nifty test

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhaba kızlar, arkadaşım yaptırdı temiz sonuç geldi şükür, içi rahat etti . benimde 2 hafta sonra 2 li taramam var. ama tarama testleri %70 e kdr güvenilirmiş. Birde 2 li de risksiz çıkıp 3 de riskli çıkan ve bu kan testini yaptıran çok var oda stres yani. Yaptırmayı düşünen yada yaptıran var mı ? Hiç düşünmüyordum ama arkadaşım güzel haberi verince yaptırsammı diye düşünmeye başladım.

Ben taramaları hiç yaptırmadım. Direkt nifty yaptırdım. Stres ve kesinlik açısından tavsiye ederim. Ayrıca bebeğin cinsiyetini de isterseniz %100 doğrulukla öğrenebiliyorsunuz:)

Ben taramaları hiç yaptırmadım. Direkt nifty yaptırdım. Stres ve kesinlik açısından tavsiye ederim. Ayrıca bebeğin cinsiyetini de isterseniz %100 doğrulukla öğrenebiliyorsunuz:)
Arkadaşıma cinsiyeti söylemediler, cinsiyet yüzünden aldıran oluyormuş diye

Nifty testi kim önerdi size acaba birde kaçıncı hafta yaptırdınız? Hong kong la çalışıyorlarmış öyle dedi gelen kadın . Eve hemşire geldi kanımı aldı gitti. Ben de içim rahatlasın diye yaptırdım ama yanlış sonuç çıkanlar olmuş ben çok korkuyorum sizin olumlu gelmiş, kaç günde geldi?

ben doktoruma sordum şuan için gerek yok 2 li test sonucu şüpheli çıkarsa yaptırırsın dedi. aklıma yattı benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…