atılıyo mu hiç bi de salça var mı
hıh anladım acıktım evde de kimse yok da yumuşak domates falan var baya ondan yapıp yiycem poff şimdi 2 saat uğraş tatlı olsa yaparımda yemek :/Sıvı yağ canım. Atılır isteğe göre neden atılmasın.
Salçaya gerek kalmıyor domates varken![]()
hıh anladım acıktım evde de kimse yok da yumuşak domates falan var baya ondan yapıp yiycem poff şimdi 2 saat uğraş tatlı olsa yaparımda yemek :/
neyse ben çıkayım kanki o zaman![]()
Teşekkür ederim minnakTamam canım yap bakalım kolay gelsin ve afiyet olsun![]()
ohh ohh gez canım en iyisi bitmez zaten işler
çalışıyorum okuyorum =)seneye bu zamanlarda İnşAllah mezunumm
bende iyiyim canım iş güç işte pek fırsat bulamadım buraya girmeye![]()
Anladım canm :) napalım takılıyom işte :) gorusemiyoz kizzz :))Malatya sonra Sivasın bi ilçesi gürün
evet yaa vatsapa da çok giremiyorum bu aralar malesefAnladım canm :) napalım takılıyom işte :) gorusemiyoz kizzz :))
Aaaa neden ki Tatlim :/evet yaa vatsapa da çok giremiyorum bu aralar malesef![]()