Nifty testinde yuksek risk cikip amniyosentezde normal cikan var mi

emine1115ygt

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
57
35
18
41
Kızlar ben nifty testi yaptırdım ensesi kalın dendiği için bebegin.nifty testinde de yüksek risk çıktı.doktor amniyosentez önerdi onu yaptıracam.insallah sonuç temiz çıkar.merak ettiğim nifty yaptırıp yüksek çıkan sonra da amniyosentez yaptıran ve onda da temiz gelen var mı.yada nifty de yüksek risk çıkınca genelde amniyosentezde de sonuç down mi cikiyo

Merhaba şuan aynı durumdayım
Sizin sonucunuzu merak ettim
Nifty testim yüksek çıktı haftaya amniyosentez yapılacak... sonucun ne çıktı...

Merhaba amniyosentez sonucunuZ nasıl çıktı acaba aynı durumdayım sizinle yardımcı olurmusunuz

.. benim amniyosentez sonucum malesef kötü çıktı... ve amniyosentez sonucu kötü çıkıp bebeğinde sıkıntı olmayana rastlamadım.... Doğum yaptım ve yanılmadığımızı gördük... şuan bu durumu atlatmaya çalışıyorum....
ama nifty testinde yüksek risk çıkıp amniyosentez sonucu iyi çıkanlar var.... kesin bir karar için amniyosentez sonucu önemli... diğerleri boş.... tabi bu tanıya görede değişen bir durum....

nifty testi tarama testi... amniyosentez kesin tanı testi.... arada ki bu....
kanınınızdan bebeğin hücrelerini bulmak ve tanı koymak mümkün değil....
amniyosentez de direk bebişin dökülen deri hücrelerinden bakılıyor.... korkulacak hiç bir durumuda yok... düşük riski oranı işini bilmez doktorların yaptığı işlemler yüzünden % 1 den az...

Son düzenleme:
Sizi çok iyi anlıyorum Allah sabır versin 2 kez düşük yaptım bu acıyı bilirim inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi evladız olur

Merhaba bende nifty yaptım sonuç yüzde 99 dwum sendromu çıktı sizin durumunuz ne bebeğiniz iyimi lütfen cevap verin çok kötü durumdayım

Amniyosentez sonucum da %99 down çıktı maalesef ve gebeliği sonlandirdim
Çok geçmiş olsun bu yıl nisan ayında bende aynı şekilde sonlandırdım. Aradan uzun zaman geçmiş görür müsünüz bilmiyorum ama ilk gebeliğiniz miydi, benim öyleydi şimdi tekrar düşünüyoruz ama çok korkuyorum sizin başka çocuğunuz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…