E edazanka Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2013 37 0 86 Diyarbakır 14 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi edazanka #1 arkadaşlar niğdede kadın doğum doktoru ve hastane önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
groz Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2013 339 57 73 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi edazanka #2 edazanka .!.: arkadaşlar niğdede kadın doğum doktoru ve hastane önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Niğde de hayat hastanesi var bildiğim orda da 3 doktor var ve hepsi de bay. murat bey e gidiyoruz biz yoğun oluyor ama oldukça ilgili biri. benim bildiğim tek seçenek var. kadın doğum hastanesi de var orayı hiç görmedim bile yorum yapamıcam
edazanka .!.: arkadaşlar niğdede kadın doğum doktoru ve hastane önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Niğde de hayat hastanesi var bildiğim orda da 3 doktor var ve hepsi de bay. murat bey e gidiyoruz biz yoğun oluyor ama oldukça ilgili biri. benim bildiğim tek seçenek var. kadın doğum hastanesi de var orayı hiç görmedim bile yorum yapamıcam