- Konu Sahibi gulay_gulay
-
Eeee...Turkiye artik bunlara cennet... cik televizyona, Allah kitap, basortulu bacim diye iki agla, mali gotur.. Enayiler olmasa akillilar ac kalir diye bosa dememisler...
Ya su adamı kötüleyip durmayın yeter ama yahu.. bırakın kardesim izyemeyin o zmn biz izliyoruz kima ne. Adam medyatik kazanıyor alnının terini döküp.. ne alırsa alır. . . Kime ne... ne rahatsz ediyo sizi anlamıyorum...insanları aydınlatması mı... siz gidin orman yakıp siteler yapanları eleştirin... o allahtan korkar ... ama ne demisler; kork Allahtan korkmayandan.. korkun biraz
..
Siz ne diyosunuz allah askına...ne dediğeniz bile belli değil... hangi kafayı yasıyorsunuz.. sanırım gezi kafası... elinizde belge varsa koyun itira atmayın. Dediiniz gibi din adamı olması diğer insanlardan farklı kılmaz ama sizin görüslerinize ters diye adamı lekelemeye hakkınız da yok. Asıl yüzsüzlük insanların değerlerine saygi duyulmamasıdır... kendinize gelin.O halde benden çok korkun.. çoook
Anlayamadim, orman yakmak ne alaka? Biz ne zamandan beri doga diyoruz, her yer beton diyoruz, is kazalari artiyoruz diye. "Biz bunlari yemeyiz, dogamis, kimi kandiriyorsunuz" diyen siz degilmiydiniz?
Ayrica aski memnu, muhtesem yüzyil gibi diziler çiktiginda hiç kimse "onlarda bak 12 saat çalisip, alnin teri ile para aliyor, sevmiyorsaniz bakmayin" demiyordu ama degilmi? Hatta erdogan muhtesem yuzyili kapatmaya çalisti. Bu çifte standart degilde ne oluyor? Ki üstelik hatipoglu ateistlere karsi hakaretlerde bulundu. Bunlar nefret söylemleri ve aslinda kanunen yasak.
Ayrica evet milyonlarca bakmak istiyorsa baksin, elbette ben bakmak zorunda degilim. Bu demek degil ki adamin yalnislari örtbas olsun, elestirilmesin diye. Din adami diye, siradan bir insandan daha yüksek degildir benim için. Yalnisa yalnis, dogruya dogru demek gerek. Lafin arkasindan durmayan insanlari , ikiyüzlü olan insanlari pek sevmem.
ülkeyi yiyenler belliTutturduniz doğa doğa tee .. olayın boyutuna bak kel alaka...ağaç dediniz ülkeyi yediniz... yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?