- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Raporda yazmak yasaklanmış. Zaten doktorlar kontrolde söylüyor. Tamamen yasak olsa anlarım da,ayy sanki dünyanın en önemli bilgisiymiş gibi mümkün değil sizinle paylaşmayız dediler ya acayip sinir oldum. Çocuk benim karnımda, şaka mısınız diyesim geldiGeçen sene bende yaptırmıştım test ama amerikada bir laboratuvara gonderdi doktorum sonuc kağıdında cinsiyeti yazıyordu.
14 haftalık. En azından imza karşılığı, kürtaj olmayacağım sözleşmesiyle söylesinler. Ne kadar merak ediyorum.Kaç haftalık? Bakanlık yasal kürtaj sınırına kadar verilerin saklanmasını istemiş, 20. haftaya kadar söylemiyorlarmış
Doktorunuzun tahmini doğrudur bu haftada14 haftalık. En azından imza karşılığı, kürtaj olmayacağım sözleşmesiyle söylesinler. Ne kadar merak ediyorum.
Doktorum 12. Haftada tahminde bulundu.13. Haftada nifty için kan verdim, 14. Haftada sonuç çıktı.Doktorunuzun tahmini doğrudur bu haftada
Aynen, sadece Türkiyede yasakmış. Yasal kürtaj süresinden önce cinsiyeti öğrenip eğer kız bebekse aldırıyorlarmış. Allahım düştüğümüz duruma bakım. Millet teknoloji çağında, biz teknolojiden bile faydalanamıyoruz bu geri kalmış zihniyetleBen de devlette yaptıracağım bu Çarşamba. İkili test sırasında nifty testi sonucunda cinsiyeti söylüyor musunuz dedim yasak dediler. Devlette yasak zannettim ben de demek ülke çapında yasaklanmış
Canim seni cok iyi anliyorum okadar iyi anliyorumki.. fakat bir şahisin olayindan sonra doktorlarida anliyorum bazi insanlar cinsiyet icin cocuk aldiriyorlar.. bunu yasadim gordum yaniRaporda yazmak yasaklanmış. Zaten doktorlar kontrolde söylüyor. Tamamen yasak olsa anlarım da,ayy sanki dünyanın en önemli bilgisiymiş gibi mümkün değil sizinle paylaşmayız dediler ya acayip sinir oldum. Çocuk benim karnımda, şaka mısınız diyesim geldi
Onu da aklım almıyor. İnanasım gelmiyor. Ya bu teste o kadar para vermişsin Allahın sığırı, sırf cinsiyeti öğrenip öldürmek için mi diye suratına tükürmek istiyorum bu şahısların. İnsanlar beş kuruşa muhtaç, gereken testleri bile zar zor yaptırıyor. Allah ıslah etsin bu tipleriCanim seni cok iyi anliyorum okadar iyi anliyorumki.. fakat bir şahisin olayindan sonra doktorlarida anliyorum bazi insanlar cinsiyet icin cocuk aldiriyorlar.. bunu yasadim gordum yani
Hayır. Neredeyse yalvardım telefonda. Üstelik kendi doktorumunda tahmini de var dedim. Ama laboratuvardaki doktor hanım kesinlikle yasak. Mümkün değil dedi. Çok saçma bir uygulama. Sanki devlet sırrı. Çocuk benim. Orada çalışan sekreter bile isterse bakabiliyor ama ben öğrenemiyorum. Evet şu anda bilgiyi ekranda görüyorum ama sizinle paylaşmam yasak dedi ya. 2500 TL vermişim ben bu teste. Cinsiyet ya. Söylesen ne olyr
Aynı durumdayız bana da söylemediler bence de çok saçma o kadar para aldılar birde başında söyleyecekler diye biliyordumDoktorum 12. Haftada tahminde bulundu.13. Haftada nifty için kan verdim, 14. Haftada sonuç çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?