- 28 Ekim 2010
- 475
- 205
- 83
- Konu Sahibi gulay_gulay
Tutturduniz doğa doğa tee .. olayın boyutuna bak kel alaka...ağaç dediniz ülkeyi yediniz... yazık
Ben buna gülerim işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutturduniz doğa doğa tee .. olayın boyutuna bak kel alaka...ağaç dediniz ülkeyi yediniz... yazık
Siz ne diyosunuz allah askına...ne dediğeniz bile belli değil... hangi kafayı yasıyorsunuz.. sanırım gezi kafası... elinizde belge varsa koyun itira atmayın. Dediiniz gibi din adamı olması diğer insanlardan farklı kılmaz ama sizin görüslerinize ters diye adamı lekelemeye hakkınız da yok. Asıl yüzsüzlük insanların değerlerine saygi duyulmamasıdır... kendinize gelin.
Kamu malını talan edenler, dini çıkar aracı yapanlar korkmalı Allah'tan.Ya su adamı kötüleyip durmayın yeter ama yahu.. bırakın kardesim izyemeyin o zmn biz izliyoruz kima ne. Adam medyatik kazanıyor alnının terini döküp.. ne alırsa alır. . . Kime ne... ne rahatsz ediyo sizi anlamıyorum...insanları aydınlatması mı... siz gidin orman yakıp siteler yapanları eleştirin... o allahtan korkar ... ama ne demisler; kork Allahtan korkmayandan.. korkun biraz
..
Adam haberi yalanlamis, o gazeteye dava acmaya hazirlaniyor, millet hala isine geldigi gibi konusuyor.
Umarım dogru degildir, ara ara dinledigim oldu bu adamı...İçten, samimi gelir bana nedense. Cok da etliye sütlüye karısan biri de degil... "Ankara'da sıradan bir apartman dairesinde oturuyoruz. Merak edenler olmuş onun için de söylüyorum; evimizin önünde de havuz yok" demisti kendisi. Mütevazi, icten görünüp böyle seyler yaparsa kendisiyle celisir. İzleyicileri de izlemez olur. Yalan haberse de umarım söke söke tazminat alıp oteli için kullanır. İsim karalamak ucuz degil..
Adam milyonlarca para aliyor, gercekten adamin "mütevazi bir evde" yasadiginimi inaniyorsun? Bu gercekten imkansiz. Bunca para, bunca güc, popüler olmak,.. En dinsdar, en yumusak yürekli insanin egosuna bile büyük etki yapar. Ve haliyle yasam tarzinada.
Ayrica ben sahsen büyük lokma ve güc yiyen hic bir insanin samimiyetine asla inanmam.
Adam milyonlarca para aliyor, gercekten adamin "mütevazi bir evde" yasadiginimi inaniyorsun? Bu gercekten imkansiz. Bunca para, bunca güc, popüler olmak,.. En dinsdar, en yumusak yürekli insanin egosuna bile büyük etki yapar. Ve haliyle yasam tarzinada.
Ayrica ben sahsen büyük lokma ve güc yiyen hic bir insanin samimiyetine asla inanmam.
Eski bir haber ama, en azı fikir olsun..
http://www.ensonhaber.com/nihat-hatipoglu-atvden-ne-kadar-ucret-aldi-2013-08-05.html
Ücreti sanirim yükseldi, ki o zaman aldigi meblaglar yine az degilmis. Bu sene ramazan ayinda sanirim konu'yu kaçirmisiniz. Bu sene 600 00 tl almis ramazan programi için.
http://nediyor.com/2014/06/17/hatipoglunun-ramazan-ucreti-dudak-ucuklatti/
bursta veriyo zatenAdam hem bu dünyasını hem diğer ahireti garanti altına almış sırtı yere gelmiyecek , bizim fakir halkı kandırmak çok kolay ,
peygamberin fakir hayatından bahseden hocaların evi şatafatlı,gösterişli
söyledikleriyle yaşadıkları farklı ayrıca birkaç öğrenciye burs verse daha hayırlı olmazmıydı mesela cüceloğlu veriyormuş akrabası ile tanıştım
manevi zenginlik budur
hoca otelle işin ne senin?
Yardımseverlik zenginlerin vicdanlarına sürdükleri bir rujdurbursta veriyo zaten