Nihat Hoca'yla ranta doğru

Siz ne diyosunuz allah askına...ne dediğeniz bile belli değil... hangi kafayı yasıyorsunuz.. sanırım gezi kafası... elinizde belge varsa koyun itira atmayın. Dediiniz gibi din adamı olması diğer insanlardan farklı kılmaz ama sizin görüslerinize ters diye adamı lekelemeye hakkınız da yok. Asıl yüzsüzlük insanların değerlerine saygi duyulmamasıdır... kendinize gelin.

Onca sey yazdim ve siz kisisel saldirmayi tercih ediyorsunuz. Sanirim yorum ile alakali pek konusacak birseyiniz kalmadigi için beni saygisiz ilan etmek daha çok isinize yariyor.

Sizin ile tartismak sadece polemige dönüsecegi için artik burada kesiyorum konusmamizi. Size iyi forumlar diliyorum.

Üff ben polelemige inmem asıl ... insanları kafanıza uymadığı için yıpratmaya devam edin byyyyy

Oğlunun da aynı yolda yürümeye başlaması hiç şaşırtıcı değil.

Ya su adamı kötüleyip durmayın yeter ama yahu.. bırakın kardesim izyemeyin o zmn biz izliyoruz kima ne. Adam medyatik kazanıyor alnının terini döküp.. ne alırsa alır. . . Kime ne... ne rahatsz ediyo sizi anlamıyorum...insanları aydınlatması mı... siz gidin orman yakıp siteler yapanları eleştirin... o allahtan korkar ... ama ne demisler; kork Allahtan korkmayandan.. korkun biraz
..
Kamu malını talan edenler, dini çıkar aracı yapanlar korkmalı Allah'tan.
Ben korkmuyorum seviyorum hem de tarif edemeyeceğim kadar çok.

kıyamet hacılarla,hocalardan kopacak sözünü de unutmamak lazım:KK51:

Ben bu haberin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum zaten arkadaşlar demiş hoca yalanlamıs diye. Gerçekliği ortaya cıkana kadar da yorum yapmak istemiyorum.
Nihat hocayı cok severim. Piyasadaki çoğu hocadan daha samimi güvenilir geliyor bana. Haberin sonucuna göre konusmak gerek. Haber gerçek çıkarsa o başka tabi bakalım..

Son düzenleme:
Adam haberi yalanlamis, o gazeteye dava acmaya hazirlaniyor, millet hala isine geldigi gibi konusuyor.

Umarım dogru degildir, ara ara dinledigim oldu bu adamı...İçten, samimi gelir bana nedense. Cok da etliye sütlüye karısan biri de degil... "Ankara'da sıradan bir apartman dairesinde oturuyoruz. Merak edenler olmuş onun için de söylüyorum; evimizin önünde de havuz yok" demisti kendisi. Mütevazi, icten görünüp böyle seyler yaparsa kendisiyle celisir. İzleyicileri de izlemez olur. Yalan haberse de umarım söke söke tazminat alıp oteli için kullanır. İsim karalamak ucuz degil..

Umarım dogru degildir, ara ara dinledigim oldu bu adamı...İçten, samimi gelir bana nedense. Cok da etliye sütlüye karısan biri de degil... "Ankara'da sıradan bir apartman dairesinde oturuyoruz. Merak edenler olmuş onun için de söylüyorum; evimizin önünde de havuz yok" demisti kendisi. Mütevazi, icten görünüp böyle seyler yaparsa kendisiyle celisir. İzleyicileri de izlemez olur. Yalan haberse de umarım söke söke tazminat alıp oteli için kullanır. İsim karalamak ucuz degil..

Adam milyonlarca para aliyor, gercekten adamin "mütevazi bir evde" yasadiginimi inaniyorsun? Bu gercekten imkansiz. Bunca para, bunca güc, popüler olmak,.. En dinsdar, en yumusak yürekli insanin egosuna bile büyük etki yapar. Ve haliyle yasam tarzinada.

Ayrica ben sahsen büyük lokma ve güc yiyen hic bir insanin samimiyetine asla inanmam.

Adam milyonlarca para aliyor, gercekten adamin "mütevazi bir evde" yasadiginimi inaniyorsun? Bu gercekten imkansiz. Bunca para, bunca güc, popüler olmak,.. En dinsdar, en yumusak yürekli insanin egosuna bile büyük etki yapar. Ve haliyle yasam tarzinada.

Ayrica ben sahsen büyük lokma ve güc yiyen hic bir insanin samimiyetine asla inanmam.

Canım ben görünenden yorum yaptım, para alıyordur dogrudur, zaten parasız yapacak hali yok...Diger tv programları gibi o da sundugu programdan para alacak elbet. Evi de yanlıs degil isem etlik ayvalı tarafında. O taraflar da öyle asırı lüks semtler degil. Orta seker aileler oturuyor oralarda. Ne virane bir yer ne de lüks.

Bilmiyorum, bana cidden icten gibi geliyor. Digerleri degil ama bu adam baska gibi. Eger durum yazılan gibi ise, sonucta izleyiciler en degerli seylerini, zamanlarını verip izliyorlar. Kendi adıma kendi izledigim kadarı haram zıkkım olsun, ama degilse iftira atan, isim karalayanlardan cıksın.

Eski bir haber ama, en azı fikir olsun..

http://www.ensonhaber.com/nihat-hatipoglu-atvden-ne-kadar-ucret-aldi-2013-08-05.html

Adam hem bu dünyasını hem diğer ahireti garanti altına almış sırtı yere gelmiyecek , bizim fakir halkı kandırmak çok kolay ,

peygamberin fakir hayatından bahseden hocaların evi şatafatlı,gösterişli
söyledikleriyle yaşadıkları farklı ayrıca birkaç öğrenciye burs verse daha hayırlı olmazmıydı mesela cüceloğlu veriyormuş akrabası ile tanıştım
manevi zenginlik budur

hoca otelle işin ne senin?

Adam hem bu dünyasını hem diğer ahireti garanti altına almış sırtı yere gelmiyecek , bizim fakir halkı kandırmak çok kolay ,

peygamberin fakir hayatından bahseden hocaların evi şatafatlı,gösterişli
söyledikleriyle yaşadıkları farklı ayrıca birkaç öğrenciye burs verse daha hayırlı olmazmıydı mesela cüceloğlu veriyormuş akrabası ile tanıştım
manevi zenginlik budur

hoca otelle işin ne senin?
bursta veriyo zaten

herkezin günahı sevabı boynuna,din öğretmek için yapılan sohbet para karşılığı yapılırmı bilmiyorum..
çok enteresan kızkardeşim cemeatlerden 2 hanım hocanın evine gitmiş,2 side lüks müş..birinin sadece portmandosu 9 milyarmış..2003 tü anlattığında..bu hocalardan biri siz kuranı Türkçeden okusanızda anlamazsınız demiş:KK64:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötüleyenler kesin yapmıştır gibi kötülemiş, savunanlar asla yapmaz gibi savunmuş...

Bence bu adamın üstüne geliyorlar ama neden anlamıyorum
Hislerime güvenirim insanlar konusunda ve bu adamın samimiyetinden şu an bir şüphe duymuyorum açıkçası

Back
X