Nifty testi ve cinsiyet saçmalığı

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Geçen hafta Nifty için kan verdim. Bu hafta sonucu çıktı. Çok şükür temiz ama cinsiyet söylemek yasaklanmış. Böyle saçma bir şey olur mu ya? Çocuk bizim ama laboratuvarda çalışan insanların çok rahat ulaştığı bize ait bir bilgiye ulaşamıyoruz. Ne kadar saçma bir yasaktır bu.

Hayır. Neredeyse yalvardım telefonda. Üstelik kendi doktorumunda tahmini de var dedim. Ama laboratuvardaki doktor hanım kesinlikle yasak. Mümkün değil dedi. Çok saçma bir uygulama. Sanki devlet sırrı. Çocuk benim. Orada çalışan sekreter bile isterse bakabiliyor ama ben öğrenemiyorum. Evet şu anda bilgiyi ekranda görüyorum ama sizinle paylaşmam yasak dedi ya. 2500 TL vermişim ben bu teste. Cinsiyet ya. Söylesen ne olyr

Geçen sene bende yaptırmıştım test ama amerikada bir laboratuvara gonderdi doktorum sonuc kağıdında cinsiyeti yazıyordu.

Geçen sene bende yaptırmıştım test ama amerikada bir laboratuvara gonderdi doktorum sonuc kağıdında cinsiyeti yazıyordu.
Raporda yazmak yasaklanmış. Zaten doktorlar kontrolde söylüyor. Tamamen yasak olsa anlarım da,ayy sanki dünyanın en önemli bilgisiymiş gibi mümkün değil sizinle paylaşmayız dediler ya acayip sinir oldum. Çocuk benim karnımda, şaka mısınız diyesim geldi

Kaç haftalık? Bakanlık yasal kürtaj sınırına kadar verilerin saklanmasını istemiş, 20. haftaya kadar söylemiyorlarmış

Kaç haftalık? Bakanlık yasal kürtaj sınırına kadar verilerin saklanmasını istemiş, 20. haftaya kadar söylemiyorlarmış
14 haftalık. En azından imza karşılığı, kürtaj olmayacağım sözleşmesiyle söylesinler. Ne kadar merak ediyorum.

Ben de devlette yaptıracağım bu Çarşamba. İkili test sırasında nifty testi sonucunda cinsiyeti söylüyor musunuz dedim yasak dediler. Devlette yasak zannettim ben de demek ülke çapında yasaklanmış

Ben de devlette yaptıracağım bu Çarşamba. İkili test sırasında nifty testi sonucunda cinsiyeti söylüyor musunuz dedim yasak dediler. Devlette yasak zannettim ben de demek ülke çapında yasaklanmış
Aynen, sadece Türkiyede yasakmış. Yasal kürtaj süresinden önce cinsiyeti öğrenip eğer kız bebekse aldırıyorlarmış. Allahım düştüğümüz duruma bakım. Millet teknoloji çağında, biz teknolojiden bile faydalanamıyoruz bu geri kalmış zihniyetle

Canim seni cok iyi anliyorum okadar iyi anliyorumki.. fakat bir şahisin olayindan sonra doktorlarida anliyorum bazi insanlar cinsiyet icin cocuk aldiriyorlar.. bunu yasadim gordum yani

Canim seni cok iyi anliyorum okadar iyi anliyorumki.. fakat bir şahisin olayindan sonra doktorlarida anliyorum bazi insanlar cinsiyet icin cocuk aldiriyorlar.. bunu yasadim gordum yani
Onu da aklım almıyor. İnanasım gelmiyor. Ya bu teste o kadar para vermişsin Allahın sığırı, sırf cinsiyeti öğrenip öldürmek için mi diye suratına tükürmek istiyorum bu şahısların. İnsanlar beş kuruşa muhtaç, gereken testleri bile zar zor yaptırıyor. Allah ıslah etsin bu tipleri

Valla saka degil.devlet sirri... devlet tarafindan konulmus bir yasak.. milletin erkek bebek takintisindan dolayi ulkemiz gercekleri falan malum o yuzden yasak. Baska ulkelerde yasak degil.

ben şuan güneydoğuda bir köydeyim burada devlet hastanesinde cinsiyet konusunda çok kavgalar olmuş .. doktor yanlış görmüş mesela sonradan değişmiş kavga..istediği cinsiyeti söylememiş kavga..herkeste en az 7 8 çocuk var zaten..devlet hastanesindeki doktorlar bildim bileli söylemiyorladı cinsiyeti..demek artık resmiyete binmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…